Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste schoenenwinkel

Een overzicht met de schoenenwinkels die de hoogste waardering hebben gekregen. Dit zijn de beste schoenenwinkels.

Beste schoenenwinkel Nederland


Wat is de beste schoenenwinkel van Nederland? Dat kunnen de klanten van de schoenenwinkels je het best vertellen. Hieronder vind je een overzicht met bekende schoenenwinkels die bij Trustpilot de hoogste score hebben gehaald.

Het betreft grote schoenenwinkels, grote online schoenenwinkels en bekende ketens van schoenenwinkels die bij Trustpilot minimaal een score van 4 sterren (uit 5) hebben gekregen. 

Marjon Snieders Schoenen (4,9) 

Een bijzonder hoge score is er voor de schoenenwinkel van Marjon Snieders. Een 4,9 op ruim 5.000 reviews. Daarbij moeten we wel opmerken dat Marjon Snieders een schoenenwinkel voor luxe schoenen is. Marjon Snieders verkoopt veel designer schoenen.

Maar ook de kwaliteitsschoenen van meer gangbare (en beter betaalbare) schoenmerken zoals UGG, Unisa, Nubikk, Shabbies, Michael Kort en Paul Green zijn bij Marjon Snieders schoenen te koop.

Schuurman Schoenen (4,8)

Ook een extreem hoge score voor Schuuman Schoenen. Met een 4,8 een tiende punt lager dan Marjon Snieders, maar wel uit meer dan 54.000 reviews! Hiermee is Schuurman Schoenen de beste schoenenwinkel van de grote schoenenwinkel ketens.

Bovendien is Schuurman Schoenen vele malen Winkelketen van het Jaar, Webshop van het Jaar en winnaar van de Webshop Award bij de schoenenwinkels.

De Schuurman schoenenwinkel behoeft geen introductie. Weliswaar zijn hun schoenwinkel filialen alleen in het noorden en oosten van Nederland te vinden, hun webshop is één van de grootste van Nederland.

Bij Schuurman Schoenen vind je de schoenen en laarzen van alle bekende en populaire merken en er wordt veel korting gegeven wat natuurlijk bijdraagt aan de populariteit van deze schoenenwinkel en webshop.Nelson Schoenen (4,7)

Vlak achter concurrent Schuurman Schoenen een andere bekende schoenenwinkel, namelijk Nelson schoenen. Met een 4,7 uit ruim 52.000 reviews, deze twee beste schoenwinkel ketens ontlopen elkaar niet veel. 

In tegenstelling tot de Schuurman schoenenwinkels zijn de Nelson Schoenen winkels in heel Nederland te vinden, al is het grootste aantal filialen in de Randstad te vinden. Nelson Schoenen heeft meer dan 100 winkels. Is er geen Nelson winkel in de buurt? Geen probleem, de Nelson Schoenen webwinkel behoort tot de beste online schoenenwinkels van Nederland.

Van de meeste populaire schoenmerken zijn de schoenen bij Nelson te vinden. De prijzen zijn interessant, want Nelson heeft vaak mooie korting acties.


Shoemixx (4,6)

Van Nelson Schoenen is het een kleine stap naar Shoemixx. Deze online schoenenwinkel is sinds enkele jaren eigendom van Nelson Schoenen, die we hier boven in deze lijst van beste schoenenwinkels van Nederland gaan tegenkomen.

Shoemixx is uitsluitend online actief en met een score van 4,6 de hoogste web only schoenenwinkels in de lijst. 

Het aanbod aan schoenen en laarzen bij Shoemixx komt sterk overeen met het aanbod van moederbedrijf Nelson Schoenen. Veel schoenen van populaire merken die vaak goedkoop met korting online worden aangeboden.


Manfield Schoenen (4,5)

Stijl en kwaliteit, zo presenteert de schoenenwinkel Manfield zich. En gezien de score van 4,5 uit 5 sterren zijn hun klanten het daarmee eens. 

Manfield verkoopt schoenen voor dames en heren (niet voor kinderen) van hoge kwaliteit. Manfield heeft circa 50 winkels in Nederland en een paar schoenenwinkels in België. 

Populaire merken schoenen bij Manfield zijn Clarks, Van Lier, Black Label, No Stress en het Manfield eigen label. Naast schoenen en laarzen verkoopt Manfield via de schoenenwinkels en webwinkel ook tassen en accessoires.


Sacha Schoenen (4,4)

Sacha is een Nederlandse schoenenwinkel en schoenenmerk met winkels in Nederland, België en Luxemburg. In Nederland heeft Sacha Schoenen ruim 35 winkels. Deze zijn verspreid over het hele land te vinden. 

Populaire merken bij de Sacha schoenenwinkel zijn Dr Martens, Jeffrey Campbell, Rehab, Goliath, maar vooral het eigen Sacha merk schoenen. Voor wie een ruime keuze uit veel schoenen van verschillende bekende merken wil is Sacha een minder goede schoenenwinkel. maar wie mooie schoenen tegen een aantrekkelijke prijs zoekt moet vooral eens bij Sacha Schoenen kijken.

Scapino (4,3)

Scapino is meer dan alleen een schoenenwinkel, Scapino verkoopt ook veel kleding, mode accessoires ens sport artikelen, maar we nemen Scapino toch in deze lijst van beste schoenenwinkels van Nederland op.

Scapino is namelijk een goed adres als je goedkoop een paar goede schoenen wilt kopen. Met veel eigen merk schoenen, maar ook schoenen van bijvoorbeeld Skechers, Adidas, Asics, Ecco, Geox, Hush Puppies, New Balance, S. Oliver, Vans en vele andere bekende schoenmerken. En deze goede schoenen worden bij Scapino vaak opmerkelijk goedkoop aangeboden.

Gezien de waardering van 4,3 uit 5 sterren zijn de klanten zeer tevreden.


Schoenenwinkel.nl  (4,0)

Na Shoemixx de tweede beste schoenenwinkel die alleen online actief is. Bij Schoenenwinkel.nl koop je via internet damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. Deze online Schoenenwinkel verkoopt schoenen van circa 40 a 50 merken, maar dit is een goede mix van schoenen in diverse stijlen en prijsklassen. En het zijn allemaal schoenen die zijn geselecteerd op een goede kwaliteit.

Omoda schoenenwinkel (4,0)

Omoda stamt uit Zeeland, maar heeft inmiddels meer dan 30 winkels in heel Nederland en een populaire webwinkel. Hun aanbod van deze schoenenwinkel bestaat uit schoenen voor heren, dames en kinderen, maar ook uit babyschoenen.

Omoda verkoopt schoenen van luxe en exclusieve merken, maar ook van populaire merken als Nike, Vans, Adidas, Puma, New Balance en Converse. Ook hun Omoda huismerk biedt mooie schoenen van goede kwaliteit.

Schoenenwinkels met een lage score

Waar winnaars zijn, daar zijn ook verliezers. Niet alle grote schoenenwinkels halen een hoge score op Trustpilot. Schoenwinkels die nog aan hun klanttevredenheid moeten werken zijn o.a. Zalando (1,8) Ziengs (2,2), Bristol (2,5), Invito (1,3), Sarenza (1,9) en Van Haren (2,1).

Verkopen schoenenwinkels in cijfers

Uit cijfers van het CBS blijkt dat er in Nederland jaarlijks voor bijna 2,5 miljard euro aan schoenen wordt verkocht. Bijna de helft van deze omzet komt uit damesschoenen. Het aandeel van de schoenen voor heren is een kleine 38 procent en de kinderschoenen (jongens en meisjes) nemen circa 11 procent voor hun rekening.

Bijna 57 procent van de vrouwen en 50 procent van de mannen koopt wel eens kleding of schoenen online. Hoe ouder de persoon, hoe minder vaak deze klant is bij een online schoenenwinkel. Bijna 72 procent van de personen tussen de 25 jaar en 35 jaar koopt wel eens kleding of schoenen online. Dat percentage neemt bij iedere volgende leeftijdscategorie af. 

36 procent van de schoenen die in Nederland verkocht worden wordt in Azië geproduceerd. Toch is Portugal het land waar vandaan de meeste schoenen vandaan komen. Veel Nederlandse schoenmerken laten hun schoenen in Portugal maken.


Zie ook:
Hierboven vind je bekende schoenenwinkels met een hoge score op Trustpilot. Deze schoenenwinkels scoren tussen de 4 sterren en (de maximale) 5 sterren.

Een reactie posten

0 Reacties