Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Goede goedkope keukenweegschaal

Voor een goede keukenweegschaal hoef je niet veel te betalen. Hier de beste 3 goedkope keukenweegschalen uit de test.

beste keukenweegschaal test Soehnle

Een goede keukenweegschaal is onmisbaar bij het koken. Iedereen moet immers wel eens ingrediƫnten afwegen. Daarom kijken we dit keer naar de beste keukenweegschalen. We laten de prijs daarmee sterk meewegen en kozen de beste goedkope keukenweegschaal, de beste koop en de beste goedkope analoge weegschaal.


Deze en meer goede keukenweegschalen (goedkoop en luxer) zijn te vinden in het onderstaande overzicht met alle keukenweegschaal aanbiedingen. Kijk daar voor alle specificaties, mogelijkheden en actuele prijzen. 


Hieronder vind je een korte beschrijving van de drie beste goedkope keukenweegschalen.

Beste goedkope keukenweegschaal: Inventum

De digitale keukenweegschaal van Inventum is de meest verkochte keukenweegschaal van dit moment. Dat is niet verwonderlijk want voor weinig geld heb je een betrouwbare en praktische keukenweegschaal.

De Inventum weegschaal is zowel de beste goedkope digitale keukenweegschaal als de beste goedkope keukenweegschaal algemeen. 

beste keukenweegschaal test
Beste goedkope keukenweegschaal Inventum


Het maximaal te wegen gewicht van deze goedkope keukenweegschaal is 5 kilo. Met een formaat van 20 bij 13,5 cm heeft deze keukenweegschaal een lekker compact formaat, maar is groot genoeg om een kom of bord op te plaatsen. De weegschaal biedt een doorweegfunctie, want inhoudt dat je de weegschaal tussentijds op nul (tarra) kunt zetten.

En dat alles presteert deze goedkope keukenweegschaal (prijs circa 15 euro) van Inventum. Terecht de beste goedkope keukenweegschaal uit de test.

Het gewicht wordt in grammen digitaal aangegeven, maar je kunt de meeteenheid via een tiptoets wijzigen. Na 2 minuten schakelt de weegschaal automatisch uit zodat je hem niet met vieze handen uit hoeft te zetten en niet kunt vergeten. De glazen plaat zorgt er voor dat je de weegschaal na gebruik makkelijk schoon kunt maken.

Kijk voor de lage actuele prijs bij de Inventum weegschaal aanbiedingen of in het bovenstaande overzicht met alle goede keukenweegschalen. Je vindt daar ook de wat duurdere versie die tot wel 10 kilo kan wegen.

Beste koop: Soehnle Page Compact 100

Nog goedkoper is de Soehnle Page Compact 100 digitale keukenweegschaal die minder dan 13 euro kost. Kijk bij de aanbiedingen Soehle Page weegschalen keuken voor de actuele laagste prijs van deze beste koop bij de goedkope keukenweegschalen.Goedkope keukenweegschaal Soehnle


De overeenkomsten tussen beide beste goedkope keukenweegschalen zijn groot. Ook de Soehnle Page Compact 100 weegt tot 5 kilo met een nauwkeurigheid van 1 gram. Het is een platte keukenweegschaal met vergelijkbare afmetingen (19 bij 14 cm), een glazen plateau, een doorweegfunctie en automatische uitschakeling.

Ook de tarra functie (de weegschaal weer op nul zetten gedurende het wegen) is aanwezig op beide goedkope keukenweegschalen aanwezig.

Tot de weinige verschillen behoren de plaatsen van de knoppen. De aan/uit schakelaar, de tarra knop (om tussentijds op nul te zetten) en de knop voor het wisselen tussen grammen en Engelse gewichtsmaten zitten bij deze beste keukenweegschaal van Soehnle niet bovenop, maar voorop onder de rand.

Alle informatie over deze beste keukenweegschaal uit een eerdere keukenweegschaal test is natuurlijk ook te vinden in het bovenstaande overzicht met alle keukenweegschalen. Deze goedkope keukenweegschaal zie je ook op de foto helemaal bovenaan deze pagina.

Bij de eerder genoemde aanbiedingen van Soehnle weegschalen vind je ook een versie van de Soehnle Page keukenweegschaal die tot 10 kilo weegt.


Beste retro weegschaal / goedkope analoge weegschaal keuken: Korona Tom

Ook veel lof voor de Korona Tom. Dit is zowel de beste goedkope analoge (mechanische) keukenweegschaal als de beste retro keukenweegschaal uit de test.
Retro keukenweegschaal Korona

Deze analoge keukenweegschaal is een compleet andere keukenweegschaal dan de bovenstaande twee digitale keukenweegschalen. 

Deze beste keukenweegschaal is mechanisch dus weegt via een veer, en je leest het gewicht af via een wijzerplaat. Dit maakt nauwkeurig wegen lastiger omdat het aflezen minder duidelijk is. De nauwkeurigheid is met 20 gram een stuk lager dan bij de bovenstaande twee beste elektrische keukenweegschalen.

Ook kost deze weegschaal meer ruimte als je hem op het aanrecht of in de kast zet, maar dit is dan ook een mooie retro keukenweegschaal die je niet opbergt maar die je in het zicht laat staan, als mooie decoratie in je keuken. En nog een voordeel: Batterijen zijn bij een mechanische weegschaal niet nodig.

Ook deze keukenweegschaal weegt tot 5 kilo, kent een tarra / doorweegfunctie en in de meegeleverde vaatwasserbestendige kom kun je de te wegen ingrediƫnten meteen mixen.

Kijk voor de prijzen van deze beste goedkope keukenweegschalen en andere goede weegschalen in het bovenaan genoemde overzicht met alle keukenweegschalen.

Zie ook: Beste keukenweegschalen test overzicht


Samenvatting:
Hierboven vind je de beste goedkope keukenweegschaal van Inventum, de beste koop keukenweegschaal van Soehnle en de beste analoge keukenweegschaal van Korona. In het overzicht met alle keukenweegschalen vind je nog meer goede keukenweegschalen die je daar ook goedkoop kunt kopen.

Een reactie posten

0 Reacties