Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Goede bladblazer? Dit zijn de beste bladblazers uit de test

Een overzicht met alle beste bladblazers uit de test (elektrisch, accu en benzine) en een keuzehulp om je persoonlijk beste bladblazer te vinden.

beste bladblazer test gardena

Hou je terras, tuin en straat bladvrij met een goede bladblazer (eventueel met bladzuiger functie). Hier kijken we naar de beste bladblazer uit diverse testen van bladblazers. 

Een ruime keuze uit goede bladblazers

Er zijn veel bladblazers en bladzuigers te koop. Merken als Einhell, Gardena, Makita, McCulloch, Bosch en Ferm maken allemaal goede bladblazers.

Maar wat is de beste bladblazer? Dat is deels een kwestie van kwaliteit, deels een persoonlijke keuze, want er is een grote variatie aan bladblazers. Bijvoorbeeld bladblazers op stroom en benzine, en draadloze bladblazers met een accu.

We kijken hier naar de beste bladblazers en geven je daarna tips hoe je uit deze beste bladblazers de voor jou beste bladblazer kunt selecteren.

De beste bladblazers uit de bladblazer test

Kijk hier onder voor de beste bladblazer in iedere categorie uit de bladblazer test en voor andere goede bladblazers die een hoge waardering hebben gekregen.


Zoek je een goede bladblazer aanbieding? Hieronder vind je de aanbiedingen van de beste winkels die goede bladblazers goedkoop verkopen.


Hieronder kijken we naar verschillende soorten bladblazers waarvan je bij de test hier boven de beste bladblazer kunt vinden.

De beste elektrische bladblazer

Zoek je een bladblazer / bladzuiger om je tuin bladvrij te bladvrij te maken, dat is een elektrische bladblazer voor jou de beste koop. 

Een goede elektrische bladblazer koop je namelijk al ver onder de 100 euro. De prijzen beginnen al bij een euro of 30 voor een eenvoudige goedkope bladblazer / bladzuiger.

beste elektrische bladblazer black decker

Elektrische bladblazer en bladzuiger Black & Decker


Deze bladblazers zijn kleine compacte apparaten die vaak niet alleen blazen maar ook zuigen. Ze zijn daarom niet alleen te gebruiken voor het bladvrij maken van je tuin, maar ook voor bijvoorbeeld het krachtig schoonzuigen van je auto of schuur. 

Betaal je iets meer, dan kun je een elektrische bladblazer / elektrische bladzuiger met versnipper functie kopen. In de zak van zo'n bladzuiger kun je aanmerkelijk meer tuinafval kwijt, en de kliko is ook veel minder snel vol met bladeren.

De beste elektrische bladblazer beschikt over een snipperfunctie want deze is in de praktijk erg handig.

Kijk voor de beste elektrische bladblazer uit de laatste test in het bovenstaande overzicht met door de experts best geteste bladblazers.

Beste accu bladblazer

Heb je een wat groter budget te besteden? Of meer geld over voor je beste badblazer? Denk dan eens aan een accu bladblazer. Dit is een elektrische bladblazer waarbij je snoerloos kunt werken. 

Zo'n draadloze bladblazer is natuurlijk erg handig als je in de tuin of op straat bezig bent. Je hoeft dan geen verlengsnoer of haspel voor de stroom achter je aan te slepen tijdens het blazen en zuigen. 

Maar de prijs van een accu bladblazer ligt zoals bij al het accu gereedschap wel een stuk hoger.

beste bladblazer accu gardena

Accu bladblazer Gardena

Koop je een accu bladblazer? Let er dan op of de accu meegeleverd wordt. Er zijn namelijk accu bladblazers die op het eerste gezicht erg goedkoop lijken, maar die zonder de noodzakelijke accu geleverd worden. 

Deze accu bladblazers worden zonder accu aangeboden omdat ze gebruik maken van een universele accu. Heb je een grasmaaier, heggenschaar en / of ander gereedschap dat gebruik maakt van het zelfde type accu (accu platform) dan kun je volstaan met één accu, en dat scheelt natuurlijk enorm in de aanschafprijs.

