Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste hardloopschoenen: Mizuno Wave Mujin

Redactie     11:44    


Heb je nieuwe hardloopschoenen nodig? Kijk dan eens naar de Wave Mujin hardloopschoenen van Mizuno. Deze sportschoenen hebben diverse vergelijkende tests gewonnen.


Onder andere de tijdschriften Running en Trail Magazine testte deze hardloopschoenen als beste. De Mizuno Wave Mujin is een trailschoen. Deze hardloopschoen is ontworpen voor hardlopen op slechte ondergronden. Het zijn uitstekende schoenen als je bijvoorbeeld in het bos gaat hardlopen. Ook al is de ondergrond nat en glad, de Mizuno Wave Mujin geeft veel grip en bescherming.


De Mizuno Wave Mujin is in vele designs beschikbaar voor zowel dames als heren. Kijk bij de beste aanbieders van hardloopschoenen of bij de aanbiedingen van Mizuno schoenen waar je deze veelvuldig als beste hardloopschoenen geteste Mizuno's goedkoop kunt kopen.


De Michelin loopzool zorgt voor grip en tractie, en de ESS plaat in de voorvoet beschermt de hardloper tegen steentjes.  De "Wave vorm" van de middenzool zorgt voor een zeer goede demping. Ook het X-10 carbon rubber draagt daarin bij. En het AIRmesh systeem staat garant voor koelte en verse lucht.


XtaRide is de techniek van Mizuno speciaal voor trailschoenen. XtaRide zorgt ervoor dat de schoenen zich aan de omgeving aanpassen bij iedere stap. Zo blijf je goed en comfortabel lopen op snel wisselende ondergronden.


Kijk bij de bovenaan genoemde beste winkels voor hardloopschoenen waar je deze als beste hardloopschoenen geteste Mizuno schoenen goedkoop kunt kopen.

Zie ook: Meer testen hardloopschoenen


Onderwerpen:
De Minzuno Wave Muijn hardloopschoenen worden regelmatig als beste hardloopschoenen getest. Onder andere gespecialiseerde hardloop tijdschriften testen vaak de Minzuno Wave Muijn schoenen als beste hardloopschoenen. Hierboven de aanbiedingen van deze beste hardloopschoenen en andere goede hardloopschoenen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.