Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste airfryer test

Redactie     13:57     No comments


Bij de laatste airfryer test waren de Philips airfryers weer overtuigend de beste airfryer. De complete top 10 van de airfryer test bestond uit Philips airfryers waarvan er 7 de eerste plaats deelden. Een goede reden om eens naar een paar van deze beste airfyers te kijken.


Op Beste Friteuse Kopen kun je de voordeligste winkels van alle best geteste airfryers vinden.

Philips Airfryer Viva

De Philips Airfryer Viva (HD9721/10) is van de 7 beste airfryers de goedkoopste en daarmee de beste koop. Deze beste airfryer is wel wat aan de kleine kant. 800 gram friet past er in. Omdat het bakken van deze friet bijna 25 minuten in beslag neemt is het niet echt praktisch om een grotere maaltijd in twee sessies te bereiden. Dat maakt de Viva eigenlijk alleen geschikt voor gezinnen van maximaal vier personen.


Philips Airfryer XL

Voor zo'n 30 euro meer koop je de XL versie (HD9240/90) die een kilo friet tegelijk kan bakken. En natuurlijk ook andere snacks, maar we houden de friet maar als maatstaf aan.

De Philips Airfryer XL heeft niet alleen meer capaciteit, hij is ook sneller. De 1000 gram friet wordt in 16 minuten gebakken. Dat is een stuk trager dan een frituurpan, maar een stuk sneller dan de Viva doet. Die drie tientjes meer is de XL dus wel waard.Philips Airfryer XXL

Dit is de beste airfryer voor een groter gezin. Voor 20 euro meer dan de XL koop je een hete lucht friteuse met een capaciteit van wel 1400 gram friet en een digitale touchscreen bediening. Bovendien maakt deze airfryer de lekkerste friet van allemaal en presteert ook heel goed bij bijvoorbeeld kleine loempia's en drumsticks. Deze beste airfryer is onze persoonlijke favoriet.


Kijk voor de actuele winkelprijzen van deze beste airfryers bij het bovenstaande Beste Friteuse Kopen.

Over de airfryer hetelucht friteuse


Met een airfryer kun je frituren met nauwelijks vet, maar ook roosteren, braden en grillen. Zelfs broden en taarten maak je in zo'n hetelucht friteuse. Een airfryer is namelijk in feite een variant op de hetelucht oven.

De Rapid Air techniek die de best geteste Philips airfryers gebruiken zorgt voor snacks die knapperig van buiten en mals van binnen zijn. En dat allemaal met lucht in plaats van olie. Met de snel circulerende lucht frituur je veilig en vrijwel reukloos, Meer dan lepeltje vet (voor een bruin kleurtje) is er niet nodig, waardoor je veel gezonder eet en de airfryer na afloop heel makkelijk schoon maakt.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.