Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Laser printer top 10

 

Dit zijn momenteel de meest populaire laserprinter. Kijk voor de beste zakelijke laserprinter of de beste laserprinter voor thuis.


Wat is de beste laser printer? En is een laserprinter voor jou de beste printer? Daar kijken we hier maar. We hebben onder andere de laser printer top 10, met de meest populaire en beste laser printers van dit moment.

Het betreft veel verkochte laser printers die de hoogste waardering halen. Het is een actueel overzicht van de 10 beste laser printers, maar je kunt nog verder doorbladeren als je beste laser printer er niet bij staat. Er is namelijk veel verschil in laserp rinters, van eenvoudige zwart/wit printers tot geavanceerde kleurenprinters voor op kantoor.


Is een laser printer voor jou de beste printer?

Een laser printer is veel duurder dan een inkjet printer. Een goede all in one kleuren inkjet printer koop je al onder de 50 euro (kijk maar bij de beste inkjet printers uit de test) terwijl je voor een laser printer met dezelfde mogelijkheden minimaal zes keer zoveel geld kwijt bent!

Waarom kies je voor een laser printer?

Een laser printer is voor jou de beste printer...

  • Als je vooral in zwart print
  • Als je vooral tekst print en weinig foto's print
  • Als je veel bulkwerk print en snel wilt printen
  • Als je heel veel print
  • Als je met een meerdere mensen een printer deelt
  • Als je zakelijke correspondentie print
Een laser printer is namelijk heel goed in het mooi scherp printen van zwarte letters, maar de kwaliteit van foto's printen is bij de meeste laser printers een zwak punt.

Een laser printer kan veel sneller printen dan een inkjet, en de kosten per pagina zijn veel lager omdat de inkt van een laserprinter (toner) goedkoper is dan die inkt van een inkjet (inkt-cartridge).

Voor intensief printen van teksten is de laser printer dus de beste printer. Voor het thuis printen van foto's en werkstukken (met afbeeldingen) kun je veel beter kiezen voor een goedkopere inkjet printer.  Kijk voor de beste inkjet printers in de eerder genoemde link

Wat is voor jou de beste laser printer?

De top 10 van beste laser printers vind je je bovenaan. In deze top 10 kom je heel verschillende laser printers tegen. Zowel goedkope zwart / wit laserprinters (ruim onder de 100 euro) als veel duurdere zakelijke printers.

Als laserprinter thuis kun je misschien volstaat met zo'n goedkope zwart / wit laser printer. Je kunt dan je rapporten en brieven zonder kleur tegen lage kosten per printje uitprinten. 

Print je dikke rapporten? Dan wordt de snelheid belangrijk en wordt je beste laser printer een wat duurdere printer. Staan er foto's en grafieken in je rapporten? Dan is je beste laser printer een kleurenprinter. Dat geldt ook als je bijvoorbeeld geen voorgedrukt briefpapier gebruikt maar je logo en briefhoofd wil printen.

Wil je de laser printer ook als kopieerapparaat gaan gebruiken, dan is je beste laser printer een all in one laserprinter. En zo zijn er nog meer functies die bepalen of een bepaalde laser printer voor jou de beste printer is, zoals de mogelijkheid om vanaf je smartphone te printen, om te faxen, om automatisch dubbelzijdig te printen, om inkt te besparen en om op A3 formaat te printen.

Bij het overzicht alle testen laserprinters vind je een keuzehulp waarmee je aan de hand van je wensen en eisen je persoonlijk beste printer kunt selecteren.

Wat zijn de beste laser printer merken?

De printermarkt wordt gedomineerd door een handjevol merken. De top 10 van laser printers zoals deze bovenaan staat veranderd continue omdat de fabrikanten telkens nieuwe (betere) printers uitbrengen. Maar namen van fabrikanten die altijd terug komen in de toplijst zijn HP, Brother, Canon, Samsung en Canon. Andere goede merken voor een laser printer zijn Kyocera, Lexmark, Ricoh en Xerox. De laatste merken kom je vooral op de zakelijke markt tegen met geavanceerde laserprinters / kopieerapparaten.

Kijk in de top 10 bovenaan voor de beste laser printers van dit moment.

Foto: HP laser printer


Onderwerp:
In de bovengenoemde laser printer top 10 vind je de meest verkochte, hoogst gewaardeerde en beste laser printer van dit moment. Dit beste laser printer overzicht worden continue bijgewerkt waardoor de laserprinter top 10 altijd actueel is. Hierboven geven we tevens tips voor het kiezen van de voor jou persoonlijk beste laser printer.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.