Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste infraroodlamp / beste warmtelamp

 

De beste infraroodlamp uit de test. Een infrarood warmtelamp om pijnlijke spieren mee te behandelen. 

Beurer beste infraroodlamp test

Ze noemen ze infraroodlamp, warmtelamp, warmtestraler of rode lamp. Allemaal benamingen voor hetzelfde, infrarood lampen die via een rood warm licht spierpijn en andere lichamelijke pijn kunnen verlichten of laten verdwijnen. Hier de uitslag van de test van beste infraroodlamp / warmtelamp.

Getest: Beste infraroodlamp / beste warmtelamp
Getest door: Vergleich.de
Beste infraroodlamp uit de test: Beurer IL 50
Zie ook: Aanbiedingen Beurer infrarood warmtelampen

Wat doet een infrarood warmtelamp?

Met een infraroodlamp kun je een pijnlijke plek in je lichaam heel gericht verwarmen. Dit kan tot ver in het lichaam. Door de verwarming wordt de hartslag verhoogd en de doorbloeding en stofwisseling verbeterd. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd wat genezend werkt.

Een infraroodlamp / warmtelamp / warmtestraler wordt ook vaak ingezet om sneller te herstellen van een zware lichamelijke inspanning. De rode lamp vermindert kramp in de spieren en maakt door de warmte spieren buigzamer en soepeler.

Beste infraroodlamp: Beurer IL 50

De Beurer IL 50 is uitgeroepen tot de beste warmtelamp / beste infraroodlamp. Deze beste warmtestraler is van goede kwaliteit en bovendien eenvoudig in de bediening. 

Een sterk punt van de Beurer IL 50 warmtelamp is dat deze infraroodlamp meer punten kan verwarmen dan de meeste andere infraroodlampen. Je kunt de hoek namelijk heel flexibel instellen.

Beurer beste infrarood warmtelamp test

De Beurer IL 50 infraroodlamp biedt 100% UV-bescherming en een timer. Helaas is de ventilator luidruchtig.

Foto's: Beurer

Onderwerp:
De Beurer IL 50 infraroodlamp is als beste infraroodlamp getest in een test van infrarood warmtelampen. Kijk hierboven voor aanbiedingen van deze beste infraroodlamp / beste warmtelamp uit de test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *