Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste koelkasten uit de test Consumentenbond en Kieskeurig

Redactie     08:55     No comments


Wat zijn de beste koelkasten van dit moment? Types en modellen veranderen snel, maar worden gelukkig continue getest. Dit zijn de beste koelkasten volgens de Consumentenbond en Kieskeurig die momenteel verkrijgbaar zijn.


Je treft in dit overzicht de beste koelkasten in diverse modellen aan. Van groot (Amerikaanse koelkast) tot klein (tafelmodel koelkast), en daartussenin koel-vriescombinaties in diverse maten. Ook gaat het om zowel losstaande koelkasten als inbouwkoelkasten.

De beste koelkasten in de test

Kijk bij de beste koelkasten test Consumentenbond en Kieskeurig voor al deze best geteste koelkasten.

De Koelkast wijst in zijn tests de beste koelkast van dat moment aan, en de beste koop. Dat is een goedkoper alternatief die voor zijn geld de beste kwaliteit biedt. Bij Kieskeurig is het advies gebaseerd op de waardering van de gebruikers van deze koelkasten.

Beste koelkast kopen

Hierboven vind de de beste koelkasten uit de tests, maar natuurlijk heb je ook je eigen eisen en wensen. Neem daarom ook even een kijkje op Beste Koelkast Kopen. Daar vind je een handige keuzehulp waarin je je wensen en eisen kunt opgeven. Je krijgt dan een handig overzicht met alle koelkasten die daaraan voldoen, dat je op prijs kunt sorteren. Zo vind je snel en makkelijk de voor jou persoonlijk beste koelkast tegen de laagste prijs.

De koelkast keuzehulp geeft daarnaast veel reviews, tests en gebruikerservaringen van circa 500 koelkasten. Verder geeft Beste Koelkast kopen je de top 10 van populairste koelkasten, de goedkoopste aanbieders van de koelkasten en meer informatie die je van pas komt als je de voor jou beste koelkast zoekt.

Tips koelkast kiezen

Tot slot hebben we nog wat tips voor je die je behulpzaam kunnen zijn bij het uitkiezen van de voor jou beste koelkast.

Al deze eigenschappen kun je bij de koelkast keuzehulp op Beste Koelkast Kopen als eis opgeven.

  • Het spreekt vanzelf dat bij een inbouwkoelkast alle afmetingen van groot belang zijn. Maar kijk ook bij een vrijstaande koelkast even goed of alles mooi past. Een tafelmodel koelkast kan erg handig zijn als je een kleine koelkast zoekt omdat je hier nog keukenapparatuur op kunt plaatsen.
  • Let bij de maten ook op de diepte, dat wordt wel eens over het hoofd gezien.
  • Plaats je de koelkast in een schuur of garage? Kies dan bij de bovenstaande keuzehulp voor een koelkast die daar geschikt voor is. Slechts een klein deel van de koelkasten kan tegen temperaturen onder het vriespunt. Nou, zal dat in een schuur niet zo snel vriezen, maar er zijn ook koelkasten die onder de 10 graden al in de problemen komen, en dat is wel tricky. Gebruik de keuzehulp.
  • No Frost is een functie om rekening mee te houden, deze koelvries-combinaties hoef je namelijk niet te ontdooien. Interessant!
  • Heb je een open keuken? Hou vooral dan rekening met het geluidsniveau. Anders is dat een continue ergernis. Minder dan 38 dB geldt als een stille koelkast en is in dat geval aan te raden.
  • Bij de koelkast keuzehulp kun je ook het energieverbruik opgeven. Dat kan niet alleen via een gewenst energielabel, maar ook via een geschat energieverbruik per jaar. Een zuinige koelkast hoeft je niet meer dan 40 euro per jaar te kosten.
  • De draairichting deur is iets dat je snel over het hoofd kan zien maar in de praktijk erg belangrijk is. Een deur waarbij de draairichting aanpasbaar is geeft je op langere termijn meer vrijheid. Je weet immers niet of je in de toekomst gaat verhuizen of een andere indeling in je keuken kiest.
  • De vershoudzone is een lade waarin je bepaalde producten langer kunt bewaren. Je kunt op de keuzehulp van Beste Koelkast Kopen niet alleen aangeven dat je een vershoudzone wil, maar ook waarvoor deze geschikt moet zijn. Soms is een vershoudzone namelijk alleen geschikt voor groente en fruit en soms alleen voor vlees en vis.
  • Een flessenrek is erg handig in een koelkast, zo'n rek scheelt niet alleen ruime maar voorkomt ook dat flessen om kunnen vallen. Ook dit is een optie in de keuzehulp.
En zo zijn er nog veel meer opties, kenmerken en mogelijkheden die je in de koelkast keuzehulp van het bovenstaande Beste Koelkast Kopen kunt aanvinken. Kies daar zelf je beste koelkast of kies voor de beste koelkasten die door de Consumentenbond en Kieskeurig zijn aangewezen.

Zie ook: Meer testen koelkasten


Onderwerpen:
Beste koelkast consumentenbond test, beste koop, getest, koelkasten test kieskeurig, beste koelkasten test consumentenbond.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.