Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gourmet / steengrill test

Redactie     17:25     No commentsOok in Duitsland doen ze met kerst aan gourmetten (raclette heet het daar). Dus het is niet vreemd dat het Duitse tijdschrift Stern een vergelijkende gourmet test heeft gedaan. Het veelzijdige Severin gourmetstel met metalen en stenen plaat kwam daarbij als beste gourmet stel uit de test. Veelzijdig, want dit is niet alleen een gourmetstel maar ook een steengrill.

Beste gourmet stel: Severin raclette / steengrill 

De acht persoons Severin raclette / steengrill is met circa 50 centimeter behoorlijk breed, maar de balkplaat is dan ook in twee gedeeld. De ene helft bestaat uit een geribbelde metalen plaat met anti-aanbaklaag, zoals gebruikelijk bij een gourmetstel, de andere helft heeft een bakplaat van natuursteen. 

Het geribbelde metalen gedeelte kan ook nog eens worden omgedraaid zodat er een vlakke metalen bakplaat beschikbaar komt. Deze kun je gebruiken om pannenkoekjes te bakken. Zo kun je kiezen op welke ondergrond je wilt grillen.Onder de beide platen is het raclette gedeelte met ruimte voor acht pannetjes. Je kunt dus racletten, grillen, bakken en steengrillen met dit gourmet stel, we zeiden het al, veelzijdig!

Handig bij deze beste gourmet zijn de verschillende kleuren van de handvatten van de pannetjes. Zo voorkom je dat iemand per ongeluk jouw pannetje leegsmikkelt.  Ook het grote kookoppervlak en de acht pannetjes zijn plezierig. Zo kun je met een redelijk groot gezelschap gourmetten. 

Naast veelzijdig is dit beste gourmet stel van Severin ook nog eens heel goed van kwaliteit. Sterk en met een doordacht design. 

En dat alles tegen een aantrekkelijke prijs. Kijk hier voor de prijs en informatie of kijk op Beste Gourmet Kopen voor andere goede gourmet stellen en hun prijs. Je vindt daar ook andere goede funcooking apparatuur zoals fondue sets.


Onderwerpen:
Beste gourmet test, Severin raclette, gourmetten, beste steengrill test.

, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.