Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste steengrill / gourmet test

Dit is de beste steengrill en beste gourmet (gecombineerd in 1 apparaat) uit de test. Gourmetten en steengrillen kan gelijktijdig.

Beste steengrill gourmet in 1


Ook in Duitsland doen ze met kerst aan gourmetten (raclette heet het daar). Dus het is niet vreemd dat het Duitse tijdschrift Stern een vergelijkende gourmet test heeft gedaan. Het veelzijdige Severin gourmetstel met metalen en stenen plaat kwam daarbij als beste gourmet stel uit de test. Veelzijdig, want dit is niet alleen het beste gourmetstel maar meteen ook de beste steengrill uit de test.

Beste gourmet stel: Severin raclette / steengrill 

De acht persoons Severin raclette / steengrill is met circa 50 centimeter behoorlijk breed, maar de balkplaat is dan ook in twee gedeeld. De ene helft bestaat uit een geribbelde metalen plaat met anti-aanbaklaag, zoals gebruikelijk bij een gourmetstel, de andere helft heeft een bakplaat van natuursteen. 

Het geribbelde metalen gedeelte kan ook nog eens worden omgedraaid zodat er een vlakke metalen bakplaat beschikbaar komt. Deze kun je gebruiken om pannenkoekjes te bakken. Zo kun je kiezen op welke ondergrond je wilt grillen of bakken.


Severin gourmet steengrill

Severin gourmet: Raclette en steengrill in één


Onder de beide platen is het raclette gedeelte met ruimte voor acht pannetjes. Je kunt dus racletten, grillen, bakken en steengrillen met dit gourmet stel, we zeiden het al, deze beste steengrill gourmet combinatie is veelzijdig!

Handig bij deze beste gourmet / beste steengrill zijn de verschillende kleuren van de handvatten van de gourmet pannetjes. Zo voorkom je dat iemand per ongeluk jouw pannetje leeg smikkelt.  Ook het grote kookoppervlak en de acht pannetjes zijn plezierig. Zo kun je met een redelijk groot gezelschap gourmetten / racletten.

Naast veelzijdig is dit beste steengrill en gourmet stel van Severin ook nog eens heel goed van kwaliteit. Sterk en met een doordacht design. 

En dat alles tegen een aantrekkelijke prijs. Kijk bij de boven genoemde link voor de prijs en informatie of kijk op Beste Gourmet Kopen voor andere goede gourmet stellen en hun prijs. Je vindt daar ook andere goede funcooking apparatuur zoals fondue sets.


Samenvatting:
Bij de gourmet test in Duitsland is de Severin raclette als beste gourmet stel getest. Deze beste gourmet is meteen beste steengrill want met dit beste gourmet apparaat kun je zowel gourmetten, racletten als steengrillen. De Severin raclette beschikt namelijk over een gedeelde plaat, waarvan de helft een stenen bakplaat is. 

Een reactie posten

0 Reacties