Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste laarzen dames. 5 topmerken!

 

Als je een paar mooie en goede dameslaarzen of dameslaarsjes zoekt, kijk dan vooral eens bij de aanbiedingen van deze vijf beste dameslaarzen merken.

beste dameslaarzen en dameslaarsjes

Wat zijn de beste laarzen voor dames? Natuurlijk kunnen we daar niet één paar laarzen voor aanwijzen, daarvoor zijn er te veel soorten dameslaarzen en dameslaarsjes, en daarvoor zijn er te veel verschillende smaken en wensen bij de dames die de laarzen kopen. 

Wat we wel kunnen doen is een overzicht geven van de schoenfabrikanten die de mooiste en beste laarzen voor dames maken. Kijk hier voor de beste laarzen voor dames.

Mjus laarzen

Mjus laarzen voor dames zijn heel modieuze dameslaarzen van hoge kwaliteit. Het Italiaanse Mjus mixt de beroemde stijl en elegantie waar dameslaarzen uit Italië om bekend zijn met een origineel en eigentijds design. Het aanbod van Mjus omvat vooral heel veel mooie enkellaarsjes maar ook hoge laarzen. 

Mjus laarzen worden gemaakt van de beste Italiaanse leersoorten en zijn grotendeels met de hand gemaakt.  Door de strakke moderne lijnen laten deze dameslaarzen en dameslaarsjes zich goed combineren met je outfit. 

Mjus dameslaarzen behoren zonder meer tot de beste laarzen dames. Kijk bij onderstaande beste aanbieders om te zien wat Mjus allemaal aan mooie laarzen en laarsjes voor dames te bieden heeft. Je vindt daar hun aanbiedingen van Mjus laarzen en Mjus laarsjes.

Shabbies laarzen

Heel veel van de beste laarzen voor dames komen uit Italië, maar (de naam zegt het al), de laarzen van Shabbies Amsterdam komen dichter bij huis vandaan. Shabbies Amsterdam is een label van de bekende Nederlandse schoendesigner Fred de la Bretoniere. De merknaam Shabbies Amsterdam is in het leven geroepen voor diens laarzen en laarsjes voor dames, maar heeft zich in de loop der tijd uitgebreid naar andere schoenen. De dameslaarzen zijn echter voor Shabbies Amsterdam nog altijd het belangrijkste product.

Shabbies laarzen verdienen zonder meer hun plek in het overzicht van beste laarzen dames. De dameslaarzen en dameslaarsjes van Shabbies Amsterdam hebben een mooi vaak strak en modern design. Het draagcomfort en de pasvorm zijn bijzonder goed. Dit zijn mooie dameslaarzen van topkwaliteit.

Kijk hieronder voor Shabbies laarzen voor dames bij de beste aanbieders in Nederland waar je deze beste laarzen goedkoop kunt kopen.

Gabor laarzen

Als je het over een hoge kwaliteit bij damesschoenen en dameslaarzen hebt kom je al snel uit bij schoenfabrikant Gabor uit Duitsland. Het schoenmerk Gabor staat garant voor mooie, comfortabele laarzen van hoge kwaliteit. Gabor laarzen behoren zonder twijfel tot de beste laarzen voor dames. De stijl van Gabor laarzen en Gabor laarsjes is vaak wat meer klassiek dan bij bovenstaande schoenenmerken.

Gabor biedt een keuze uit vele maten, niet alleen de standaard lengtematen, maar ook tussenmaten, grotere damesmaten, extra wijdtes bij de tenen en speciale kuitwijdtes. Ook zijn er veel van deze beste laarzen met een uitneembaar voetbed voor eigen zolen.

Kijk hieronder voor Gabor laarzen en Gabor laarsjes tegen de laagste prijs.


Sendra laarzen

Hou je van een western stijl? Dan maakt Sendra voor jou de beste laarzen en beste laarsjes. Het aanbod aan Sendra schoenen bestaat vooral uit cowboy laarsjes (of zijn het cowgirl laarsjes?) en hogere western laarzen voor dames. Ook andere stoere dameslaarsjes en dameslaarzen vind je in de collectie van dit Spaanse schoenenmerk (nee, Sendra komt niet uit Amerika!).

Op het gebied van laarsjes en laarzen voor dames behoort Sendra tot de wereldtop. Dit zijn de beste laarzen dames als je stoere dameslaarzen of dameslaarsjes zoekt. Laarzen met een geweldige uitstraling, een mooi design en bovendien uitstekend qua draagcomfort en pasvorm.


SPM laarzen

De beste laarzen en laarsjes voor dames tegen een betaalbare prijs, die vind je bij SPM laarzen. Kijk vooral ook eens naar de hoge laarzen van dit Nederlandse schoenenmerk. Deze lange laarzen zijn mooi, goed van kwaliteit en ook nog eens heel betaalbaar.

Hoewel SPM ook andere soorten damesschoenen maakt zijn het vooral de laarzen en laarsjes waar dit topmerk om bekend staat. Niet alleen zijn SPM laarzen mooi en comfortabel, ook volgt dit merk de laatste trends op de voet waardoor ze altijd mooie eigentijdse laarzen in de aanbieding hebben.

Meer beste laarzen dames

Dit zijn nog niet alle beste laarzen vrouwen. Er zijn nog meer goede dames laarzen merken, bijvoorbeeld ViaVai, Lamica, JJ Footwear, Lazamani, Catarina Martins, Tamaris, Carmens en meer. Kijk hieronder voor deze goede laarzen dames en de aanbiedingen bij de beste winkels van deze laarzen en laarsjes in Nederland.

Samenvatting:
Er zijn honderden schoenfabrikanten die dameslaarzen en dameslaarsjes maken, maar deze laarzen en laarsjes zijn lang niet altijd goed van kwaliteit. Wat voor jou de beste laarzen of beste laarsjes zijn hangt af van vele factoren, maar hierboven vind je de beste laarzen dames in het algemeen. Dit zijn de beste laarzen dames qua kwaliteit, uitstraling, design en populariteit. Kijk hierboven voor de aanbiedingen van beste laarzen dames van Gabor, SPM, Sendra, Shabbies, Mjus en andere fabrikanten van de beste laarzen vrouwen. 

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *