HJH Office Ergohuman ergonomische burostoel beste burostoel in de test

De HJH Office Ergohuman is de beste bureaustoel uit de test. Hier informatie en aanbiedingen van deze beste ergonomische bureaustoel en andere goede bureaustoelen.

Een burostoel is een belangrijk meubelstuk. Veel mensen zitten op werkdagen urenlang in hun burostoel, dus dan wil je wel de beste burostoel hebben. De beste burostoel qua ergonomie en zitcomfort.

beste bureaustoel getest

Hier de uitslag van de burostoelen test en meer informatie over de beste burostoel uit de test, de HJH Office Ergohuman


In Duitsland werden de burostoelen uitgebreid getest. Daarbij kwam de HJH Office Ergohuman als beste burostoel uit de test. Als enige in de test scoorde de beste burostoel een Zeer Goed. 

Kijk hieronder voor de prijs en informatie over deze beste burostoel uit de test en voor andere in Nederland hoog gewaardeerde burostoelen.


Beste burostoel: HJH Office Ergohuman

Deze comfortabele stijlvolle leren burostoel van HJH Office verdient zijn naam Ergohuman absoluut. Ergonomisch is het een zeer goede burostoel met verstelbare hoofsteun en neksteun, en een verstelbare lendesteun. Dit verstellen gaat bij deze burostoel heel makkelijk (sommige bureaustoelen laten het op dit punt afweten) en deze bureaustoel is ook voor heel lange mensen goed geschikt.Bij bovenstaande online winkel is deze leren burostoel te koop in de kleuren zwart, bruin, okergeel, en bordeauxrood. Daarnaast vind je daar een versie met netstof in plaats van leer die in nog veel meer kleuren beschikbaar is.

De HJH Office Ergohuman is een echte premium burostoel, met een dikke voering die veel comfort geeft. De luxe lederen uitvoering is dubbellaags bekleed en de afwerking is hoogwaardig. Het leer is ademend en slijtvast.De burostoel is op alle manieren te verstellen. Zithoogte, zitdiepte, armhoogte, maar ook de hoek van de rugleuning, de tegendruk, de hoek en hoogte van de hoofdsteun, de lendesteun, ... je stelt het allemaal naar eigen wens in. En dat verstellen gaat ook nog eens heel makkelijk.

De zithoogte wordt geregeld via een verzwaarde gasveer en is dus traploos instelbaar. Die wieltjes zijn geschikt voor zowel een harde vloer als zacht tapijt.

Kijk bij bovengenoemde winkel voor de prijs van deze beste burostoel uit de test en andere goede burostoelen.

Getest door: Vergleich

Onderwerp:
Een goede burostoel is belangrijk. Voor op kantoor, maar ook voor thuis als je vaak thuis werkt of als je vaak achter een buro of werktafel zit. De HJH Office Ergojuman is de beste burostoel uit de test. Kijk hierboven voor prijzen, informatie en aanbiedingen van de beste burostoel uit de test en van andere goede burostoelen.