Ook de beste accu bladblazer is te vinden in het bovengenoemde overzicht met beste bladblazers volgens de experts.


Beste bladblazer, lichtgewicht

In het overzicht met beste bladblazers uit de test kom je ook de best geteste lichte bladblazer tegen uit de meest recente bladblazer test. Dit is de beste bladblazer voor als je het gewicht erg belangrijk vindt. 

Beste bladblazer lichtgewicht Black Decker

Lichtgewicht bladblazer met accu Black & Decker


Maar pas op, de meest lichte bladblazers hebben vaak geen zuigfunctie. Ze hebben dan namelijk ook geen afvalzak zodat ze klein en licht blijven. Ze zijn licht en makkelijk te gebruiken, en goedkoop in aanschaf, maar je moet na afloop wel zelf de bladeren opvegen of opharken.


Beste bladblazer met benzine motor

Voor het zware bladblaas werk is er de bladblazer met benzine motor. Dit zijn de bladblazers zoals professionals, bijvoorbeeld van de plantsoenendienst, deze gebruiken. Hiermee blaas je het blad ook hele makkelijk vanuit lastige plekken op een hoop.

beste bladblazer benzine test

Benzine bladblazer Stiga


De brute kracht van een bladblazer met benzinemotor is zijn grote voordeel. Zo'n krachtige professionele bladblazer is een heel goede bladblazer. 

Maar pas op, er zijn ook minpunten. Een bladblazer met benzinemotor kan meestal niet zuigen en versnipperen en hij is zwaar, groot en vooral lawaaierig. Dit is echt gereedschap voor als je grote stukken of straat bladvrij wilt maken. 

Een bladblazer voor een professional of voor iemand die een groot terrein / gazon heeft om bladvrij te maken. 

Vooral professionals gebruiken benzine bladblazers. Consumenten kiezen meestal voor een elektrische bladblazer. 


Tips beste bladblazer kiezen

De beste winkels om online een bladblazer goedkoop te kopen, de actuele bladblazer top 10, een bladblazer keuzehulp om de voor jou beste bladblazer te vinden en veel meer tips en informatie over bladblazers vind je op Beste Bladblazer Kopen.

Met deze bladblazer keuzehulp kun je makkelijk de voor jou beste bladblazer vinden en goedkoop kopen. Hier onder wat tips voor het selecteren van je beste bladblazer.

Vermogen en blaaskracht van de bladzuiger
Belangrijker dan het vermogen (in watts) van de bladblazer is de blaaskracht (in km/u). Deze blaaskracht geeft aan hoe hard er geblazen wordt. De grens tussen een krachtige en wat minder krachtige bladblazer ligt rond de 250 kilometer per uur. Vanaf 250 km/u kun je ook goed natte bladeren en takjes op een hoop blazen.

Neuswieltje
Als een bladblazer over een  neuswiel beschikt kun je hem onder het blazen of zuigen over de straat rollen. Dat scheelt tillen. Een klein deel van de beste bladblazers beschikt over zo'n neuswieltje. Dit is een handige extra optie als je je beste bladblazer kiest.

Op de rug gedragen
Sommige (heel) zware bladblazers draag je op de rug zodat je niet hoeft te tillen. We hebben het dan vaak wel over professionele bladblazers op benzine. Al zijn er ook elektrische bladblazers en accu bladblazers die op de rug te dragen zijn.

Op al deze mogelijkheden kun je de beste bladblazers hierboven selecteren. 

Zie ook: 


Foto bovenaan: Gardena accu bladblazer.

Onderwerpen
Kijk hier voor de beste bladblazers uit de beste bladblazer test. Van de beste bladzuiger tot de beste elektrische bladblazer, de beste bladblazer met benzine motor, de beste accu bladblazer, de beste bladblazer elektrisch met accu en andere beste bladblazers uit de bladblazer test. Vind je beste bladblazer via de keuzehulp en kijk voor een aanbieding van je beste bladblazer bij de badblazer aanbiedingen,

Een reactie posten

0 Reacties