Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Osram LED lamp beste koop


LED lampen hebben de toekomst. Ze zijn niet alleen ruim 80% zuiniger dan gloeilampen, maar ook nog eens 30 tot 50% zuiniger dan spaarlampen. Ook gaan LED lampen veel langer mee dan spaarlampen en geven ze een veel mooier en beter licht dan spaarlampen. Maar wat is de beste LED lamp?

Aanbiedingen alle LED lampen

Eerst kijken we even naar het overzicht met aanbiedingen met alle LED lampen. De ene LED lamp is namelijk de andere niet. Je hebt LED lampen met verschillende fittingen, verschillende kleuren en kleurtinten (Kelvin), verschillende vormen, verschillend energieverbruik en verschillende lengtes. Bovendien zijn er LED lampen zonder en met dimfunctie en slimme LED lampen. Bij de aanbiedingen van LED lampen vind je ze allemaal. Meer dan 13.000 LED lampen in totaal!


Beste Koop: Osram ED Base Classic A

Als we rekening houden met de prijs is de Osram LED Base Classic A de beste LED lamp. Het is een heel betaalbare LED lamp met heel veel branduren (tot 15.000 uur) en heel mooi licht.

Maar volgens een grote Duitse test is de bovenstaande Osram LED lamp de beste LED lamp met grote fitting van allemaal. Dit matte LED-peertje geeft een warm witte lichtkleur. Dit licht is aanmerkelijk zachter en warmer dan het licht van een spaarlamp. Ook geeft de geteste versie lekker veel licht. De lichtopbrengst is vergelijkbaar met een 60 Watt gloeilamp. Een prima LED lamp om bij te lezen.


Ook is deze beste E27 LED lamp uit de test heel zuinig. Het peertje gebruikt slecht 9 kWh per 1.000 branduren. Goed voor een A+ label. Na het aanzetten geeft deze lamp meteen goed licht.

Helaas is deze beste LED lamp met E27-fitting niet dimbaar. Wil je een dimbare LED-lamp kijk dan in het bovenaan genoemde overzicht aanbiedingen alle LED lampen. Daar vind je nog veel meer goede LED lampen tegen een lage prijs.

Publicatie test: oktober 2017
Getest door: Vergeleich


Onderwerpen:
Beste LED lampen test, Osram beste LED lamp test.

Een reactie posten

1 Reacties

 1. Een led lamp kan heel lag megaan, maar bij verkeerd gebruik kan de lamp veel eerder kapot gaan. Ik heb wat een paar handige tips voor je hoe je de levensduur van een led lamp kunt verlengen:

  * Knipper de led lamp niet overbodig veel aan en uit.
  * Een niet geschikte of kwalitatief slechte dimmer kan de levensduur van de lamp beperken.
  * Kies een led lamp van een goed merk zoals Osram.
  * Ook een led lamp kan heet worden. In een geheel afgesloten kunstsof lampenkap gaan ze minder lang mee.
  * Een extreme temperatuur van buitenaf (heet of koud) zijn slecht voor de levensduur van de led lamp.
  * Als de led lamp een wisselende spanning krijgt in plaats van een stabiele stroomtoevoer zal hij eerder kapot gaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.