Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Sparta R5TE (beste e-bike 2018)

Redactie     11:31    De RAI Vereniging heeft de Sparta R5TE de Fiets Award 2018 bij de elektrische fietsen toegekend. Wat maakt de Sparta R5TE tot de beste e-bike van 2018? Hier kun je het lezen.

Niet minder dan 22 e-bikes waren er voor deze prijs genomineerd. Dus deze uitverkiezing tot beste elektrische fiets van 2018 kan als zeer eervol worden beschouwd. Maar we hebben het hier dan ook wel over een heel goede en mooie e-bike.

De Sparta R5TE is te koop in een herenmodel (met stang) en een universeel model. De laatste beschikt over een lage instap. Kijk hier voor de prijs met een hoge online korting.

Meerdere prijzen voor het mooie design

De Sparta R5TE is niet alleen bijzonder goed van kwaliteit, maar ook heel mooi om te zien. De combinatie van een achterwielmotor met een op het frame geplaatste accu levert een bijzonder mooi plaatje op. En omdat deze accu toch wel gewoon uitneembaar is kun je deze overal opladen.

Het uiterlijk van de Sparta R5TE ziet er schitterend uit. Niet voor niets is deze beste e-bike ook al winnaar van de GIO Award (Goed Industrieel Ontwerp) en de  internationaal hoog aangeschreven IF Design Award 2018.

E-bike met hoog rijcomfort

Het hoge fietscomfort is een ander sterk punt van deze beste e-bike van 2018. De geluidsarme achterwielmotor zorgt voor een natuurlijk duwtje in de rug en als je even wat meer power nodig hebt kun je de gashendel open draaien. Je kunt verder kiezen uit vijf versnellingen voor de voor jou optimale trapfrequentie.

Deze versnellingen zijn geïntegreerd en werken met een tandriem die voorkomt dat er smeer of vet op je kleding komt. Verder is de beste e-bike van 2018 voorzien van hydraulische schijfremmen van Shimano. Kortom, de nieuwste technieken zijn op deze elektrische fiets terug te vinden.

Niet alleen de fietsmotor en versnellingen zorgen voor een aangenaam fietscomfort, ook de extra dikke fietsbanden dragen daar aan bij. En de bediening gaat heel gebruiksvriendelijk via een LCD-display.

Kijk bij bovengenoemde link om de beste e-bike van 2018 met hoge korting online aan te schaffen.

Zie ook: Meer testen e-bikes

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.