Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste warmtelamp spieren (rode lamp)

 

De beste rode lamp uit de test. Een infrarood warmtelamp om pijnlijke spieren mee te behandelen. 

Beurer beste rode lamp / warmtelamp

Ze noemen ze infraroodlamp, warmtelamp, warmtestraler of rode lamp. Allemaal benamingen voor hetzelfde, infrarood lampen die via een rood warm licht spierpijn en andere lichamelijke pijn kunnen verlichten of laten verdwijnen. Hier de uitslag van de test van beste rode warmtelamp.

Getest: Beste infraroodlamp / beste warmtelamp
Getest door: Vergleich.de
Beste infraroodlamp uit de test: Beurer IL 50
Goedkoop kopen: Aanbiedingen Beurer infrarood warmtelampen

Wat doet een infrarood rode warmtelamp?

Met een infrarood rode lamp kun je een pijnlijke plek in je lichaam heel gericht verwarmen. Dit kan tot ver in het lichaam. Door de verwarming wordt de hartslag verhoogd en de doorbloeding en stofwisseling verbeterd. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd wat genezend werkt.

Een warmtelamp wordt ook vaak ingezet om sneller te herstellen van een zware lichamelijke inspanning. De rode lamp vermindert kramp in de spieren en maakt door de warmte spieren buigzamer en soepeler.

Beste warmtelamp test: Beurer IL 50

De Beurer IL 50 is getest als beste warmtelamp uit de infrarood lampen test. Deze beste rode lamp is van goede kwaliteit en bovendien eenvoudig in de bediening. 

Een sterk punt van de Beurer IL 50 warmtelamp is dat deze rode lamp meer punten kan verwarmen dan de meeste andere infraroodlampen. Je kunt de hoek van de stralingswarmte namelijk heel flexibel instellen.

Beurer beste warmtelamp test

De Beurer IL 50 warmtelamp biedt 100% UV-bescherming en een timer. Helaas is de ventilator van deze rode lamp luidruchtig.

Foto's: Beurer IL 50 warmtelamp spieren

Onderwerp:
De Beurer IL 50 infraroodlamp is als beste infraroodlamp getest in een test van infrarood warmtelampen. Dit is de beste rode lamp voor het behandelen van spierpijn en vermoeide spieren. Kijk hierboven voor aanbiedingen van deze beste rode lamp / beste warmtelamp uit de test.

,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *