Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste airfryer test

 

De Philips Airfryer was weer de beste airfryer in de test. Hier informatie over de beste Philips Airfryers uit de test van hetelucht friteuses.


Bij de airfryer test waren de Philips airfryers weer overtuigend de beste airfryer. De complete top 10 van de beste airfryers uit de airfryer test bestond uit Philips airfryers waarvan er 7 de eerste plaats deelden. Een goede reden om eens naar een paar van deze beste airfyers te kijken.


Goedkoop een airfryer Kopen

De Philips Airfryer is weer als beste airfryer getest. Alle versies van deze beste hetelucht friteuse zijn goedkoop te vinden bij de aanbiedingen Philips Airfryer. Daar kun je iedere Philips airfryer goedkoop vinden.

Of kijk op Beste Friteuse Kopen voor meer goedkope aanbieders van de Philips airfryers, andere hetelucht friteuses en van andere friteuses.

Philips Airfryer Viva

De Philips Airfryer Viva is van de 7 beste airfryers de goedkoopste en daarmee de beste koop. Deze beste airfryer is wel wat aan de kleine kant. 800 gram friet past er in. Omdat het bakken van deze friet bijna 25 minuten in beslag neemt is het niet echt praktisch om een grotere maaltijd in twee sessies te bereiden. Dat maakt deze relatief goedkope airfryer eigenlijk alleen geschikt voor gezinnen van maximaal vier personen.

Goedkope airfryer Philips: Airfryer Viva

Goedkope airfryer Philips: Airfryer Viva

Philips Airfryer XL

Voor zo'n 30 euro meer koop je de XL versie die een kilo friet tegelijk kan bakken. En natuurlijk ook andere snacks, maar we houden de friet maar als maatstaf aan. Deze Philips airfryer is dus minder goedkoop, maar wel beter geschikt voor een gezin.

De Philips Airfryer XL heeft niet alleen meer capaciteit, hij is ook sneller. De 1000 gram friet wordt in 16 minuten gebakken. Dat is een stuk trager dan een frituurpan, maar een stuk sneller dan de Viva doet. Die drie tientjes meer is de XL dus wel waard.


Philips Airfryer XL

Philips Airfryer XL 

Philips Airfryer XXL

Dit is de beste airfryer voor een groter gezin. Voor 20 euro meer dan de XL koop je een hete lucht friteuse met een capaciteit van wel 1400 gram friet en een digitale touchscreen bediening. 

Bovendien maakt deze airfryer de lekkerste friet van allemaal en presteert ook heel goed bij bijvoorbeeld kleine loempia's en drumsticks. Deze beste airfryer is onze persoonlijke favoriet.

Beste grote airfryer (gezin): Philips Airfryer XXL

Beste grote airfryer (gezin): Philips Airfryer XXL

Kijk voor de actuele winkelprijzen van deze beste airfryers bij het bovenstaande Beste Friteuse Kopen of bij de daar genoemde Philips airfryer aanbiedingen en koop daar een goede Philips airfryer goedkoop.

Zie ook: Meer testen airfryers

Over de airfryer hetelucht friteuse

Met een airfryer kun je frituren met nauwelijks vet, maar ook roosteren, braden en grillen. Zelfs broden en taarten maak je in zo'n hetelucht friteuse. Een airfryer is namelijk in feite een variant op de hetelucht oven.

De Rapid Air techniek die de best geteste Philips airfryers gebruiken zorgt voor snacks die knapperig van buiten en mals van binnen zijn. En dat allemaal met lucht in plaats van olie. Met de snel circulerende lucht frituur je veilig en vrijwel reukloos, Meer dan lepeltje vet (voor een bruin kleurtje) is er niet nodig, waardoor je veel gezonder eet en de airfryer na afloop heel makkelijk schoon maakt.


Onderwerp:
Ondanks de grote concurrentie komt de Philips airfryer nog steeds als beste airfryer uit de test van hetelucht friteuses. Of eigenlijk als beste airfryers, want Philips maakt deze beste hetelucht friteuse in diverse versies waaronder ook de Philips Airfryer XL en Philips Airfryer XXL. Hierboven meer informatie over deze beste hetelucht friteuses uit de airfryer test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.