Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koffiezetapparaat (filter): Braun PurAroma 7

Redactie     17:29     No comments


De Consumentenbond heeft onlangs koffiezetapparaten voor filterkoffie getest. Daarbij is de Braun PurAroma 7 als beste koffiezetapparaat voor filterkoffie uit de test gekomen.

Het beste koffiezetapparaat uit de test

De Braun PurAroma 7 levert een heerlijke kop filterkoffie af. Daarvoor beschikt dit beste koffiezetapparaat over diverse handige functies en nieuwe technieken. Zo is er het OptiBrew systeem die een perfecte koffiesmaak uit de voorgemalen koffie haalt.

De Braun PurAroma 7 mag dan de beste koffiezetter zijn, het is ook een heel betaalbaar koffiezetapparaat. Kijk bij de aanbiedingen van Braun koffiezetapparaten voor de actuele lage winkelprijs van dit topmodel uit de PurAroma serie van Braun.De bediening van dit beste koffieapparaat gaat heel makkelijk via een LCD-schermpje waarop je instellingen zoals de sterkte kunt aanpassen en bijvoorbeeld de timer kunt instellen die er voor kunt zorgen dat de koffie klaar staat als je 's morgens opstaat. Wakker worden met de geur van verse koffie wie wil dat nou niet!


Je kunt tot 12 koppen koffie zetten, maar meestal zal je minder koffie nodig hebben. Voor hoeveelheden tot vier koppen koffie kun je gebruik maken voor een speciale stand die er voor zorgt dat de koffie ook bij kleinere hoeveelheden optimaal lekker smaakt. De speciaal gevormde kan zorgt er voor dat de koffie lekker en warm blijft.

Moet dit beste koffiezetapparaat ontkalkt worden? Dan geeft de koffiezetter dit via een lampje aan. Zo hoef je het apparaat niet onnodig vaak te ontkalken.

Kijk voor de actuele prijs en alle informatie over dit beste koffiezetapparaat voor filterkoffie bij de bovenstaande aanbiedingen van Braun koffieapparaten.

Zie ook: Alle testen koffiezetapparaten en koffiemachines.


Tip: Op Beste koffiemachine of koffiezetapparaat kopen vind je de beste winkels op goedkoop een goed koffiezetapparaat te kopen. Ook is daar de top 10 van koffiezetapparaten te vinden.


Foto's: Braun Household

Onderwerpen:
Beste koffiezetapparaat test consumentenbond, Braun PurAroma 7, beste koffieapparaat test, beste koffiezetter, koffiezetapparaten test consumentenbond.


, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.