Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste schoenenwinkel 2023-2024

Keer op keer wordt Schuurman schoenen als beste schoenenwinkel keten uitgeroepen. Wat maakt deze schoenenwinkel zo goed?

Bij de Verkiezing van Beste Winkelketen van Nederland 2022-2023 is Schuurman Schoenen in de categorie schoenen tot beste schoenenwinkel bij de winkelketens uitgeroepen. Ook bij de online schoenenwinkels is Schuurman Schoenen de beste schoenenwinkel.

Schuurman Schoenen beste schoenenwinkel online


Hier meer informatie over deze beste schoenenwinkels en de verkiezing van beste schoenwinkel van het jaar.


Beste schoenenwinkel:  Schuurman Schoenen

Bij de stenen winkels was Schuurman Schoenen de beste schoenenwinkel. In deze categorie liet Schuurman de andere bekende schoenenwinkel ketens  zoals Van Haren, Nelson Schoenen, Ziengs en Bristol achter zich. 

Dat Schuurman Schoenen als beste schoenenwinkel keten wordt uitgeroepen bij de Retailer of the Year (beste winkelketen van het jaar) is een traditie aan het worden. Keer op keer wint Schuurman Schoenen deze publieksprijs.

Beste online schoenenwinkel: Schuurman Schoenen

Bij de online schoenenwinkels is de winnaar van de publieksprijs minder voorspelbaar, maar ook de de Webshop Award 2023-2024 voor de beste schoenenwinkel is naar Schuurman Schoenen gegaan. 

En dat was al de zoveelste maal dat Schuurman deze begeerde verkiezing won.

Zowel online als in zijn winkels biedt Schuurman een goed en breed assortiment aan schoenen aan met schoenen en laarzen voor dames, herenen en kinderen (meisjes en jongens). Hun schoen aanbod omvat zowel schoenen van bekende schoenmerken als Adidas, Birkenstock, Clarks, Ecco, Gabor, New Balance en Nike als eigen schoenlabels zoals Keq, Visions en Choizz.

Naast een goed assortiment en goede service biedt deze beste schoenenwinkel ook interessante acties met korting. En online is er op de bovengenoemde website onder het kopje opruiming een schoenen outlet te vinden waarin je de schoenen en laarzen uit een eerdere collectie goedkoop kunt kopen.

Zie ook:


Onderwerp:
Schuurman Schoenen is standaard winnaar van de beste winkelketen van het jaar verkiezing (Retailer of the Year) bij de schoenenwinkels. Deze beste schoenenwinkel is ook winnaar van de Website Award voor de beste online schoenenwinkel.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Esther Barneveld6 juni 2024 om 16:30

    Schuurman Schoenen is een fijne schoenenwinkel waar ik vaak slaag. Zowel online als in hun schoenwinkel. Ze verkopen de schoenen van veel goede merken in alle soorten schoenen. Zowel voordelige schoenen als wat luxere modellen. Ook voor mijn kinderen vind ik daar vaak goede schoenen tegen een leuke prijs.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.