Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste inbouw koelkast

Overzicht van alle goede inbouw koelkasten waaronder ook de beste inbouw koelkast uit de test.

Inbouw koelkast AEG

Als je een nieuwe koelkast koopt, en een mooie inbouw keuken hebt, dan wil je natuurlijk ook de nieuwe koelkast weer deel van de keuken uit laten maken. Gelukkig zijn er veel goede inbouw koelkasten te koop die perfect in je keuken ingepast kunnen worden. Hier de beste inbouw koelkasten uit de test, meer goede inbouwkoelkasten en tips voor het kiezen en goedkoop kopen van je persoonlijk beste inbouw koelkast.

Inbouw koelkasten in vele soorten

Het gaat bij de beste inbouw koelkast uit de test niet om één bepaalde koelkast, want er zijn veel verschillende inbouw koelkasten te koop. Je hebt inbouw koelkasten in vele maten, een ééndeurs inbouw koelkast en een inbouw koelvriescombinatie. Je hebt hoge inbouw koelkasten maar ook onderbouw koelkasten die onder je aanrecht ingebouwd worden.

Koelkast keuzehulpBeste inbouwkoelkasten uit de test

Bij de beste inbouw koelkasten hier onder vind je de beste inbouwkoelkast uit de test van iedere soort, en het overzicht van alle inbouw koelkasten (met review, alle specificaties, laagste prijzen en gebruiker ervaringen) biedt goede mogelijkheden voor het vinden van jouw beste inbouw koelkast,


Verder vind je hier boven andere best geteste koelkasten, zoals de vrijstaande koelkast, de Amerikaanse koelkast en de tafelmodel koelkast en je vind de aanbiedingen van de beste online winkels waar je een goede inbouwkoelkast of andere goede koelkast goedkoop online kunt kopen.

Hieronder kijken we naar de eigenschappen die bepalen of een inbouw koelkast voor jou de beste inbouw koelkast is.

Koelkast inbouw 1 deur groot Bosch

Koelkast inbouw 1 deur groot BoschDe beste inbouw koelkast zonder vriezer

Veel inbouwkoelkasten zijn een één deurs koelkasten. Met een inbouw koelkast met één deur wordt een inbouwkoelkast zonder vriezer bedoeld. Hoewel iedereen een vriezer nodig heeft kan het zijn dat je al een aparte vriezer in de keuken ingebouwd hebt of dat je bijvoorbeeld een vrieskist gebruikt. 

Heb je geen vriesruimte nodig in je nieuwe inbouw koelkast, dan kun je volstaan met een ééndeurs koelkast. Deze biedt omdat er geen vriezer inzit veel meer koelruimte. Bij een volledige (hoge) koelkast heb je dan heel veel ruimte voor je gekoelde etenswaren en drinken, maar het ontbreken van vriesruimte kan ook gebruikt worden om de inbouw koelkast klein te houden. Veel onderbouw koelkasten (onder het aanrecht) zijn ééndeurs koelkasten.

Kijk in de bovenstaande beste inbouw koelkast test voor de beste inbouwkoelkast zonder vriesgedeelte.

Kleine 1 deurs koelkast inbouw Bosch

Kleine 1 deurs koelkast inbouw BoschDe beste inbouw koelvriescombinatie

Maar vaak wil men ook de koelkast en de vriezer combineren. In dat gevoel kom je uit op een inbouw koelvriescombinatie. Je hebt dan een inbouw koelkast met inbouw vriezer in één, met gescheiden deuren. 

Het is bij het kiezen van je beste inbouw koelvriescombinatie wel belangrijk om op te letten of je zowel voldoende koelruimte als voldoende vriesruimte hebt. Let daarbij niet alleen op de inhoud (in liters) maar ook op de indeling van de inbouw koelvriescombinatie.

De verhouding koelruimte / vriesruimte kan per koelvriescombinatie inbouw sterk verschillen, maar ook hoe de beide ruimtes zijn ingedeeld verschilt. Zo wordt het koelkast gedeelde van een inbouw koelvriescombinatie verdeeld in koellades, planken, flessenrekken en vakken en is de ruimte van de vriezer verdeeld over één of meerdere lades. En die indeling is niet voor iedereen altijd even handig.

Het overzicht met alle inbouw koelkasten kun je gebruiken om jouw beste inbouw koelvriescombinatie met ideale indeling te vinden en bij de beste inbouw koelkasten uit de test vind je de beste koelvriescombinatie voor de gemiddelde gebruiker.

Kijk bij de bovenstaande test voor de beste inbouw koelkast met vriezer. 

