Sonos soundbars (Sonos Arc en Sonos Beam soundbar)

Sonos soundbars behoren tot de soundbar top. Onder andere What*HiFi, Cooblue, TechRadar en Kieskeurig testte Sonos als beste soundbar.

Sonos Beam Gen 2 soundbar


Het betreft twee soundbars van hoge kwaliteit, de Sonos Arc en de Sonos Beam. Maar hier kennen met deze beste soundbars van Sonos.

De Sonos Beam (Gen 2) is de kleine soundbar van de twee. De Sonos Beam is 65 cm breed en gevuld met een centrale tweeter, 4 woofers en 3 passieve basradiatoren. 

De Sonsos Beam is aanmerkelijk goedkoper dan de Sonos Arc die wel 114 cm breed is en beschikt over 8 woofers en 3 tweeters. De Sonos Arc is de momenteel de absolute top onder de soundbars. De goedkopere Sonos Bean kun je als beste koop beschouwen. 

Hieronder meer informatie over deze twee beste Sonos soundbars. Maar eerst aandacht voor de aanbiedingen bij de winkels waar je een Sonos soundbar goedkoop kunt kopen.

Beste Sonos soundbar winkels

Bij deze winkels koop je momenteel online een Sonos soundbar goedkoop.

Zie ook:
soundbar keuzehulp

Beste soundbar: Sonos Arc

De Sonos Arc is niet alleen de beste Sonos soundbar maar momenteel ook de beste soundbar in het algemeen. De beide Sonos soundbars lijken op elkaar maar de Sonos Arc beschikt over een groter aantal speakers, 8 woofers en 3 tweeters. Dat maakt de Sonos Arc wel tot een brede soundbar. Maar ook het geluid wat uit deze grote soundbar komt is groots!

Sonos Arc soundbarDe Sonos Arc soundbar is dan ook niet alleen gevuld met veel speakers maar ook met veel snufjes. Trueplay bijvoorbeeld, dat het geluid van de soundbar aanpast aan de akoestiek van de kamer zodat je altijd een mooi en duidelijk geluid hebt. Of Dolby Atmos dat het geluid via plafond en muren weerkaatst voor een nog meer ruimtelijk effect.

Dolby Digital Plus (de verbeterde versie van Dolby Digital) zorgt voor een vloeiend mooi geluid en dankzij de Google Assistant of Siri hoef je niet op zoek naar de afstandsbediening maar bestuur je de Sonos Arc soundbar gewoon met je stem. Ook je smartphone kun je via een app als afstandsbediening gebruiken.

De soundbar opnemen in je smart home netwerk kan dankzij ondersteuning van Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant en IFTTT. En natuurlijk neem je je Sonos soundbar ook in je Sonos multiroom sound system en in je home cinema set op. Draadloos streamen vanaf je telefoon of netwerk kan via WiFi. Bluetooth wordt door Sonos niet ondersteund.

De Sonos Arc is te koop in het wit en in het zwart, als losse soundbar en in home cinema configuraties. Bij de links boven vind je aanbiedingen van de Sonos Arc en kun je deze Sonos soundbar goedkoop kopen. Kijk daar voor alle prijzen en informatie.

Beste koop: Sonos Beam

Als beste koop kun je de Sonos Beam beschouwen. Deze Sonos soundbar kost namelijk maar de helft van de Sonos Arc. Als je ze direct na elkaar beluistert merk je natuurlijk wel dat deze kleinere Sonos soundbar minder speakers heeft, maar die vergelijking verliest iedere soundbar van de Sonos Arc.

Sonos Beam Gen 2 soundbar

De Sonos Beam (generatie 2) is echter een prima goedkoop alternatief voor de Sonos Arc soundbar. De functies verschillen namelijk niet veel TruePlay, spraakbediening, eARC en Dolby Atmos zijn bij de Sonos Beam ook allemaal aanwezig, al is het jammer dat de speakers niet naar boven zijn gericht waardoor de ruimtelijke mogelijkheden van Dolby Armos minder tot zijn recht komen dan bij de Sonos Arc. 

Ook aanbiedingen van de Sonos Beam vind je bij de links bovenaan. Kijk daar voor meer informatie, de actuele lage prijzen en koop de Sonos Beam goedkoop.

Zie ook:

Foto bovenaan: Sonos Beam Gen 2 soundbar


Onderwerp:
Sonos soundbars worden vaak als beste soundbar getest, O.a. de Sonos ARC en de Sonos Beam scoren altijd goed in een soundbar test. Hier informatie en Sonos soundbar aanbiedingen om een Sonos Beam, een Sonos ARC of andere Sonos soundbar goedkoop te kopen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Kevin Schoonhoven16 mei 2024 om 18:01

    Een Sonos soundbar is een bijzonder goede soundbar. Toch zal ik er nooit één kopen. Waarom? Omdat ze geen bluetooth ondersteunen. Ik snap echt niet waarom dat is, want een soundbar koop je niet alleen voor je TV geluid. Die wil je toch ook als bluetooth speaker gebruiken om de muziek van je smartphone op af te spelen? Een Sonos soundbar is één van de weinige soundbars waarmee dat niet kan. Echt onbegrijpelijk voor mij. Waarom de functies van je soundbars zo beperken. Kan iemand me dat uitleggen?

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.