Beste kooktoestel camping (op gas)

Het beste camping kooktoestel op gas uit de kooktoestel test met 1 pit, 2 pitten en 3 pitten. Plus andere goede camping kooktoestellen op gas.

Beste camping kooktoestel test

Met een kooktoestel en een gasflesje kun je altijd en overal koken. Ideaal voor op de camping. Er zijn kooktoestellen met pit, maar ook met meerdere pitten (tot wel 3). Hier kijken we naar de beste kooktoestellen op gas voor op de camping.

Overzicht alle gas kooktoestellen
Alle onderstaande beste kooktoestellen (en nog veel meer goede kooktoestellen) zijn te vinden in het onderstaande overzicht met alle kooktoestellen op gas.  

Kijk daar voor alle actuele winkelprijzen, specificaties en mogelijkheden.


Campingaz 1 pits kookbrander

De Capingaz gas kookbrander met 1 gaspit is een heel populaire kookbrander. Deze één pit camping kooktoestel is klein en licht, maar ook stabiel en heel doeltreffend. 

Het beste éénpits kooktoestel voor de camping beschikt over een regelbare 1300 Watt brander met een korte kooktijd. Dat maakt de Campingaz kookbrander ideaal voor het koken van water en maken van éénpan gerechten. Je plaatst deze brander eenvoudigweg bovenop een butaan gasflesje.


Beste kooktoestel gas 1 pit Campingaz


De Campingaz kookbrander kost rond de 20 euro. Kijk bij de aanbiedingen Campingaz 1 pit gas kooktoestellen voor dit beste kooktoestel met één pit.

Campingaz 2 pits gaskomfoort

Een tweede pit nodig? Kijk dan eens naar dit gaskomfoort, eveneens van Campingaz. Dit camping kooktoestel beschikt over 2 branders van elk 1600 Watt. Dit beste kooktoestel met 2 pitten is voorzien van stevige pannendragers en een deksel om het kooktoestel mee af te sluiten.

Beste campingkooktoestel gas 2 pits Campingaz


De vlam van dit kooktoestel is regelbaar. Het kooktoestel is lekker compact met een formaat van 20 bij 43 centimeter en een hoogte van maar 7,5 centimeter, dus ook dit beste camping kooktoestel neemt maar weinig ruimte in je bagage in.

Dit beste kooktoestel voor op de camping met 2 pitten is te vinden bij de aanbiedingen Campingaz kooktoestellen met 2 gaspitten.

Campart Firefriend 3 pits kooktoestel

Nog een pit meer vind je bij het Firefriend 3 pits gaskomfoort, het beste kooktoestel voor op de camping met drie pitten.

Beste camping kooktoestel 3 pits


Met drie pitten kun je een volledige maaltijd, met groente, aardappelen en vlees koken. Of maak een wokschotel of een uitgebreid ontbijtje met eieren en spek. Met dit 3 pits kooktoestel kun je echt kokkerellen op de camping.

De twee grootste branders hebben bij dit beste kooktoestel een vermogen van 1500 Watt, nummer drie haalt de 1000 Watt. Met een gewicht van 3.2 kilo en een afmeting van 59 bij 32 bij 9 centimeter neem je dit Firefriend kooktoestel makkelijk mee op vakantie.

Kijk voor de actuele lage winkelprijs bij de aanbieding Firefriend 3 pits op gas voor dit beste camping kooktoestel 3 pits dat je zowel onder de merknaam van Tristar als Campart tegen komt.

Campingaz Party Grill

Een andere aanrader voor koken op de camping is de Campingaz Party Grill. Nadeel van dit kooktoestel is dat je maar één pit tot je beschikking hebt, het voordeel zit hem in de vele meegeleverde roosters en platen die vele bereidingen mogelijk maken.

Campingaz party grill camping

Je kunt met de Campingaz Party Grill koken, grillen en bakken, wokken en hem als plancha gebruiken. Er wordt bijvoorbeeld ook een wokpan meegeleverd. Ook het vermogen van 2000 watt maakt veel mogelijk.

Dit camping kooktoestel neem wel wat meer ruimte in je bagage in, maar de mogelijkheden zijn er ook naar. 

Kijk voor de laagste actuele prijs bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Campingaz 1 pits gaskooktoestellen.

Kijk voor deze beste kooktoestellen voor op de camping in het bovenaan genoemde overzicht. Daar vind je ook alle prijzen en specificaties, en nog veel meer goede kooktoestellen.

Zie ook: Meer testen vakantie benodigdheden
Foto bovenaan: Campingaz


Samenvatting:
Wat is het beste kooktoestel camping? Hierboven vind je de beste kooktoestellen gas met 1 pit, 2 pitten en 3 pitten. Dit zijn de beste gasstellen camping. Een goed kampeer kooktoestel is ook best goedkoop. Zoek je een kooktoestel kamperen? Hierboven vind je de beste kooktoestellen camping met gasfles.

Een reactie posten

0 Reacties