Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste bladblazers

Redactie     16:59     No comments


Hou je terras, tuin en straat bladvrij met een goede bladblazer (eventueel met bladzuiger functie). Hier kijken we naar de beste bladblazers.


Er zijn veel bladblazers en bladzuigers te koop. Merken als Einhell, Gardena, Makita, McCulloch, Bosch en Ferm maken allemaal goede bladblazers. Maar wat is de beste bladblazer? Dat is deels een kwestie van kwaliteit, deels een persoonlijke keuze, want er is een grote variatie aan bladblazers. We kijken hier naar de beste bladblazers en geven je daarna tips hoe je uit deze beste bladblazers de voor jou beste bladblazer kunt selecteren.

Hier staan alle beste bladblazers

In het overzicht bladblazers met 5 sterren vind je alle beste bladblazers. Het betreft 15 a 20 apparaten die de hoogste score hebben gehaald.

Hieronder vind je tips om de voor jou beste bladblazer uit deze toppers te selecteren.

Benzine, stroomsnoer of accu?
In het overzicht met beste bladblazers vind je bladblazers op benzine en stroom. De benzine bladblazers zijn professioneler (krachtiger), maar over het algemeen ook duurder. Elektrische bladblazers zijn er met en zonder accu. Ook een accu bladblazer is wat prijziger dan een elektrische bladblazer met een stroomkabel, maar het prijsverschil is niet zo heel groot en dat maakt een accu bladblazer wel het overwegen waard. Je kunt namelijk beter uit de voeten.

Let bij er bij het kiezen van accu bladblazer wel op dat sommige van deze bladblazers exclusief accu worden verkocht, die moet je er dan natuurlijk nog wel bijbestellen.

Bladblazer en bladzuiger
Veel (maar lang niet alle) goede bladblazers hebben naast een blaasfunctie ook een zuigfunctie. In plaats van dat je alle bladeren op een hoop blaast en dan opveegt kunnen deze bladzuigers het blad meteen in een afvalzak opzuigen. Dat is natuurlijk een handige functie die veel werk scheelt. Blazen kunnen deze bladzuigers ook, het is een extra functie.

Als de bladzuiger ook over een versnipperfunctie beschikt past er veel meer blad in de zak. Dit is dus een belangrijke functie bij een bladblazer met zuigfunctie.

Vermogen en blaaskracht
Belangrijker dan het vermogen (in watts) is de blaaskracht (in km/u). Deze geeft aan hoe hard er geblazen wordt. De grens tussen een krachtige en wat minder krachtige bladblazer ligt rond de 250 kilometer per uur. Vanaf 250 km/u kun je ook goed natte bladeren en takjes op een hoop blazen.

Neuswieltje
Als een bladblazer over een  neuswiel beschikt kun je hem onder het blazen of zuigen over de straat rollen. Dat scheelt tillen. Een klein deel van de beste bladblazers beschikt over zo'n neuswieltje.

Op de rug gedragen
Sommige (heel) zware bladblazers draag je op de rug zodat je niet hoeft te tillen. We hebben het dan wel over professionele bladblazers op benzine.

Op al deze mogelijkheden kun je de beste bladblazers (5 sterren) hierboven selecteren. Meer informatie over bladblazers vind je op Beste Bladblazer Kopen. Daar zijn ook de goedkoopste aanbieders te vinden.

Zie ook: Meer beste bladblazers uit de test


Onderwerpen
Beste bladblazer test, beste bladzuiger, benzine, accu, elektrisch, beste bladblazers test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.