Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste smalle soundbar

Redactie     15:40     No comments


Met een soundbar kun je de geluidskwaliteit van de televisie enorm verbeteren, maar niet iedereen wil een brede balk bij zijn televisie zetten. Bijvoorbeeld omdat het een smalle televisie betreft, of omdat je een brede soundbar niet mooi vind staan. Daarom kijken we hier naar de beste smalle soundbar uit de test.

De Sonos Beam is getest als beste compacte soundbar. Deze soundbar geeft niet alleen het geluid van je televisie heel mooi weer, deze soundbar is ook te gebruiken als speaker in een Sonos multiroom systeem en als WiFi speaker waarmee je muziek kunt afspelen van je netwerk en daarop aangesloten apparaten.

Prijs en alle informatie

Kijk voor de actuele winkelprijs, een review en gebruikerservaringen bij de beste soundbars uit de testen. Daar vind je ook deze informatie over andere als beste soundbar geteste soundbars.


Beste kleine soundbar: Sonos Beam

Maar als je een smalle soundbar zoekt dan is de Sonos Beam de beste keuze.

Soundbar en WiFi speaker

Zoals we al schreven, dit is veel meer dan alleen een soundbar. Met de Sonos Beam heb je meteen een draadloze speaker in je kamer staan waarmee je alles vanaf je netwerk kunt afspelen. Al is er daarbij wel een nadeel te noemen. Zoals gebruikelijk bij Sonos wordt Bluetooth niet ondersteund, je bent op WiFi of Airplay aangewezen.

Maar Bluetooth is niet echt nodig, niet alleen kun je WiFi je apparaten verbinden, deze soundbar kan ook via het netwerk en internet zelf contact maken met Spotify Connect, Chromecast, Sonosnet en Airplay om daarvan muziek te streamen. Ook internetradio kun je direct vanaf de soundbar af laten spelen.


Tip: Op Beste Soundbar Kopen vind je de beste en goedkoopste winkels waar je deze en andere goede soundbars goedkoop kunt kopen. Ook is op Beste Soundbar Kopen een keuzehulp te vinden waarmee je jou persoonlijk beste soundbar kunt vinden.


Unieke mogelijkheden

En dan zijn er nog de unieke snufjes van deze beste soundbar. Hij kent bijvoorbeeld een speciale nachtmodus waarbij de bas wat wordt gedempt, en een spraakversterker waarbij de spraak beter uitkomt. Ideaal als je naar bijvoorbeeld een talkshow of het journaal kijkt.

Het bedienen van de soundbar en al zijn mogelijkheden kan via de Sonos app op je telefoon of tablet.

De Sonos Beam is met zijn breedte van 65 centimeter de beste smalle soundbar. Bovendien is deze beste kleine soundbar een stuk voordeliger dan de Sonos Playbar.

Kijk voor de actuele prijs bij de bovenaan genoemde beste soundbars uit de test.

Zie ook: Alle testen van soundbars


Onderwerpen:
Sonos Beam beste soundbar test, smalle soundbar, beste kleine soundbar getest.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.