Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste babyfoon met app en WiFi

Redactie     11:08     No comments


De nieuwste en beste babyfoons zijn tegenwoordig complete bewakingssystemen voor je kinderen. Baby's, maar ook wat oudere kinderen kun je overdag in de gaten houden via een app op je telefoon, in beeld en geluid. Ook als je niet thuis bent. Hier kijken we naar de beste babyfoon met een app, camera en WiFi.


Beste babyfoon: Motorola MBP-855

De beste uitgebreide babyfoon, met alles er op en er aan, is de Motorola MBP-855 (kijk bij de aanbiedingen Motorola babyfoons voor alle informatie en de laagste prijs). Dit is een absoluut topmodel, met een prijs die daar bij hoort. Zoek je een goedkopere babyfoon met minder mogelijkheden, kijk dan bij de andere beste babyfoons uit de test.


Met de Motorola MBP-855 kun je een kindje met beeld en geluid in de gaten houden. Je kunt de camera op de babykamer of kinderkamer van afstand draaien, je kunt inzoomen en je kunt tegen het kindje praten. Dat kan terwijl je in de woonkamer of je eigen slaapkamer bent, met de 5 inch ouder-unit, maar ook vanaf een heel ander adres dankzij de smartphone-app (Android of iOS). De grote mogelijkheden van de Motorola MBP-855 maken deze babyfoon ook geschikt als indoor-beveiligingscamera. Zo hoef je hem niet af te danken als je uit de kleine kinderen bent!De Motorola MBP-855 babyfoon heeft heel veel mogelijkheden. Laten we deze eens op een rijtje zetten:
  • De babyfoon is voorzien van een camera die je kunt draaien (horizontaal en verticaal), zo kun je een kindje ook in de gaten houden als deze zijn bed uit is.
  • Twijfel je over wat je ziet? Dan kun je gebruik maken van de zoomfunctie om op de kleine in te zoomen.
  • Voor als het donker is, is er een infrarood nachtmodus.
  • De beelden van deze babyfoon zijn in kleur te bekijken op de 5 inch ouder-unit, maar ook via een smartphone of tablet dankzij de app.
  • Je kunt ook met het kindje praten. Zowel de ouder-unit als de camera beschikken over een microfoon. De ouder-unit beschikt over volumeregeling.
  • Vanaf de ouder-unit kun je ook slaapliedjes af laten spelen via de babyfooncamera.
  • Er is geluidsactivering mogelijk. Dan springt de ouder-unit aan als er geluid is op de kinderkamer.
  • Het bereik van de ouder-unit bedraagt tot wel 300 meter. Dus ruim voldoende als je in de tuin of bij de buren zit. Voor grotere afstanden gebruik je de app en internet.
  • De babyfoon is voorzien van een thermometer en geeft een waarschuwing als de temperatuur hoger of lager is dan de ingestelde marges.
  • De Motorola MBP-855 werkt via een accu of netstroom. Het batterijniveau wordt aangegeven zodat de babyfoon nooit op een ongewenst moment hoeft uit te vallen.

Beste babyfoon kopen

Tip: Op Beste Babyfoon Kopen vind je de beste winkels waar je babyfoons kunt kopen. Deze winkels bieden een ruime keuze uit alle soorten babyfoons. Van heel goedkope babyfoons, met alleen geluid, tot uitgebreide babyfoons met camera en app. Ook vind je op Beste Babyfoon Kopen een babyfoon keuzehulp en de top 10 van babyfoons.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Motorola babyfoons voor meer informatie en de laagste prijs van deze beste babyfoon met app en wifi.

Onderwerp:
Motorola MBP-855 babyfoon beste babyfoon met app en wifi, babyfoon best getest.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.