Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Airfryer test: Tefal beste koop

 

Deze Tefal Easy Fry hetelucht friteuse is door de Consumentenbond als beste koop airfryer getest.

Tefal airfryers beste koop Consumentenbond test

Als het op testen van het lucht friteuses (airfryers) aankomt, dan zijn het bijna altijd de Philips  airfryers die met de eer van beste hete lucht friteuse en beste koop aan de haal gaan.  Maar bij de test van de Consumentenbond in 2019 werd er er een Tefal hetelucht friteuse als beste koop getest.

Hieronder informatie over deze beste koop airfryer (de beste airfryer voor zijn prijs).

Deze beste koop betrof de Tefal Easy Fry (EY4018) die al eerder bij Kieskeurig in de prijzen viel en ook door Bol.com wordt getipt als beste friteuse voor 4 tot 6 personen.

De Tefal Easy Fry is dus de beste koop. De beste airfryer uit de test is wel van Philips. Deze eer ging naar de (duurdere) Philips Avance Airfryer XXL. 

Beide friteuses zijn tegen een lage prijs terug te vinden bij de aanbiedingen van de best geteste airfryers. Daar vind je aanbiedingen van de door Kieskeurig en Consumentenbond als beste airfryer of beste koop geteste airfryers.

Hieronder gaan we verder in op de mogelijkheden van de beste koop volgens de Consumentenbond airfryer test, de Tefal Easy Fry EY4018.


Beste Koop: Tefal Easy Fry EY4018 airfryer

Beste Koop: Tefal Easy Fry EY4018


Beste koop: Tefal Easy Fry (EY4018)

Deze Tefal Easy Fry is een heteluchtfriteuse (airfryer) die is bedoeld voor gezinnen tot wel zes personen. Met zijn XL capaciteit kun je makkelijk zes porties bereiden (4,2 liter of 1,2 kilo). De 3D Air Pulse Technology zorgt voor een cyclonische hete luchtstroom. Krokant frituren doe je bij deze friteuse met hete lucht, maar je kunt er ook mee grillen, braden en bakken.

Een airfryer als deze wordt hetelucht friteuse genoemd, maar de Tefal Easy Fry is een keukenapparaat waarmee je een enorme verscheidenheid aan gerechten mee klaar kunt maken. 

Neem alleen al de automatische programma's die via het digitale display van de Tefal airfryer te kiezen zijn.: Grillen, braden, friet, cake, pizza, garnalen, karbonade, vis, het zijn allemaal standaard aanwezige programma's. Niet dat daarmee alle mogelijkheden genoemd zijn, integendeel. Van het bakken van taarten tot oliebollen. het bereiden van snacks en brood, het lijkt wel of deze Tefal airfryer alles kan.

Bediening Tefal Easy Fry airfryer

Bediening Tefal Easy Fry airfryer


Pluspunten
+ Allround keukenhulp. Je maakt er de meest uiteenlopende gerechten mee klaar.
+ 8 automatische programma's voor veel voorkomende taken.
+ Makkelijk te bedienen via digitaal display.
+ Groot genoeg voor gezinnen tot 6 personen.
+ Alle los te halen onderdelen mogen in de vaatwasser.
+ Grillrooster meegeleverd.
+ Nauwkeurige temperatuur instelling (80-200 graden)
+ Timer en automatische uitschakeling.
+ Heel betaalbaar (zie bovenaan genoemde aanbiedingen).

Minpunten
- Geen warmhoudfunctie.
- Geen receptenboek meegeleverd.

Zie ook: 

Foto's: Tefal

Onderwerp:
De beste koop in de airfryer test van de Consumentenbond is de Tefal Easy Fry. Helemaal onverwacht is dat niet, want eerder was dit ook de beste hetelucht friteuse in de testen van Bol.com en Kieskeurig. Je vindt hier ook aanbiedingen van deze beste airfryer van Tefal en ander goede airfryers.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.