Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Tefal Easy Fry. Goede relatief goedkope airfryer

De Tefal Easy Fry hetelucht friteuse is regelmatig als beste airfryer getest.

Tefal airfryers beste koop test

Als het op testen van het lucht friteuses (airfryers) aankomt, dan zijn het meestal Philips airfryers die met de eer van beste hete lucht friteuse en beste koop aan de haal gaan.  Maar de Tafl Easy Fry airfryer is een uitzondering,

De Tefal Easy Fry is een airfryer die ook altijd hoog scoort in testen. Bovendien is deze Tefal hete lucht friteuse een relatief goedkope airfryer,

Zo is de Tefal Easy Fry (type EY4018) in het verleden door onder andere Kieskeurig als beste koop getest. En Bol.com tipte deze airfyer als beste friteuse voor 4 tot 6 personen.

Dit betreft wel wat oudere testen. Zoek je de best geteste airfryers uit meer recente testen. Kijk dan bij de aanbiedingen van de best geteste airfryers. Daar vind je aanbiedingen van de airfryers die als beste airfryer of beste koop zijn getest.

Hieronder gaan we verder in op de mogelijkheden van de Tefal Easy Fry EY4018, die eerder in de airfryer test als beste koop is uitgeroepen.


Beste Koop: Tefal Easy Fry EY4018 airfryer

Beste Koop: Tefal Easy Fry EY4018 airfryer


Beste koop airfryer: Tefal Easy Fry (EY4018)

Deze Tefal Easy Fry is een heteluchtfriteuse (airfryer) die is bedoeld voor gezinnen tot wel zes personen. Met zijn XL capaciteit kun je makkelijk zes porties bereiden (4,2 liter of 1,2 kilo). De 3D Air Pulse Technology zorgt voor een cyclonische hete luchtstroom. Krokant frituren doe je bij deze friteuse met hete lucht, maar je kunt er ook mee grillen, braden en bakken.

Een airfryer als deze wordt hetelucht friteuse genoemd, maar de Tefal Easy Fry is een keukenapparaat waarmee je een enorme verscheidenheid aan gerechten mee klaar kunt maken. 

Neem alleen al de automatische programma's die via het digitale display van de Tefal airfryer te kiezen zijn.: Grillen, braden, friet, cake, pizza, garnalen, karbonade, vis, het zijn allemaal standaard aanwezige programma's. Niet dat daarmee alle mogelijkheden genoemd zijn, integendeel. Van het bakken van taarten tot oliebollen. het bereiden van snacks en brood, het lijkt wel of deze Tefal airfryer alles kan.

Bediening Tefal Easy Fry airfryer

Bediening Tefal Easy Fry airfryer


Pluspunten
+ Allround keukenhulp. Je maakt er de meest uiteenlopende gerechten mee klaar.
+ 8 automatische programma's voor veel voorkomende taken.
+ Makkelijk te bedienen via digitaal display.
+ Groot genoeg voor gezinnen tot 6 personen.
+ Alle los te halen onderdelen mogen in de vaatwasser.
+ Grillrooster meegeleverd.
+ Nauwkeurige temperatuur instelling (80-200 graden)
+ Timer en automatische uitschakeling.
+ Heel betaalbaar (zie bovenaan genoemde aanbiedingen).

Minpunten
- Geen warmhoudfunctie.
- Geen receptenboek meegeleverd.

Meer Tefal airfryers

De bovengenoemde Tefal Easy Fry EY4018 is eerder door o.a. Kieskeurig en Bol.com tot beste koop airfryer uitgeroepen. En deze Tefal Airfryer is nog steeds te verkrijgbaar en heel gewild. Mede door zijn relatief goedkope prijs.

Maar Tefal maakt meer goede airfryers. Zo maken ze bijvoorbeeld ook de Tefal EasyFry Grill, de eerste heteluchtfriteuse die hetelucht en grill combineert in één apparaat voor gezond frituren en perfect grillen met weinig tot geen olie. In deze Tefal airfryer, met aluminium grillrooster, kun je groente en vlees mals en sappig grillen. Dankzij de speciale dehydratatie functie kun je er zelfs gedroogd fruit, groentenchips en snacks mee maken.

Ook de Tefal Easy Fry Grill vind je bij de bovenaan genoemde Tefal Easy Fry aanbiedingen.


Zie ook: 

Foto's: Tefal

Onderwerp:
De beste koop in de airfryer test is de Tefal Easy Fry. Helemaal onverwacht is dat niet, want eerder was dit ook de beste hetelucht friteuse in de testen van Bol.com en Kieskeurig. Je vindt hier ook aanbiedingen van deze beste airfryer van Tefal en ander goede airfryers.

Een reactie posten

0 Reacties