Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Philips Airfryer, beste in test

Zoek je een goede airfryer? Met een Philips airfryer zit je altijd goed. Philips airfryers scoren altijd goed in de test en je hebt heel veel keuze.

Philips airfryer

Als de hetelucht friteuses onafhankelijk getest worden dan bestaat de top 10 van beste airfryers traditioneel voor meer dan de helft uit Philips airfryers. Een Philips airfryer is niet alleen goed van kwaliteit, ook biedt Philips heel veel verschillende airfryers.


Wil je weten welke airfyers er als beste airfryer getest zijn (alle merken)? Kijk dan bij de airfryer test.

Philips airfryer aanbiedingen

Hieronder kijken we naar de verschillende Philips airfryers. Maar eerst hebben we aanbiedingen van deze Philips hetelucht friteuses bij de beste winkels.


Alle versies van de Philips hetelucht friteuse zijn hier boven goedkoop te vinden. Hieronder vind je een overzicht van verschillende Philips airfryers.

Philips Airfryer Compact
Tot 4 personen. De goedkoopste Philips airfryer.

Philips Airfryer XL
Tot 5 personen. 

Philips Airfryer Essential
Tot 4 personen

Philips Airfryer Essential XL
Tot 5 personen

Philips Airfryer Essential XL Connected
Tot 5 personen. Met bluetooth en app.

Philips Airfryer Avance XXL
Tot 6 personen. 

Philips Airfryer Premium XXL Smart Sensing
Tot 6 personen. Bepaalt zelf temperatuur en baktijd.


Philips airfryer


Kijk voor de actuele winkelprijzen van deze beste airfryers bij het bovenstaande Beste Friteuse Kopen of bij de daar genoemde Philips airfryer aanbiedingen en koop daar een goede Philips airfryer goedkoop.

Zie ook: 

Over de Philips airfryer hetelucht friteuse

Met een Philips airfryer kun je frituren met nauwelijks vet, maar ook roosteren, braden en grillen. Zelfs broden en taarten maak je in zo'n hetelucht friteuse. Een airfryer is namelijk in feite een variant op de hetelucht oven.

De Rapid Air techniek die de best geteste Philips airfryers gebruiken zorgt voor snacks die knapperig van buiten en mals van binnen zijn. En dat allemaal met lucht in plaats van olie. Met de snel circulerende lucht frituur je veilig en vrijwel reukloos, Meer dan lepeltje vet (voor een bruin kleurtje) is er niet nodig, waardoor je veel gezonder eet en de airfryer na afloop heel makkelijk schoon maakt.


Onderwerp:
Ondanks de grote concurrentie komt de Philips airfryer nog steeds vaak als beste airfryer uit de test van hetelucht friteuses. Of eigenlijk als beste airfryers, want Philips maakt deze beste hetelucht friteuse in diverse versies waaronder ook de Philips Airfryer XL en Philips Airfryer XXL. Hierboven meer informatie over deze beste hetelucht friteuses uit de airfryer test.

Een reactie posten

0 Reacties