Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Airfryer test: Tefal beste koop

Redactie     08:00     No comments


Als het op testen van het lucht friteuses (airfryers) aankomt, dan zijn het bijna altijd de Philips  airfryers die met de eer van beste hete lucht friteuse en beste koop aan de haal gaan.  Maar bij de test van de Consumentenbond in 2019 werd er er een Tefal hetelucht friteuse als beste koop getest.


Deze beste koop betrof de Tefal Easy Fry (EY4018) die al eerder bij Kieskeurig in de prijzen viel en ook door Bol.com wordt getipt als aanbevolen friteuse voor 4 tot 6 personen.

De beste airfryer uit de test is nog wel van Philips. Deze eer ging naar de (duurdere) Philips Avance Airfryer XXL. Beide friteuses zijn tegen een lage prijs terug te vinden bij de aanbiedingen van de best geteste airfryers. Hieronder gaan we verder in op de mogelijkheden van de beste koop volgens de Consumentenbond airfryer test, de Tefal Easy Fry EY4018.Beste koop: Tefal Easy Fry (EY4018)

Deze Tefal Easy Fry is een heteluchtfriteuse (airfryer) die is bedoeld voor gezinnen tot wel zes personen. Met zijn XL capaciteit kun je makkelijk zes porties bereiden (4,2 liter of 1,2 kilo). De 3D Air Pulse Technology zorgt voor een cyclonische hete luchtstroom. Krokant frituren doe je bij deze friteuse met hete lucht, maar je kunt er ook mee grillen, braden en bakken.

Een airfryer als deze wordt hetelucht friteuse genoemd, maar de Tefal Easy Fry is een keukenapparaat waarmee je een enorme verscheidenheid aan gerechten mee klaar kunt maken. 

Neem alleen al de automatische programma's die via het digitale display van de Tefal airfryer te kiezen zijn.: Grillen, braden, friet, cake, pizza, garnalen, karbonade, vis, het zijn allemaal standaard aanwezige programma's. Niet dat daarmee alle mogelijkheden genoemd zijn, integendeel. Van het bakken van taarten tot oliebollen. het bereiden van snacks en brood, het lijkt wel of deze Tefal airfryer alles kan.Pluspunten
+ Allround keukenhulp. Je maakt er de meest uiteenlopende gerechten mee klaar.
+ 8 automatische programma's voor veel voorkomende taken.
+ Makkelijk te bedienen via digitaal display.
+ Groot genoeg voor gezinnen tot 6 personen.
+ Alle los te halen onderdelen mogen in de vaatwasser.
+ Grillrooster meegeleverd.
+ Nauwkeurige temperatuur instelling (80-200 graden)
+ Timer en automatische uitschakeling.
+ Heel betaalbaar (zie bovenaan genoemde aanbiedingen).

Minpunten
- Geen warmhoudfunctie.
- Geen receptenboek meegeleverd.

Zie ook: Meer testen airfryers


Onderwerp:
De beste koop in de airfryer test van de Consumentenbond is de Tefal Easy Fry. Helemaal onverwacht is dat niet, want eerder was dit ook de beste hetelucht friteuse in de testen van Bol.com en Kieskeurig.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.