Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koffiezetapparaat filterkoffie tegen een lage prijs (beste koop)

Redactie     14:34     No commentsDe Siemens AromaSensePlus staat al jaren te boek als het beste koffiezetapparaat voor filterkoffie maar voor wie een voordelig koffiezetapparaat voor filterkoffie zoekt is dit beste koffiezetapparaat vaak wat aan de dure kant. Daarom kijken we hier naar een goed goedkoop alternatief, de beste koop.


Alle best geteste koffiezetapparaten filterkoffie

Deze beste koop is de Braun Café House PurAroma koffiezetter die aanmerkelijk goedkoper is. Kijk voor de actuele prijs en alle specificaties bij de best geteste koffiezetapparaten. Daar vind je tevens de bovengenoemde Siemens (het beste koffiezetapparaat) en diverse koffiezetters die bij eerdere testen al als beste koffiezetapparaat of beste koop zijn uitgeroepen.

Dit betreft allemaal koffiezetapparaten voor gemalen filterkoffie. Zoek je een uitgebreidere koffiemachine? Kijk dan bij alle testen van koffiemachines.


Braun Café House PurAroma

Terug naar de beste koop bij de filterkoffieapparaten. De Braun Café House PurAroma is een goed maar voordelig koffiezetapparaat wat je al ruim onder de 40 euro koopt. Verwacht geen luxe snufjes bij dit apparaat, het is een goede functionele koffiezetter zonder poeha, maar wel een koffiezetapparaat dat een heerlijke bak filterkoffie zet.

Of om precies te zijn, een heleboel heerlijke bakken koffie, want de ruime glazen kan biedt ruimte aan 10 koppen koffie terwijl het reservoir 1,4 liter water kan bevatten.


Een heel compleet koffiezetapparaat

Alles dat je van een goed koffiezetapparaat mag verwachten is aanwezig op de Braun CaféHouse PurAroma: Een druppelstop, een zwenkfilter, een waterfilter, snoeropberging, aroma regeling, een waterpeil indicator. Maar luxe als een timer of de mogelijkheid het waterreservoir af te namen ontbreekt dan weer. We schreven al, dit een prima apparaat voor lekkere koffie, maar zonder luxe.

Pluspunten en minpunten

Pluspunten zijn naast de prijs en de kwaliteit het ergonomische antislip handvat en de filterloslaatknop. Het koffiezetapparaat is mede daardoor goed te reinigen. Het Braun OptiBrew Systeem zorgt voor de juiste doorloopsnelheid en temperatuur. Het PureAqua waterfiltersysteem voorkomt kalkaanslag en zorgt voor een optimaal aroma, ook na lang gebruik. En vergeet je de koffiezetmachine uit te zetten? Dan sch
akelt deze zich na 40 minuten automatisch uit.

Verder valt op hoe snel deze koffiezetter de koffie zet. Dat gaat gepaard met het nodige kabaal, maar de snelheid en de hoge kwaliteit van de gezette filterkoffie maken veel goed. Ook blijft de koffie goed heet als je deze niet meteen uitschenkt.

Kijk in het bij de bovenstaande overzicht voor deze en andere best geteste koffiezetapparaten tegen de laagste prijs.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.