Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kooimaaier (handgrasmaaier)

 

De beste kooimaaier met bak, de beste kooimesmaaier zonder opvangbak en andere beste kooimaaiers uit de test.

beste kooimaaier handmaaier

Niet iedereen heeft behoefte aan een elektrische grasmaaier. Voor een kleiner gazon is een goede handgrasmaaier (kooimaaier) vaak veel praktischer. Zo'n kooimaaier is kleiner, meteen gebruiksklaar en stroom en een kabel zijn niet nodig. 

Hier de beste kooimaaier uit de test. Of, beste kooimaaiers om precies te zijn, want we hebben twee beste handmaaiers voor je.

Kooimaaiers online nog volop verkrijgbaar

Kooimaaiers kom je in de winkels nauwelijks nog tegen. Dat is jammer, want voor veel mensen met een wat kleinere tuin is een handmatige grasmaaier gewoon veel praktischer en goedkoper dan een elektrische grasmaaier. 

Gelukkig zijn er online nog steeds goede kooimaaiers te koop, kijk maar in het overzicht met aanbiedingen van alle kooimaaiers

Daarin vind je ook de beste handgrasmaaiers, de Einhell GC HM 40 en de Gardena Kooimesmaaier 330. Twee handgrasmaaiers die als beste kooimaaier zijn getest. 

Hieronder worden deze twee beste kooimaaiers kort aan je voorgesteld.

Ook andere goede kooimaaiers, onder andere van Bosch, MTD, Fiskars en Wolf-Garten, zijn in dat overzicht met kooimaaiers te vinden en goedkoop te kopen.

Beste kooimaaier met opvangbak: Einhell GC HM 400

Dit is een goede betaalbare kooimaaier van Einhell. De 400 in de typenaam  van deze kooimesmaaier heeft betrekking op de maaibreedte van 400 millimeter (40 centimeter). Met deze breedte kun je snel en makkelijk gazons tot zo'n 250 vierkante meter maaien. 

Een opvangzak voor het gemaaide gras is standaard aanwezig op deze beste kooimaaier. Deze kan circa 27 liter aan gemaaid gras bevatten.

Er is ook een wat smallere versie, de Einhell GC HM 300 met een 30 centimeter maaibreedte, die ook wat goedkoper is. Hiervoor zou je kunnen kiezen voor een kleiner gazon of als je het niet erg vindt wat langer te maaien. Beide beste kooimaaiers vind je bij de aanbiedingen van Einhell kooimaaiers.


Einhell kooimaaier

Einhell GC HM 400 kooimaaier


De maaihoogte stel je bij deze beste kooimaaier trapsgewijs in waarbij je vier keuzes hebt, van 15 mm tot 35 mm. Dankzij de maaispil met kogellagers draaien de messen licht en soepel rond. De messen zijn gemaakt van hoogwaardig staal terwijl de loopwals van duurzaam kunststof is gemaakt.

De wielen van deze beste kooimaaier beschikken over een dusdanig breed loopvlak dat er weinig druk op het gazon komt tijdens het grasmaaien waardoor het gras ontzien wordt.

Kortom de Einhell GC HM 40 is een prima kooimaaier. Ideaal als je een goede handgrasmaaier zoekt. Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle informatie en de meest actuele lage prijs.

Tip: Op Beste Kooimaaier Kopen vind je alle aanbiedingen van deze hand grasmaaiers bij de beste winkels die handgrasmaaiers verkopen..

Beste kooimaaier zonder opvangbak: Gardena 330 handmaaier

Deze Gardena kooimaaier is qua prijs vergelijkbaar met de Einhell grasmaaier, maar ook smaller en wordt geleverd zonder opvangbak. Op het eerste gezicht lijkt de Gardena 330 kooimaaier daarom een minder goede koop, maar we hebben hier wel te maken met een kooimaaier van zeer hoge kwaliteit.

Gardena kooimesmaaier

Gardena 330 kooimaaier


Ook bij de Gardena kooimaaier is er keuze uit vier standen voor de maaihoogte. Bij de Gardena hebben deze echter een groter bereik en lopen van 12 millimeter tot 42 millimeter. Het is een lichte kooimaaier (8,2 kilo) die weinig ruimte in de schuur inneemt dankzij de in te klappen handgreep.

Deze Gardena kooimaaier doet stil zijn werk doordat messenwals en ondermes elkaar tijdens het maaien niet raken.

De maaibreedte van deze beste kooimaaier bedraagt 33 centimeter. Grasmaaiers met deze breedte worden geadviseerd voor gazons tot 150 vierkante meter.

Kijk voor deze beste kooimaaier tegen een lage prijs bij de aanbiedingen van Gardena kooimaaiers. Je vindt daar ook de bredere (400 millimeter) versie van deze beste handgrasmaaier zonder opvangbak.Gardena kooimes maaier

Gardena 330 kooimaaierToch liever een elektrische grasmaaier? Kijk dan bij alle tests van grasmaaiers.

Meer over dit onderwerp? Tips en informatie grasmaaiers


Samenvatting:
Wat is de beste handgrasmaaier (ook wel handmaaier, kooimesmaaier of kooimaaier genoemd)? Hier kijken we naar de twee beste kooimaaiers volgens de experts. Het betreft twee hand grasmaaiers van hoge kwaliteit die goed betaalbaar zijn (beste koop). De beste kooimaaier met opvangbak (van Einhell) en de beste kooimaaier met opvangbak (van Gardena) uit de test. Meer goede kooimaaiers / kooimesmaaiers vind je in het overzicht met alle kooimaaiers bovenaan.Op Beste Grasmaaier Kopen vind je meer goedkope aanbieders van alle soorten grasmaaiers., ,


0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *