Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kooimaaier (handmaaier)

Redactie     13:07     No comments

beste kooimaaier handmaaier

Niet iedereen heeft behoefte aan een elektrische grasmaaier. Voor een kleiner gazon is een goede handmaaier (kooimaaier, kooimesmaaier) vaak veel praktischer. Zo'n handgrasmaaier is meteen gebruiksklaar en stroom en een kabel zijn niet nodig. Hier de beste kooimaaier uit de test.


Kooimesmaaiers kom je in de winkels nauwelijks nog tegen. Dat is jammer, want voor veel mensen met een wat kleinere tuin is een handmaaier gewoon veel praktische, en goedkoper bovendien. Gelukkig zijn er online nog steeds goede kooimaaiers te koop, kijk maar in het overzicht met alle handmaaiers. Daarin vind je ook de beste kooimaaier, de Einhell GC HM 40. De keuze van Bol bij de handmaaiers.

Ook goede kooimaaiers van onder andere Gardena, Bosch en Wolf-Garten zijn tegen een lage prijs in dat overzicht te vinden.

Beste kooimaaier: Einhell GC HM 40

Een goede betaalbare handmaaier van Einhell. De 40 in de typenaam  van deze kooimesmaaier heeft betrekking op de maaibreedte van 40 centimeter. Hiermee kun je snel en makkelijk gazons tot zo'n 250 vierkante meter maaien. Een opvangzak voor het gemaaide gras is standaard aanwezig op deze beste handmaaier. Deze kan circa 27 liter aan gemaaid gras bevatten.

beste kooimaaier test


De maaihoogte stel in trapsgewijs waarbij je vier keuzes hebt, van 15 mm tot 35 mm. Dankzij de maaispil met kogellagers draaien de messen licht en soepel rond. De messen zijn gemaakt van hoogwaardig staal terwijl de loopwals van duurzaam kunststof is gemaakt.

De wielen beschikken over een dusdanig breed loopvlak dat er weinig druk op het gazon komt tijdens het grasmaaien waardoor het gras ontzien wordt.

Kortom de Einhell GC HM 40 is een prima kooimaaier. Ideaal als je een handmaaier zoekt. Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle informatie en de meest actuele lage prijs.

Toch liever een elektrische grasmaaier? Kijk dan bij alle tests van grasmaaiers.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.