Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koffiezetapparaat filterkoffie tegen een goedkope prijs (beste koop)

Redactie     14:34     No comments


Hier kijken we kort naar het beste koffiezetapparaat om filterkoffie mee te zetten, maar extra aandacht hebben we voor een goedkoper alternatief. Voor de beste koop (een goedkoop koffiezetapparaat die heerlijke koffie zet) hoef je namelijk maar een lage prijs te betalen.

Het beste koffiezetapparaat filterkoffie: Siemens AromaSense Plus

De Siemens AromaSensePlus staat al jaren te boek als het beste koffiezetapparaat voor filterkoffie maar voor wie een voordelig koffiezetapparaat voor filterkoffie zoekt is dit beste koffiezetapparaat vaak wat aan de dure kant. Daarom kijken we hier naar een goed goedkoop alternatief, de beste koop.

Beste koop koffiezetapparaat filterkoffie: Braun Café House PurAroma

Deze beste koop is de Braun Café House PurAroma koffiezetter. Dit goede koffiezetapparaat voor filterkoffie is aanmerkelijk goedkoper het bovenstaande beste koffiezetapparaat. Waar het beste koffiezetapparaat voor filterkoffie bijna 100 euro kost haal je deze beste koop voor ruim minder dan de helft in his.

De Braun Café House PurAroma is een goed maar voordelig koffiezetapparaat wat je al voor ongeveer 40 euro koopt. Verwacht geen luxe snufjes bij dit goede maar goedkope koffiezetapparaat, het is een goede functionele koffiezetter zonder poeha, maar wel een koffiezetapparaat dat een heerlijke bak filterkoffie zet.

Of om precies te zijn, een heleboel heerlijke bakken koffie, want de ruime glazen kan biedt ruimte aan 10 koppen koffie terwijl het reservoir 1,4 liter water kan bevatten.Een heel compleet koffiezetapparaat

Alles dat je van een goed koffiezetapparaat mag verwachten is aanwezig op de Braun CaféHouse PurAroma: Een druppelstop, een zwenkfilter, een waterfilter, snoeropberging, aroma regeling, een waterpeil indicator. Maar luxe als een timer of de mogelijkheid het waterreservoir af te nemen ontbreekt dan wel weer. We schreven al, dit een prima apparaat voor lekkere koffie, maar zonder luxe.

Pluspunten en minpunten

Pluspunten zijn naast de prijs en de kwaliteit het ergonomische antislip handvat en de filterloslaatknop. Het koffiezetapparaat is mede daardoor goed te reinigen. Het Braun OptiBrew Systeem zorgt voor de juiste doorloopsnelheid en temperatuur. Het PureAqua waterfiltersysteem voorkomt kalkaanslag en zorgt voor een optimaal aroma, ook na lang gebruik. En vergeet je de koffiezetmachine uit te zetten? Dan sch
akelt deze zich na 40 minuten automatisch uit.

Verder valt op hoe snel deze koffiezetter de koffie zet. Dat gaat gepaard met het nodige kabaal, maar de snelheid en de hoge kwaliteit van de gezette filterkoffie maken veel goed. Ook blijft de koffie goed heet als je deze niet meteen uitschenkt.

Dit betreft allemaal koffiezetapparaten voor gemalen filterkoffie. Zoek je een uitgebreidere koffiemachine? Kijk dan bij alle testen van koffiemachines.

Kijk in het bij de bovenstaande overzicht voor deze en andere best geteste koffiezetapparaten tegen de laagste prijs.

Tip: Op Beste koffiezetappararaat / beste koffiemachine kopen vind je alle handige informatie voor het vinden van jou beste koffiezetapparaat of beste koffiemachine verzameld. Bijvoorbeeld de goedkoopste winkels, maar ook veel keuze tips en de koffieapparaat top 10.


Samenvatting:
De Siemens AromaSense Plus is het beste koffiezetapparaat filterkoffie. Maar we kijken hier vooral naar de beste koop die nog niet de helft kost. Dit Braun koffiezetapparaat filterkoffie is een goedkoop koffiezetapparaat, maar ook een goed koffiezetapparaat voor filterkoffie. Luxe ontbreekt op deze beste koop uit de koffiezetapparaat test, maar je zet er heerlijk filterkoffie mee., ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.