Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Air fryer top 10, de beste hetelucht friteuse

 

Kijk hier voor de air fryer top 10, met de beste hetelucht friteuses / air fryers.


In 2010 introduceerde Philips onder de naam Airfryer de eerste hetelucht friteuse voor thuis. Inmiddels zijn er ook veel andere fabrikanten die deze hetelucht friteuses op de markt brengen. Maar wat is momenteel de beste air fryer?


Deze air fryers hebben de hoogste waardering

Hier hebben we voor jou de beste air fryer. Of eigenlijk de beste air fryers, want het gaat om de 10 hete lucht friteuses met de hoogste waarderingscijfers. 

In deze top 10 tref je de beste air fryers voor verschillende soorten gebruik aan. Zo is bijvoorbeeld de beste hete lucht friteuse voor een tweepersoons huishouden een andere friteuse dan de beste air fryer voor een groot gezin met kinderen.


Air fryer of hete lucht friteuse?

Een air fryer en een hete lucht friteuse is hetzelfde apparaat. Officieel heet zo'n apparaat voor het friteuren met hete lucht (en slechts een lepeltje olie) een hete lucht friteuse. Maar toen Philips de eerste hetelucht friteuse voor consumenten uitbracht (voor restaurants bestonden ze al) noemde ze deze de Airfryer. Omdat de Philips Airfryer enige tijd de enige heteluchtfriteuse op de markt was werd deze typenaam van Philips een synoniem voor hete lucht friteuse. En dat is eigenlijk zo gebleven.

Inmiddels is naast Philips ook Tefal een grote aanbieder van heteluchtfriteuses en ook Inventum, Princess en Tristar zijn inmiddels populaire aanbieders van air fryers. En zo zijn er nog tientallen andere fabrikanten die hetelucht friteuses uitbrengen.

Meer dan een friteuse

Het voordeel van een air fryer is niet alleen dat je er gezonder mee kunt frituren, je kunt er veel meer mee. Eigenlijk is een heteluchtfriteuse een heteluchtoven die is geoptimaliseerd voor het bereiden van ovensnacks en ovenfriet. Maar je kunt er verder ook alles mee dat in een heteluchtoven kan. Van het bereiden van een roerbakschotel tot het bakken van een taart, van het grillen van kip tot het zelf maken van brood.

Verschillende air fryers

Hierboven vind je meerdere beste air fryers. Zoals we al schreven zijn er nou eenmaal beste air fryers voor verschillende soorten gebruik. Je hebt kleine en grote air fryers en je hebt hetelucht friteuses die vooral zijn om te frituren en hetelucht friteuses waarmee je veel meer kunt doen. In principe zijn die twee laatste dezelfde apparaten. Het verschil zit hem in de meegeleverde accessoires. Zo zijn er air fryers die geleverd worden met een speciale bakplaat, met een grillplaat en / of met een passende bakvorm.

Kies je beste air fryer

Bovenaan vind je de beste air fryer top 10 gebaseerd op de waarderingen van gebruikers. Wil je zelf de voor jou beste air fryer zoeken? Dan vind je op Beste Airfryer Kopen alle informatie zoals een uitgebreide keuzehulp, reviews, de Air fryer Top 10 en de goedkoopste online aanbieders van air fryers en andere friteuses.

Foto: Philips


Onderwerpen:
Hier kijken we naar de beste hetelucht friteuse (meestal air fryer of airfryer genoemd). Je vindt bovenaan de top 10 van hetelucht friteuses en op Beste Air fryer Kopen staan de beste winkels om een air fryer goedkoop online te kopen. Ook de beste air fryers uit diverse testen van hete lucht friteuses zijn hier boven te vinden.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *