Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kooktoestel camping (op gas)

Redactie     13:46    


Met een kooktoestel en een gasflesje kun je altijd en overal koken. Ideaal voor op de camping. Er zijn kooktoestellen met pit, maar ook met meerdere pitten (tot wel 3). Hier kijken we naar de beste kooktoestellen op gas voor op de camping.


Alle onderstaande beste kooktoestellen (en nog veel meer goede kooktoestellen) zijn te vinden in het overzicht met alle kooktoestellen op gas.  Kijk daar voor alle actuele winkelprijzen, specificaties en mogelijkheden.

Campingaz 1 pits kookbrander

Een heel populaire kookbrander, klein en licht, maar ook stabiel en heel doeltreffend. Dit éénpits kooktoestel beschikt over een regelbare 1300 Watt brander met een korte kooktijd. Ideaal voor het koken van water en maken van éénpan gerechten. Je plaatst deze brander eenvoudigweg bovenop een butaan gasflesje.De Campingaz kookbrander kost rond de 20 euro. Kijk bij de aanbiedingen Campingaz gas kooktoestellen voor dit beste kooktoestel met één pit.

Capingaz 2 pits gaskomfoort

Een tweede pit nodig? Kijk dan eens naar dit gaskomfoort, eveneens van Campingaz. De beschikt over 2 branders van elk 1600 Watt. Dit beste kooktoestel met 2 pitten is voorzien van stevige pannendragers en een deksel om het kooktoestel mee af te sluiten.De vlam van dit kooktoestel is regelbaar. Het kooktoestel is lekker compact met een formaat van 20 bij 43 centimeter en een hoogte van maar 7,5 centimeter, dus ook dit beste camping kooktoestel neemt maar weinig ruimte in je bagage in.

Ook dit beste kooktoestel voor op de camping is in het bovenaan genoemde overzicht en bij de bovenstaande Campingaz aanbiedingen te vinden.

Tristar Firefriend 3 pits kooktoestel

Nog een pit meer vind je bij het Firefriend 3 pits gaskomfoort, het beste kooktoestel voor op de camping met drie pitten.Met drie pitten kun je een volledige maaltijd, met groente, aardappelen en vlees koken. Of maak een wokschotel of een uitgebreid ontbijtje met eieren en spek. Met dit 3 pits kooktoestel kun je echt kokkerellen op de camping.

De twee grootste branders hebben bij dit beste kooktoestel een vermogen van 1500 Watt, nummer drie haalt de 1000 Watt. Met een gewicht van 3.2 kilo en een afmeting van 59 bij 32 bij 9 centimeter neem je dit Firefriend kooktoestel makkelijk mee op vakantie.

Kijk voor de actuele lage winkelprijs bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van alle kooktoestellen op gas.

Campingaz Partygrill

Een andere aanrader voor koken op de camping is de Campingaz Partygrill. Nadeel van dit kooktoestel is dat je maar één pit tot je beschikking hebt, het voordeel zit hem in de vele meegeleverde roosters en platen die vele bereidingen mogelijk maken.


Je kunt met de Campingaz Partygrill koken, grillen en bakken, wokken en hem als plancha gebruiken. Er wordt bijvoorbeeld ook een wokpan meegeleverd. Ook het vermogen van 2000 watt maakt veel mogelijk.

Dit kooktoestel neem wel wat meer ruimte in je bagage in, maar de mogelijkheden zijn er ook naar. Kijk voor de laagste actuele prijs bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Campingaz gaskooktoestellen.

Kijk voor deze beste kooktoestellen voor op de camping in het bovenaan genoemde overzicht. Daar vind je ook alle prijzen en specificaties, en nog veel meer goede kooktoestellen.

Zie ook: Meer testen vakantie benodigdheden
Foto bovenaan: Campingaz


Samenvatting:
Wat is het beste kooktoestel camping? Hierboven vind je de beste kooktoestellen gas met 1 pit, 2 pitten en 3 pitten. Dit zijn de beste gasstellen camping. Een goed kampeer kooktoestel is ook best goedkoop. Zoek je een kooktoestel kamperen? Hierboven vind je de beste kooktoestellen camping met gasfles.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.