Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste keukenweegschalen

Redactie     16:16     No comments

beste keukenweegschalen

Een goede keukenweegschaal is onmisbaar bij het koken. Iedereen moet immers wel eens ingrediënten afwegen. Daarom kijken we dit keer naar de beste keukenweegschalen. Het betreft de beste keukenweegschalen in diverse soorten.


Alle onderstaande keukenweegschalen zijn te vinden in het overzicht alle keukenweegschalen. Kijk daar voor alle specificaties, mogelijkheden en actuele prijzen. Hieronder vind je een korte beschrijving van de beste weegschalen.

Beste goedkope keukenweegschaal: Inventum

De digitale keukenweegschaal van Inventum is de meest verkochte keukenweegschaal van dit moment. Dat is niet verwonderlijk want voor weinig geld heb je een betrouwbare en praktische keukenweegschaal.

beste keukenweegschaal test


Het maximaal te wegen gewicht van deze keukenweegschaal is 5 kilo. Met een formaat van 20 bij 13,5 cm heeft deze keukenweegschaal een lekker compact formaat, maar is groot genoeg om een kom of bord op te plaatsen. Je hebt een doorweegfunctie, want inhoudt dat je de weegschaal tussentijds op nul (tarra) kunt zetten.

Het gewicht wordt in grammen digitaal aangegeven, maar je kunt de meeteenheid via een tiptoets wijzigen. Na 2 minuten schakelt de weegschaal automatisch uit zodat je hem niet met vieze handen uit hoeft te zetten en niet kunt vergeten. De glazen plaat zorgt er voor dat je de weegschaal na gebruik makkelijk schoon kunt maken.

Kijk voor de lage actuele prijs in het bovenstaande overzicht met alle goede keukenweegschalen.

Alternatief: Soehnle Page Compact 100

Net zo goed maar ietsje duurder is de Soehnle Page Compact 100 digitale keukenweegschaal. Het minieme prijsverschil kost de Soehnle weegschaal de titel van beste keukenweegschaal uit de test, maar we willen deze goedkope maar zeer goede keukenweegschaal van weegschalen-specialist Soehnle toch even onder de aandacht brengen.


De overeenkomsten tussen beide beste keukenweegschalen zijn groot. Ook de Soehnle Page Compact 100 weegt tot 5 kilo met een nauwkeurigheid van 1 gram. Het is een platte weegschaal met vergelijkbare afmetingen (19 bij 14 cm), een glazen plateau, een doorweegfunctie en automatische uitschakeling.

Tot de weinige verschillen behoren de plaatsen van de knoppen. De aan/uit schakelaar, de tarra knop (om tussentijds op nul te zetten) en de knop voor het wisselen tussen grammen en Engelse gewichtsmaten zitten bij deze beste keukenweegschaal van Soehnle niet bovenop, maar voorop onder de rand.

Alle informatie over deze beste keukenweegschaal uit een eerdere keukenweegschaal test is natuurlijk ook te vinden in het bovenstaande overzicht met alle keukenweegschalen. Deze keukenweegschaal zie je ook op de foto helemaal bovenaan deze pagina.


Beste retro weegschaal / beste mechanische weegschaal: Korona Tom

Ook veel lof voor de Korona Tom. Dit is zowel de beste mechanische keukenweegschaal als de beste retro keukenweegschaal.
Dit is een compleet andere keukenweegschaal dan de bovenstaande twee keukenweegschalen. Deze beste keukenweegschaal is mechanisch dus weegt via een veer, en je leest het gewicht af via een wijzerplaat. Dit maakt nauwkeurig wegen lastiger omdat het aflezen minder duidelijk is. De nauwkeurigheid is met 20 gram een stuk lager dan bij de bovenstaande twee beste elektrische keukenweegschalen.

Ook kost deze weegschaal meer ruimte als je hem op het aanrecht of in de kast zet, maar dit is dan ook een mooie retro keukenweegschaal die je niet opbergt maar die je in het zicht laat staan, als mooie decoratie in je keuken. En nog een voordeel: Batterijen zijn bij een mechanische weegschaal niet nodig.

Ook deze keukenweegschaal weegt tot 5 kilo, kent een tarra / doorweegfunctie en in de meegeleverde vaatwasserbestendige kom kun je de te wegen ingrediënten meteen mixen.

Kijk voor de prijzen van deze beste keukenweegschalen en andere goede weegschalen in het bovenaan genoemde overzicht met alle keukenweegschalen.

Zie ook: Beste keukenweegschalen test overzicht,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.