Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Hogedrukreiniger test: Eurom Force 1200 of Karcher K2?

Redactie     21:15    


Pak je maar af en toe de hogedrukreiniger om je terras, tuinmeubelen of fietsen schoon te spuiten? Dan heb je geen dure hogedrukreiniger nodig. Uit de hogedrukreinigertest blijkt dat de heel voordelige Eurom Force 1200 ook prima presteert bij kleinere klussen.

Online vonden we de Eurom Force 1200 voor minder dan 50 euro! Je koopt daar ook voordelig de Karcher hogedrukreinigers die het hoogst scoren in tests, maar deze hogedrukreinigers zijn wel aanmerkelijk duurder dan de Eurom Force 1200.

En dan is de vraag heb je voldoende aan de goedkopere Eurom Force 1200? We vergelijken de Eurom hier met de goedkoopste Karcher, de K2. Beide hogedrukreinigers zijn bedoelt voor licht particulier gebruik.

Test Eurom Force 1200

De gemiddelde gebruiker zal voldoende hebben aan de Eurom Force 1200. Met zijn 90 bar pompdruk is deze hogedrukreiniger krachtig genoeg om tegels en muren te reinigen. Ook met het verwijderen mos heeft de Eurom Force 1200 geen enkele moeite. Dus zolang je niet regelmatig lange opritten en heel grote terrassen hoeft schoon te spuiten zal je je prima redden met deze beste goedkope hogedrukreiniger.En daarbij heeft de kleine Eurom Force 1200 voordelen tegenover de zwaardere duurdere hogedrukreinigers. Niet alleen qua prijs, maar ook voor wat betreft de hanteerbaarheid, deze hogedrukreiniger is lekker compact en licht, en het apparaat is makkelijk weg te bergen.

Test Karcher K2

Laten we de Eurom Force 1200 vergelijken met de Karcher K2 die op dezelfde gebruikers mikt. Voor deze hogedrukreiniger betaal je 20 euro meer. Dat is een behoorlijk verschil op zo'n lage prijs. Wat krijg je meer voor dit geld?


De Karcher K2 is krachtiger (110 bar tegenover 90 bar) en produceert meer water (360 liter per uur tegenover 330 liter). Dat maakt de Karcher K2 net even geschikter voor zwaardere klussen en grotere oppervlakken. Ook is de hogedrukslang langer (4 meter in plaats van 3 meter) en wordt er bij de Karcher een vuilfrees meegeleverd die er voor zorgt dat je met een geconcentreerde kracht extra goed kunt reinigen.

Kijk op Beste Hogedrukreiniger Kopen voor meer goede hogedrukreinigers en de goedkoopste winkels om deze online te kopen.

Conclusie

Voor het kleinere werk zijn beide hogedrukreinigers zeer geschikt. Denk daarbij aan het reinigen van tuinmeubelen, fietsen, de stoep en niet al te grote terrassen. Voor het reinigen van een groot terras, een gevel of een schutting  raden we echter een duurdere hogedrukreiniger aan.

Heb je genoeg aan bovenstaande goedkope hogedrukreinigers voor kleine klussen. Dan levert de Karcher K2 van de twee de beste kwaliteit. Deze is net wat krachtiger en reinigt net wat beter en sneller.  Hier betaal je wel 20 euro meer voor. Is je budget niet hoger dan 50 euro? Dan heb je ook aan de Eurom Force 1200 een goede hogedrukreiniger.

Bij bovenstaande Hogedrukreiniger Expert vind je alle informatie en actuele prijzen van deze en andere hogedrukreinigers. Ook de zwaardere modellen. Tevens vind je bij de Hogedrukreiniger Expert een schat aan informatie en nog veel meer testen en reviews van hogedrukreinigers.

Zie ook: Meer testen hogedrukreinigers

Foto bovenaan: Karcher


Onderwerpen:
Test Eurom Force 1200 hogedrukreiniger, goedkoop, test Karcher K2, beste hogedrukreiniger test, goedkope hogedrukreiniger.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.