Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste zomerwijn test

 


In het zomerseizoen worden andere eisen aan wijn gesteld dan in de winter. In de zomer geven veel mensen de voorkeur aan een fris niet al te zwaar wijntje. De Telegraaf heeft een selectie gemaakt van de lekkerste zomerwijn in de kleuren rood, wit en rosé.

De beste zomerse wijnen

Er is daarbij gekozen voor sappige wijnen met finesse, maar met niet al te veel alcohol. Wijnen waarvan je op een zwoele zomeravond kunt genieten, en waarbij doordrinken niet snel een probleem is. Maar ook wijnen die bij de zomeravond-maaltijd heerlijk smaken.

Als witte wijn zijn er vijf sauvignon blanc wijnen gekozen uit Frankrijk en Italië. Bij de rode wijn is gekozen voor vijf wijnen van de cabernet franc druif. Deze rode wijnen uit de Loire komen licht gekoeld het best tot hun recht.

Tenslotte de rosé. Hierbij werden vijf wijnen uit de Province gekozen. Rosé wijnen die wat duurder zijn, maar hun meerprijs waard zijn.

Meer informatie


Samenvatting:
De Telegraaf heeft zomerwijnen getest. Wat is de beste en lekkerste zomerwijn? Dat lees je hier boven. De beste witte wijn en de beste rosé voor de zomer maar ook de beste rode wijn voor de zomer. Allemaal lichte wijnen, fris met niet al te veel alcohol.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.