Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Airfryer top 10, de beste airfryers

Redactie     08:28     No comments


In 2010 introduceerde Philips onder de naam Airfryer de eerste hete lucht friteuse voor thuis. Inmiddels zijn er ook veel andere fabrikanten die deze hete lucht friteuses op de markt brengen. Maar wat is momenteel de beste airfryer?


Deze airfryers hebben de hoogste waardering

Hier hebben we voor jou de beste aifryer. Of eigenlijk de beste airfryers, want het gaat om de 10 airfryers met de hoogste waarderingscijfers. In deze top 10 tref je de beste airfryers voor verschillende soorten gebruik aan. Zo is bijvoorbeeld de beste hete lucht friteuse voor een tweepersoons huishouden een andere friteuse dan de beste airfryer voor een groot gezin met kinderen.

Alle beste airfryers volgens hun gebruikers zijn te vinden in het overzicht met aanbevolen hete lucht friteuses. Kijk bij de andere testen van friteuses voor de beste hetelucht friteuses volgens andere testen.


Airfryer of hete lucht friteuse?

Een airfryer en een hete lucht friteuse is hetzelfde apparaat. Officieel heet zo'n apparaat voor het friteuren met hete lucht (en slechts een lepeltje olie) een hete lucht friteuse. Maar toen Philips de eerste hetelucht friteuse voor consumenten uitbracht (voor restaurants bestonden ze al) noemde ze deze de Airfryer. Omdat de Philips Airfryer enige tijd de enige heteluchtfriteuse op de markt was werd deze typenaam van Philips een synoniem voor hete lucht friteuse. En dat is eigenlijk zo gebleven.

Inmiddels is naast Philips ook Tefal een grote aanbieder van heteluchtfriteuses en ook Inventum, Princess en Tristar zijn inmiddels populaire aanbieders van airfryers. En zo zijn er nog tientallen andere fabrikanten die hetelucht friteuses uitbrengen.

Meer dan een friteuse

Het voordeel van een airfryer is niet alleen dat je er gezonder mee kunt frituren, je kunt er veel meer mee. Eigenlijk is een heteluchtfriteuse een heteluchtoven die is geoptimaliseerd voor het bereiden van ovensnacks en ovenfriet. Maar je kunt er verder ook alles mee dat in een heteluchtoven kan. Van het bereiden van een roerbakschotel tot het bakken van een taart, van het grillen van kip tot het zelf maken van brood.

Verschillende airfryers

Hierboven vind je meerdere beste airfryers. Zoals we al schreven zijn er nou eenmaal beste airfryers voor verschillende soorten gebruik. Je hebt kleine en grote airfryers en je hebt airfryers die vooral zijn om te frituren en airfryers waarmee je veel meer kunt doen. In principe zijn die twee laatste dezelfde apparaten. Het verschil zit hem in de meegeleverde accessoires. Zo zijn er airfryers die geleverd worden met een speciale bakplaat, met een grillplaat en / of met een passende bakvorm.

Kies je beste airfryer

Bovenaan vind je de beste airfryer top 10 gebaseerd op de waarderingen van gebruikers. Wil je zelf de voor jou beste airfryer zoeken? Dan vind je op Beste Airfryer Kopen alle informatie zoals een uitgebreide keuzehulp, reviews, de Airfryer Top 10 en de goedkoopste online aanbieders van airfryers en andere friteuses.

Foto: Philips


Onderwerpen:
Beste airfryer test, beste hetelucht friteuse test, beste airfryers test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.