Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste hogedrukreiniger (beste hogedrukspuit)

Redactie     11:12     No comments


Met een hogedrukreiniger (hogedrukspuit) kun je heel makkelijk je terras schoonspuiten, maar bijvoorbeeld ook je auto, fiets of tuinmeubelen snel grondig reinigen. Hier kijken naar de beste hogedrukreinigers / beste hogedrukspuiten voor verschillende toepassingen.

Best geteste hogedrukreinigers

Hieronder vind je een overzicht van de beste hogedrukreinigers uit de test en de beste (en goedkoopste) winkels om een hogedrukreiniger te kopen.
Met iedere goede hogedrukreiniger kun je je terras schoonspuiten. Maar het best een terras schoonmaken gaat met een terrasreiniger. Een terrasreiniger is geen specifieke hogedrukreiniger, maar een accessoire die je op de hogedrukspuit zet. Koop je een hogedrukreiniger om het terras mee schoon te maken? Let er dan op of er een terrasreiniger als accessoire wordt meegeleverd. Bij de bovenstaande beste hogedrukreinigers kun je dat zien.

Een terrasreiniger zorgt er voor dat de straal van de hogedrukspuit in twee tegenovergestelde stralen wordt verdeeld. Zo ontstaat er een tornado aan water die ideaal is om een groot vlak oppervlak zoals een vloer of een muur te reinigen. De terrasreiniger zorgt voor een groot werkgebied dat je snel en spatvrij kunt schoonmaken met je hogedrukreiniger.

Selecteer in het bovenstaand overzicht met beste hogedrukreinigers "terrasreiniger" bij de meegeleverde accessoires en je krijgt de beste hogedrukreiniger voor het schoonmaken van je terras.

Andere accessoires

Waarvoor je een hogedrukreiniger goed kunt gebruiken wordt voor een groot deel bepaald door de meegeleverde accessoires. Zo wordt de beste hogedrukreiniger voor het wassen van een auto geleverd met een speciale wasborstel en als je de strijd met hardnekkig vuil wilt aangaan wordt je beste hogedrukspuit met een vuilfrees geleverd. 

Dit zijn de belangrijkste accessoires voor een hogedrukspuit:

TerrasreinigerDeze verdeelt de straal in twee tegenovergestelde stralen. Zie tip beste terrasreiniger hier boven.

Vuilfrees
Een vuilfrees geeft een extra krachtige straal via een draaiende puntstraal. Doordat deze hele dunne straal draait heb je toch een groot spuitoppervlak. Een vuilfrees gebruik je voor hardnekkig vuil (bijvoorbeeld vet) dat je anders niet weggespoten krijgt.

Spuitlans
Een niet draaiende vuilfrees. Met een spuitlans kun je heel gericht spuiten, maar omdat de straal niet roteert heb je een klein werkoppervlak en is de spuitlans alleen geschikt voor precisiewerk. 

Wasborstel
Een speciale borstel die je op de hogedrukspuit zet en waarvan de haren draaien. Ideaal voor het schoonmaken van bijvoorbeeld de auto of tuinmeubels. Je hebt harde en zachte wasborstels voor de hogedrukreiniger.

Rioolslang
Een slang die je op de hogedrukspuit plaatst waarmee je riolen, regenpijpen en dakgoten kunt schoonspuiten. Ideaal bij verstoppingen.

Waterfilter
Een waterfilter voegt geen mogelijkheden aan de hogedrukreiniger toe maar voorkomt dat deze verstopt raakt. Deze voorziening zit op alle beste hogedrukreinigers.

In het overzicht met beste hogedrukreinigers kun je de gewenste accessoires aanvinken zodat je alleen de voor jou beste hogedrukspuiten overhoudt.

Zie ook: Meer testen hogedrukreinigers.


Foto: Kärcher

Onderwerpen:
Beste hogedrukreiniger, beste hogedrukspuit, beste terrasreiniger, accessoires hogedrukspuiten.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.