Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste koffiezetapparaat met koffiebonen

Redactie     17:27    


Alle senseo's, nespresso's en luexe koffiemachines ten spijt, de meest gedronken koffie is nog steeds filterkoffie. En wat is er nou lekkerder dan een vers kopje koffie gemaakt van vers gemalen koffiebonen? Daarom hier de uitslag van een test van koffiezetapparaat met koffiebonen.

Deze test is uitgevoerd door het Koffiecenter. Uit de vele koffiezetapparaten die er te koop zijn kozen ze voor de Philips Grind & Brew als beste koffiezetapparaat dat koffiebonen vers maalt en er een bakje heerlijke verse koffie van zet. 

Dit als best geteste Philips koffiezetapparaat is voordelig te koop bij de beste winkels voor een koffiezetapparaat. Kijk daar voor de prijzen, gebruikerservaringen, reviews en veel meer informatie over deze en andere koffiezetapparaten.

Beste koffiezetapparaat met koffiebonen: Philips Grind & Brew

Het Koffiecenter testte de Philips Grind & Brew als beste koffiezetter voor bonenkoffie. En terecht want de koffie uit dit koffieapparaat is echt verse koffie! De ingebouwde bonenmaler maalt de koffiebonen pas als je koffie gaat zetten. Verser kan niet. Daarbij kun je zelf de sterkte instellen, van mild tot een stevige bak en alles daar tussen.

Voor een koffiezetapparaat met zulke mogelijkheden en zo'n hoge kwaliteit koffie is de Philips Grind & Brew verbazend laag geprijsd (kijk bij de bovenstaande winkels voor de laagste actuele prijs). Je kunt de Philips Grind & Brew overigens ook gebruiken in combinatie met kant en klaar gemalen koffie.

Veel sterke punten

Naast de hoge kwaliteit van de gezette koffie, de aantrekkelijke prijs en de goede kwaliteit heeft het als beste koffiezetapparaat ook nog meer sterke punten. Bijvoorbeeld het pijpje in de glazen koffiekan dat zorgt voor een optimale verdeling van het aroma. En ook het gebruiksgemak van dit koffiezetapparaat voor koffie van verse koffiebonen is erg hoog. De Philips Grind & Brew is een echte aanrader, een terechte Beste Keuze van het Koffiecenter!

Kijk bij bovengenoemde aanbevolen winkels voor een koffiezetapparaat om deze koffiezetter en andere goede koffiezetapparaten en koffiemachines tegen de laagste prijs te kopen.

Zie ook: meer testen van koffiezetapparaten


Onderwerp:
De Philips Grind & Brew combineert de heerlijke snaak van filterkoffie met die van koffie van versgemalen bonen. Dit koffiezetapparaat voor filterkoffie maalt namelijk de koffiebonen voor je en gebruikt deze voor een zeer verse kop filterkoffie. De Philips Grind & Brew is het koffiezetapparaat voor filterkoffie, een serieuze concurrent voor de volautomatische koffiemachine. Hier boven informatie, prijzen en aanbiedingen van dit beste koffiezetapparaat voor filterkoffie van versgemalen bonen uit de test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.