Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kleine soundbar / smalle soundbar

 

Zoek je een goede kleine soundbar / smalle soundbar? Hier vind je de beste kleine soundbars uit de test.


Met een soundbar kun je de geluidskwaliteit van de televisie enorm verbeteren, maar niet iedereen wil een brede balk bij zijn televisie zetten. Bijvoorbeeld omdat het een smalle televisie betreft, of omdat je een brede soundbar niet mooi vind staan. Daarom kijken we hier naar de beste smalle soundbar, de beste kleine soundbar die toch een mooi geluid geeft.

Hieronder kijken we naar de beste smalle soundbars uit diverse testen. In het overzicht met beste kleine soundbars uit de test vind je de smalle soundbars (max 80 cm) die door organisaties als What Hi-Fi, Kieskeurig en de Consumentenbond als beste kleine soundbar zijn getest. 

Ook hebben we een overzicht met alle kleine soundbars, met al hun prijzen, mogelijkheden en specficaties waaruit je makkelijk je persoonlijk beste kleine soundbar kunt kiezen.


Verder vind je hier boven de beste soundbars uit de test in bredere formaten en aanbiedingen van de beste winkels waar je online een goede soundbar kunt kopen.

Hieronder kijken we naar één van de beste kleine soundbars, de Sonos Beam. Een smalle soundbar die onlangs als beste smalle soundbar uit de test is gekomen. We laten je kort kennis maken met deze beste kleine soundbar. Kijk bij de beste kleine soundbars hier boven voor meer specifieke informatie waaronder ook de laagste actuele prijs.

De Sonos Beam is slechts 65 cm breed. Zoek je een toch iets bredere soundbar? Of is deze beste kleine soundbar je te duur? Kijk dan bij de bovenstaande andere beste kleine soundbars voor de beste alternatieven.

Sonos Beam, de beste kleine soundbar uit de test

De Sonos Beam is getest als beste compacte soundbar. Deze soundbar geeft niet alleen het geluid van je televisie heel mooi weer, deze soundbar is ook te gebruiken als speaker in een Sonos multiroom systeem en als WiFi speaker waarmee je muziek kunt afspelen van je netwerk en daarop aangesloten apparaten.


Soundbar en WiFi speaker

Zoals we al schreven, de Sonos Beam is veel meer dan alleen een compacte soundbar. Met de Sonos Beam heb je meteen een draadloze speaker in je kamer staan waarmee je alles vanaf je netwerk kunt afspelen. Al is er daarbij wel een nadeel te noemen. Zoals gebruikelijk bij Sonos wordt Bluetooth niet ondersteund, je bent op WiFi of Airplay aangewezen.

Is dat voor jou een nadeel van de Sonos Beam? Omdat je de smalle soundbar meteen als bluetooth speaker voor je telefoon wilt gebruiken? Kies dan uit het overzicht met beste kleine soundbars uit de test voor een andere beste smalle soundbar.

Maar Bluetooth is bij de Sonos Beam vaak niet echt nodig. Niet alleen kun je via WiFi wel je telefoon en andere je apparaten verbinden, deze kleine soundbar kan ook via het netwerk en internet zelf contact maken met Spotify Connect, Chromecast, Sonosnet en Airplay om daarvan muziek te streamen. Ook internetradio kun je direct vanaf de soundbar af laten spelen.

Via een draadje aan je netwerk koppelen kan ook, want de Sonos Beam beschikt over een ethernet netwerk aansluiting.


Unieke mogelijkheden

En dan zijn er nog de unieke snufjes van deze beste soundbar. De smalle soundbar kent bijvoorbeeld een speciale nachtmodus waarbij de bas wat wordt gedempt, en een spraakversterker waarbij de spraak beter uitkomt. Ideaal als je naar bijvoorbeeld een talkshow of het journaal kijkt.

Het bedienen van de soundbar en al zijn mogelijkheden kan via de Sonos app op je telefoon of tablet.

De Sonos Beam is met zijn breedte van 65 centimeter de beste smalle soundbar. Bovendien is deze beste kleine soundbar een stuk voordeliger dan grotere Sonos sounbars als de Sonos Playbar en de Sonos Arc

Kijk voor de actuele prijs van de Sonos Beam, de beste kleine soundbar, bij de bovenaan genoemde smalle soundbars uit de test.

Zie ook: Alle testen van soundbars


Samenvatting:
Wat is de beste kleine soundbar? De Sonos Beam wordt vaak genoemd als beste smalle soundbar, maar er zijn meer goede kleine soundbars. Hier boven vind je de beste kleine soundbars uit de test en meer goede smalle soundbars. Daar vind je ook iets bredere soundbars (tot 80 cm) dan de best geteste kleine soundbar, de Sonos Beam (65 cm). 

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.