Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste datingsite

 

Kan je een beste datingsite aanwijzen? Dat is erg lastig, want er zijn veel soorten dates en dus ook veel soorten datingsites. Toch heeft de website EerlijkeDatingsites.nl het aangedurft om een overzicht te maken met beste datingsites.


Het betreft de beste datingsite voor verschillende soorten dates.


De beste datingsite

Kijk bij de beste datingsite voor de beste datingsite op ieder gebied geselecteerd door de website EerlijkeDatingsites.nl waar je veel reviews vindt van eerlijke datingsites. Dat zijn schone datingsites die eerlijk handelen en die een goede controle uitoefenen op misleiding en bedrog.

Datingsites heb je in vele soorten, evenals dat je dates in vele soorten hebt. Soms is een date gericht als een eerste opstap tot een relatie, soms tot alleen een gezellige avond en soms heeft het als doel te leiden tot een spannend avontuurtje. 

Zoveel mensen, zo veel soorten dates. Op ieder potje past een datingsite. En op bovenstaande site vind je de beste datingsite op ieder gebied.

Online dating in Nederland

Hoe staat het met online dating? Volgens de meest recente cijfers die ons bekend zijn, zijn er 2,9 miljoen singles in Nederland en zijn er 1,4 miljoen actieve daters. Dat zou betekenen dat bijna de helft van volwassen Nederland aan online dating doet.

Inclusief 65+. Dat is behoorlijk veel. Maar waarschijnlijk zijn er ook heel veel niet singles die aan dating doen. Second Love is er groot mee geworden.

Single of niet. Jaarlijks zouden er in Nederland meer dan 23 miljoen dates plaats vinden. Die datingsites doen toch iets goed!

Datingsites effectiever dan dating apps

Tinder en soortgelijke apps staan veel in de belangstelling, maar als je echt wil daten gebruik dan een datingsite. De swipes bij apps leiden namelijk in slechts 2% van de gevallen tot een match. Laten we eerlijk zijn, dat is niet veel! Dat swipen is dan ook vooral voor de lol. Niet voor serieuze dating, in wat voor vorm dan ook.

Vrouwen zijn wat afwachtender bij online dating dan mannen. In 79% van de gevallen verstuurt de man het eerste bericht. Helaas krijgt de helft van de berichten (49% om precies te zijn) nooit antwoord. En de succesnummers? 19% krijgt uiteindelijk een telefoonnummer. Wat dat betreft is het verschil tussen een eerste reactie en een telefoonnummer niet eens zo groot.

Tip: Onderzoek heeft uitgewezen dat berichten van 40 tot 60 tekens de meeste reacties terug krijgen.

Kijk bij de bovenaan genoemde beste datingsites voor de beste datingsite op ieder terrein.


Onderwerp:
Hier vind je een overzicht met beste datingsites van Nederland en Belgiƫ. Het betreft de beste dating contactsites voor verschillende soorten dates en verschillende soorten daters. Kijk hier boven voor de beste datingsite uit de test op ieder gebied.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.