Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope hogedrukreiniger test: Eurom Force 1200 of Karcher K2?

 

Welke hogedrukreiniger is de beste? De Eurom Force 1200 of de Karcher K2. Hier de test.


Pak je maar af en toe de hogedrukreiniger om je terras, tuinmeubelen of fietsen schoon te spuiten? Dan heb je geen dure hogedrukreiniger nodig. Een goedkope hogedrukreiniger volstaat vaak ook. Uit de hogedrukreiniger test blijkt dat de goedkope Eurom Force 1200 ook prima presteert bij kleinere klussen. Hier aandacht voor deze goedkope hogedrukreiniger van Eurom en de Karcher K2, ook een relatief goedkope hogedrukreiniger.

Online vonden we de Eurom Force 1200 voor minder dan 60 euro! En de nog iets krachtigere variant (de Eurom Force 1400) is nauwelijks duurder. 


En dan is de vraag heb je voldoende aan de goedkope Eurom Force 1200? We vergelijken de Eurom hier met de goedkoopste Karcher, de K2. Beide hogedrukreinigers zijn bedoelt voor licht particulier gebruik.

Test Eurom Force 1200

De gemiddelde gebruiker zal voldoende hebben aan de Eurom Force 1200. Met zijn 90 bar pompdruk is deze goedkope hogedrukreiniger krachtig genoeg om tegels en muren te reinigen. Ook met het verwijderen mos heeft de Eurom Force 1200 geen enkele moeite. Dus zolang je niet regelmatig lange opritten en heel grote terrassen hoeft schoon te spuiten zal je je prima redden met deze beste goedkope hogedrukreiniger.
En daarbij heeft de kleine Eurom Force 1200 voordelen tegenover de zwaardere duurdere hogedrukreinigers. Niet alleen qua prijs, maar ook voor wat betreft de hanteerbaarheid, deze goedkope hogedrukreiniger is lekker compact en licht, en het apparaat is makkelijk weg te bergen.

Test Karcher K2

Laten we de Eurom Force 1200 vergelijken met de Karcher K2 die op dezelfde gebruikers mikt. Voor deze hogedrukreiniger betaal je 20 euro meer. Dat is een behoorlijk verschil op zo'n lage prijs, maar goedkoop voor een Karcher hogedrukreiniger. Wat krijg je meer voor dit geld?
De Karcher K2 is krachtiger dan de Eurom Force 1200 (110 bar tegenover 90 bar) en produceert meer water (360 liter per uur tegenover 330 liter). Dat maakt de Karcher K2 net even geschikter voor zwaardere klussen en grotere oppervlakken. 

Ook is de hogedrukslang langer (4 meter in plaats van 3 meter) en wordt er bij de Karcher een vuilfrees meegeleverd die er voor zorgt dat je met een geconcentreerde kracht extra goed kunt reinigen.

Kijk op Beste Hogedrukreiniger Kopen voor meer goede hogedrukreinigers en de goedkoopste winkels om deze online te kopen. Je vind daar meer goedkope hogedrukreinigers en aanbiedingen van alle hogedrukreinigers.

Conclusie

Voor licht werk kun je volstaan met een goedkope hogedrukreiniger. Voor het kleinere werk zijn zowel de Eurom Force 1200 en de Karcher K2 zeer geschikte goedkope hogedrukreinigers. Denk daarbij aan het reinigen van tuinmeubelen, fietsen, de stoep en niet al te grote terrassen. Voor het reinigen van een groot terras, een gevel of een schutting  raden we echter een duurdere hogedrukreiniger aan.

Heb je genoeg aan bovenstaande goedkope hogedrukreinigers voor kleine klussen? Dan levert de Karcher K2 van de twee goedkope hogedrukreinigers de beste kwaliteit. De Karcher K2 hogedrukreiniger is net wat krachtiger en reinigt net wat beter en sneller.  Hier betaal je wel circa 20 euro meer voor. Is je budget niet hoger dan 60 euro? Dan heb je ook aan de Eurom Force 1200 een goede hogedrukreiniger.

Op het bovenstaande Beste Hogedrukreiniger Kopen vind je alle informatie en actuele prijzen van deze en andere hogedrukreinigers. Ook de zwaardere modellen. Tevens vind je op Beste Hogedrukreiniger Kopen een schat aan informatie en nog veel meer testen en reviews van hogedrukreinigers.

Zie ook: Meer testen hogedrukreinigers

Foto bovenaan: Karcher


Onderwerpen:
Zoek je een goedkope hogedrukreiniger? Dan zijn de Karcher K2 en de Eurom Force 1200 voor jou de beste hogedrukreinigers uit de test. De Karcher K2 is de beste hogedrukreiniger van de twee, en de Eurom Force 1200 is de goedkoopste hogedrukreinigers. Beide goedkope hogedrukreinigers zijn goed genoeg voor normaal particulier gebruik en daarmee een aanraders als je een goedkope hogedrukreiniger zoekt.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.