Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste schoenenwinkel

Redactie     16:33    

Bij de Verkiezing van Beste Winkelketen van Nederland 2017 - 2018 is Schuurman Schoenen in de categorie schoenen tot beste schoenenwinkel bij de winkelketens uitgeroepen. Van Haren was winnaar bij de online schoenenwinkels.Hier meer informatie over deze beste schoenenwinkels en de verkiezing van beste schoenwinkel.


Beste schoenenwinkel:  Schuurman Schoenen

Bij de stenen winkels was Schuurman Schoenen de beste schoenenwinkel. In deze categorie liet Schuurman de andere genomineerden, Ziengs, Van Haren en Bristol achter zich. Van Haren was in 2016 nog winnaar van deze verkiezing.

Door de categorie-winst gaat Schuurman door naar de finaleronde waarin de beste winkelketen van Nederland 2017 - 2018 wordt gekozen. In deze verkiezing moet Schuurman Schoenen het opnemen tegen ondermeer Action dat deze verkiezing de laatste drie jaar won.

Beste online schoenenwinkel: Bristol

Bij de online winkels moest de Webshop Award Nederland 2017 - 2018 bij de schoenwinkels ging evenals verleden jaar naar de Van Haren webshop. Schuurman Schoenen was ook hier door de vakjury genomineerd maar kreeg hier minder stemmen van het publiek. Ook Ziengs redde het niet.

De Van Haren webshop is populair door een goede mix van merkschoenen en low budget schoenen van eigen merken. Bovendien bezorgt Van Haren alles zonder extra kosten thuis.

Foto: Schuurman Schoenen

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.