Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste tochtstrip en tochtband (zelfklevend)

Hier kijken we naar de beste tochtstrips, beste tochtband en andere goede tochtwering. Met aanbiedingen om al deze tochtstoppers goedkoop te kopen.

Awemoz tochtstrip zelfklevend

Awemoz tochtstrip zelfklevend

Hieronder kijken we naar de beste tochtstrips. In de meeste gevallen zelfklevende tochtband die je rond deuren en ramen kunt plakken om tocht en koude lucht tegen te houden. Ook als tochtwering voor de brievenbus is een tochtstrip goed geschikt.

Daarnaast hebben we ook de beste tochtrollen om onder aan de deur te plaatsen. Deze vind je bij de beste tochtrol test.

Maar hier onder gaat het dus over de plakstrips tegen de tocht. Hieronder vind je aanbiedingen van al deze tochtstrips en de beste tochtstrip uit de test.


Awemoz tochtband

Awemoz maakt naast standaard plakstrips ook tochtband. De hoogste score is er voor deze Awemoz tochtband. Deze beste tochtstrip uit de test is gemaakt van foam dat voor een prima isolatie zorgt. 

De tochtband is heel soepel en daarmee makkelijk te vormen. De foam is van goede kwaliteit en misstaat niet in huis. Plakken doen deze tochtstrips bijzonder goed, waardoor ze ook goed vast blijven zitten. Ontvet de ondergrond wel even voor het beste resultaat.

beste tochtstrip Awemoz tochtband


Maar het meest belangrijke is dat de Awemoz tochtband heel goed afsluit en de tocht perfect weert. Deze beste tochtstrip is een tochtband van hoge kwaliteit. Naast tocht houdt deze beste tochtband ook stof, geluid en vocht buiten.

Deze beste tochtstrip is te koop in pakketten van 6 of 12 meter. De Awemoz tochtband is een dubbele tochtband. Hou er wel rekening mee dat de opgegeven maten de enkele maat betreft. Gebruik je de tochstrip dubbel (zoals op bovenstaande foto)? Dan heb je de helft van de lengte tot je beschikking. Er is ook een driedubbele Awemoz tochtband.

Kijk hier onder voor alle specificaties en prijzen.


Je vindt deze beste tochtstrip (zelfklevend) uit de test in het bovenstaande overzicht alle tochtstrip aanbiedingen ook onder de naam Nordevik.


Zie ook:


Onderwerp:
Hier kijken we naar de Awemoz tochtband (Nordevik tochtband), de beste tochtstrip uit de test. Dit is een makkelijk te plaatsen zelfklevende tochtstrip (zelfklevend) van hoge kwaliteit die tocht goed tegenhoudt.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Je hebt naast tochtstrips (hard) ook tochtband (zacht). Zelf ben ik nogal gecharmeerd van Awemoz tochtband zoals op de foto boven. Dit is flexibel zelfklevend tochtband op een rol dat goed hecht en goed afsluit. Een prima tochtstopper. De kwaliteit van deze tochtband is hoog en je kan je kan het makkelijk aanbrengen. Een aanrader.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.