Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste infraroodlamp / warmtelamp

Redactie     11:18    


Ze noemen ze infraroodlamp, warmtelamp, warmtestraler of rode lamp. Allemaal benamingen voor hetzelfde, infrarood lampen die via een rood warm licht spierpijn en andere lichamelijke pijn kunnen verlichten of laten verdwijnen. Hier de uitslag van de test van beste infraroodlamp / warmtelamp.

Getest: Beste infraroodlamp / warmtelamp
Getest door: Vergleich.de
Datum test: Publicatie oktober 2015 (kijk hier voor een meer recente test)

Beste infraroodlamp uit de test: Beurer IL 50
Beste Koop: Philips InfraPhil HP3616/01
Te koop bij: Aanbiedingen van alle goede infraroodlampen

Wat doet een infrarood warmtelamp?

Met een infraroodlamp kun je een pijnlijke plek in je lichaam heel gericht verwarmen. Dit kan tot ver in het lichaam. Door de verwarming wordt de hartslag verhoogd en de doorbloeding en stofwisseling verbeterd. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd wat genezend werkt.


Een infraroodlamp / warmtelamp / warmtestraler wordt ook vaak ingezet om sneller te herstellen van een zware lichamelijke inspanning. De rode lamp vermindert kramp in de spieren en maakt door de warmte spieren buigzamer en soepeler.

Beste infraroodlamp: Beurer IL 50

De Beurer IL 50 is uitgeroepen tot de beste warmtelamp / infraroodlamp. Deze beste warmtestraler is van goede kwaliteit en bovendien eenvoudig in de bediening. Een sterk punt van de Beurer IL 50 warmtelamp is dat deze infraroodlamp meer punten kan verwarmen dan de meeste andere infraroodlampen. Je kunt de hoek namelijk heel flexibel instellen.


De Beurer IL 50 infraroodlamp biedt 100% UV-bescherming en een timer. Helaas is de ventilator luidruchtig.

Beste koop: Philips HP3616/01 InfraPhil

Hoewel de bovengenoemde beste infraroodlamp uit de test niet de duurste is kan het nog veel goedkoper. Voor de Philips Infraphil betaal je maar zo'n 30 euro. Dat is erg goedkoop voor een warmtelamp maar desondanks scoort deze goedkope infraroodlamp van Philips goed. En toch is hij 5 keer zo goedkoop als de Philips InfraCare die als tweede in de test eindigt en half zo goedkoop als de winnende Beurer.Natuurlijk mist zo'n goedkope warmtelamp wel wat functies zoals een timer, en is hij gemaakt van goedkoop plastic. Maar het is een goed functionerende rode infraroodlamp die veel warmte geeft en goed en traploos in te stellen is. Een terechte Beste Koop.

Kijk bij de aanbevolen winkels voor deze en andere infraroodlampen tegen de laagste prijs.


Foto's: Infraroodlampen van respectievelijk Beurer, Philips, Beurer en Philips.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.