Koelvriescombinatie inbouw Samsung

Koelvriescombinatie inbouw SamsungDe beste onderbouw koelkast inbouw

Heb je niet heel veel koelruimte nodig? Dan kun je ook kiezen voor een goede onderbouw koelkast. Een onderbouw koelkast is een inbouw koelkast die onder het aanrecht of werkblad wordt gebruikt. Het is dus een kleine inbouwkoelkast of een kleine inbouw koelvriescombinatie. In het tweede geval een kleine inbouw koelkast met één vriesvak.

Een éénpersoons of tweepersoons huishouden kan vaak volstaan met zo'n onderbouw koelvriescombinatie, maar een gezin heeft vaak meer ruimte voor koelen en vriezen nodig. Een één deurs onderbouw koelkast is dan beter, eventueel in combinatie met een onderbouw vriezer. 

Kijk voor de beste onderbouw koelkast en beste onderbouw koelvriescombinatie in de bovenstaande inbouw koelkast test.

Onderbouw koelkast Bosch

Onderbouw koelkast Bosch


Ook de beste onderbouw inbouw koelkast is bij de test bovenaan te vinden.Kies je beste koelkast, inbouw

Uit het bovenstaande overzicht met alle inbouw koelkasten kun je makkelijk je persoonlijk beste inbouw koelkast filteren, Daarvoor kun je diverse selectiemogelijkheden gebruiken.

De beschikbare ruimte en de indeling van koelkast en vriezer zijn erg belangrijk, maar bij het kiezen van je beste inbouw koelkast spelen nog veel meer factoren mee zoals de geluidopbrengst, het energieverbruik  en natuurlijk de prijs en de inbouw maten. Op deze kenmerken en veel andere factoren kun je je beste inbouw koelkast in bovenstaande overzichten selecteren.

Goede inbouw koelkasten worden onder andere gemaakt door Bosch, Siemens, Liebherr, Samsung en AEG, maar ook door goedkope fabrikanten als Inventum, Zanussi, Sharp, Exquisit, Etna en Whirlpool. In het bovenstaande overzicht met goede koelkasten inbouw vind je ze allemaal.

Of gebruik de bovenstaande koelkast keuzehulp om de voor jou geschikte koelkasten te vinden.

Zoek je een specifiek soort inbouwkoelkast? Hieronder vind je een greep uit de koelkast testen die we op TestResults.nl hebben staan.


Voorbeeld koelkast inbouwen

Wil je zelf de koelkast inbouwen? Of wil je graag weten hoe het inbouwen van een koelkast gaat? In de onderstaande video van Siemens kun je dit zien.Inbouwen koelvriescombinatie Siemens


Heb je vragen of een goede ervaring of slechte ervaring met een inbouwkoelkast? Al je ervaringen. opmerkingen en ervaringen kun je onderaan bij de reacties posten.


Foto bovenaan: Grote AEG inbouw koelkast met vriezer
Foto's en test: Coolblue
Video: Siemens


Samenvatting:
Wil je je nieuwe koelkast in je keuken inbouwen? Geen enkel probleem. Er zijn veel goede inbouw koelkasten te koop. Kijk hier boven voor de beste inbouw koelkasten uit de test en andere goede inbouwkoelkasten. We hebben de beste inbouw koelvriescombinatie, de beste inbouw koelkast zonder vriezer, de beste onderbouw koelkast en meer beste koelkasten inbouw uit de test. Uit het overzicht met alle goede inbouwkoelkasten kun je zelf je beste inbouw koelkast selecteren en goedkoop kopen. 


Een reactie posten

2 Reacties

  1. Tessa Raderink21 mei 2024 om 16:13

    Ik heb eens bij de consumentenbond test gekeken, maar daarbij viel het me op hoe heel goed Bosch scoort in de test. De Bosch inbouw koelkasten (zonder vriezer) scoren veel beter dan de andere inbouwkoelkasten en ze zijn veel goedkoper dan de andere koelkasten uit de top van de ranglijst. Bijvoorbeeld van Miele,, Liebherr en Siemens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij de laatste consumentenbond test deed de AEG inbouwkoelkast het heel goed. Hoewel deze AEG koelkast tot de duurdere koelkasten behoort heb ik hem toch gekocht. En tot dusver bevalt deze inbouw koelvriescombinatie mij prima. Hij biedt veel koelruimte en veel vriesruimte (3 laden). Maar het meest belangrijk is natuurlijk dat het koelen en vriezen goed gaat, en daar heb ik niets op aan te merken.

    De vriezer heeft no-frost, iets dat ik erg belangrijk vind omdat het een verschrikkelijk karwei is om het vriesgedeelte te ontdooien. Voor zo'n grote combi koelkast is hij ook redelijk zuinig met stroom, en dat is tegenwoordig ook iets om rekening mee te houden.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.