Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Osram LED lamp beste koop

 


LED lampen hebben de toekomst. Ze zijn niet alleen ruim 80% zuiniger dan gloeilampen, maar ook nog eens 30 tot 50% zuiniger dan spaarlampen. Ook gaan LED lampen veel langer mee dan spaarlampen en geven ze een veel mooier en beter licht dan spaarlampen. Maar wat is de beste LED lamp?

Aanbiedingen alle LED lampen

Eerst kijken we even naar het overzicht met aanbiedingen met alle LED lampen. De ene LED lamp is namelijk de andere niet. Je hebt LED lampen met verschillende fittingen, verschillende kleuren en kleurtinten (Kelvin), verschillende vormen, verschillend energieverbruik en verschillende lengtes. Bovendien zijn er LED lampen zonder en met dimfunctie en slimme LED lampen. Bij de aanbiedingen van LED lampen vind je ze allemaal. Meer dan 13.000 LED lampen in totaal!


Beste Koop: Osram ED Base Classic A

Als we rekening houden met de prijs is de Osram LED Base Classic A de beste LED lamp. Het is een heel betaalbare LED lamp met heel veel branduren (tot 15.000 uur) en heel mooi licht.

Maar volgens een grote Duitse test is de bovenstaande Osram LED lamp de beste LED lamp met grote fitting van allemaal. Dit matte LED-peertje geeft een warm witte lichtkleur. Dit licht is aanmerkelijk zachter en warmer dan het licht van een spaarlamp. Ook geeft de geteste versie lekker veel licht. De lichtopbrengst is vergelijkbaar met een 60 Watt gloeilamp. Een prima LED lamp om bij te lezen.


Ook is deze beste E27 LED lamp uit de test heel zuinig. Het peertje gebruikt slecht 9 kWh per 1.000 branduren. Goed voor een A+ label. Na het aanzetten geeft deze lamp meteen goed licht.

Helaas is deze beste LED lamp met E27-fitting niet dimbaar. Wil je een dimbare LED-lamp kijk dan in het bovenaan genoemde overzicht aanbiedingen alle LED lampen. Daar vind je nog veel meer goede LED lampen tegen een lage prijs.

Publicatie test: oktober 2017
Getest door: Vergeleich


Onderwerpen:
Beste LED lampen test, Osram beste LED lamp test.

,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *