Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Osram LED lamp beste koop

Redactie     12:38    

LED lampen hebben de toekomst. Ze zijn bijvoorbeeld ruim 80% zuiniger dan gloeilampen en zelfs 30 to 50% zuiniger dan spaarlampen. Ook gaan ze veel langer mee en geven ze een veel mooier en beter licht dan spaarlampen. Maar wat is de beste LED lamp?


Als we rekening houden met de prijs is de Osram LED Base Classic A de beste LED lamp. Het is een heel betaalbare LED lamp met heel veel branduren (tot 15.000 uur) en heel mooi licht.>>> TIP: Deze LED lamp koop je in een set van drie al voor minder dan 3 euro per stuk!

Bovenstaande prijs geldt voor de 9 Watt versie (vergelijkbaar met 60 Watt gloeilamp) en grote fitting (E27). Kijk voor nog veel meer LED verlichting en LED lampen bij de aanbevolen winkels op Beste LED-lampen Kopen.

Beste Koop: Osram ED Base Classic A

Maar volgens een grote Duitse test is de bovenstaande Osram LED lamp de beste LED lamp met grote fitting van allemaal. Dit matte LED-peertje geeft een warm witte lichtkleur. Dit licht is aanmerkelijk zachter en warmer dan het licht van een spaarlamp. Ook geeft de geteste versie lekker veel licht. De lichtopbrengst is vergelijkbaar met een 60 Watt gloeilamp. Een prima LED lamp om bij te lezen.


Ook is deze beste E27 LED lamp uit de test heel zuinig. Het peertje gebruikt slecht 9 kWh per 1.000 branduren. Goed voor een A+ label. Na het aanzetten geeft deze lamp meteen goed licht.

Helaas is deze beste LED lamp met E27-fitting niet dimbaar. Wil je een dimbare LED-lamp kijk dan bij het bovenstaande Beste LED lamp Kopen. Daar vind je nog veel meer goede LED lampen tegen een lage prijs.

Publicatie test: oktober 2017
Getest door: Vergeleich

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.