Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste infraroodlamp en beste koop

 


Keer op keer komt bij testen de Beurer IL50 warmtelamp als beste infraroodlamp uit de testen. Laten we daarom eens naar deze beste infraroodlamp kijken. We hebben ook een goedkoper alternatief (beste koop) in de hierboven op de foto getoonde Philips Infracare.


Een infraroodlamp gebruik je als je last hebt van pijnlijke spieren. De warmte van deze rode lamp trekt diep door in de spieren. Ook om de klachten van huidaandoeningen te verminderen worden vaak infraroodlampen ingezet.

Prijs en informatie

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Beurer infrarood lampen voor deze beste infraroodlamp uit de test, of kijk in het overzicht met infrarood lampen voor de prijs en andere informatie van al deze infrarood warmtelampen. 


Je vindt bij de aanbiedingen ook andere goede infrarood lampen, zoals de Philips InfraCare die we verderop op de pagina bespreken.

Beste infraroodlamp: Beurer IL50

Maar laten we eerst kijken naar de beste warmtelamp uit de vele tests. Deze infraroodlamp straalt het IR-A licht uit. Dit is het meest therapeutische licht dat naast spierpijn ook reumatische pijn kan verlichten. Andere vormen van infrarood licht (IR-B en IR-C) zijn minder sterk en dringen minder diep in de huid door waardoor ze minder effectief zijn.


Een ander sterk punt aan deze beste infrarood warmtelamp zijn de handvatten waarmee je de warmte heel goed kunt richten. Het stralingsoppervlak is groot, dus dat maakt het extra makkelijk. Ook is de tijd makkelijk in te stellen. Op alle punten is dit een gebruiksvriendelijke en handige rode lamp.

Goedkoper alternatief: Philips InfraCare PR3110 infraroodlamp

Een andere goede, en ook goedkopere, infraroodlamp is de Philips InfraCare PR3110/00 infrarood lamp (best reviewed bij Kieskeurig). Met 150 watt is deze wel minder krachtig dan de bovenstaande 300 watt Beurer infraroodlamp. 

Deze infrarood lamp is te gebruiken tegen spierpijn, gewrichtspijn en vermoeide spieren. Kijk bij de aanbiedingen van Philips infraroodlampen voor meer informatie en de lage actuele prijs.


Kijk voor deze beide beste infraroodlampen en nog veel meer goede infrarood warmtelampen in het bovenaan genoemde overzicht met alle infrarood lampen.

Zie ook: Alle testen infrarood lampen
Foto bovenaan: Philips


Onderwerp:
Een goede infrarood warmtelamp is een prima hulpmiddel tegen pijnlijke spieren. De beste infraroodlamp uit de test is de  Beurer IL50 infrarood lamp. De Philips InfraCare PR3110 infrarood warmtelamp is de beste koop. Hier boven informatie over de beste infraroodlampen uit de test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *