Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Laserprinter top 10

Redactie     12:10     No comments


Wat is de beste laserprinter? En is een laserprinter voor jou de beste printer? Daar kijken we hier maar. We hebben onder andere de laserprinter top 10, met de meest populaire en beste laserprinters van dit moment.

Het betreft veel verkochte laserprinters die de hoogste waardering halen. Het is een actueel overzicht van de 10 beste laserprinters, maar je kunt nog verder doorbladeren als je beste laserprinter er niet bij staat. Er is namelijk veel verschil in laserprinters, van eenvoudige zwart/wit printers tot geavanceerde kleuenprinters voor op kantoor.

Kijk in de Laserprinter Top 10 voor de beste laserprinters van dit moment.

Is een laserprinter voor jou de beste printer?

Een laserprinter is veel duurder dan een inkjet printer. Een goede all in one kleuren inkjet printer koop je al onder de 50 euro (kijk maar bij de beste inkjet printers uit de test) terwijl je voor een laserprinter met dezelfde mogelijkheden minimaal zes keer zoveel geld kwijt bent!

Waarom kies je voor een laserprinter?

Een laserprinter is voor jou de beste printer...

  • Als je vooral in zwart print
  • Als je vooral tekst print en weinig foto's print
  • Als je veel bulkwerk print en snel wilt printen
  • Als je heel veel print
  • Als je met een meerdere mensen een printer deelt
  • Als je zakelijke correspondentie print
Een laserprinter is namelijk heel goed in het mooi scherp printen van zwarte letters, maar de kwaliteit van foto's printen is bij de meeste laserprinters een zwak punt.

Een laserprinter kan veel sneller printen dan een inkjet, en de kosten per pagina zijn veel lager omdat de inkt van een laserprinter (toner) goedkoper is dan die inkt van een inkjet (inkt-cartridge).

Voor intensief printen van teksten is de laserprinter dus de beste printer. Voor het thuis printen van foto's en werkstukken (met afbeeldingen) kun je veel beter kiezen voor een goedkopere inkjet printer.  Kijk voor de beste inkjet printers in de eerder genoemde link

Wat is voor jou de beste laserprinter?

De top 10 van beste laserprinter vind je je bovenaan. In deze top 10 kom je heel verschillende laserprinters tegen. Zowel goedkope zwart / wit laserprinters (ruim onder de 100 euro) als veel duurdere zakelijke printers.

Als laserprinter thuis kun je misschien volstaat met zo'n goedkope zwart / wit laser printer. Je kunt dan je rapporten en brieven zonder kleur tegen lage kosten per printje uitprinten. 

Print je dikke rapporten? Dan wordt de snelheid belangrijk en wordt je beste laserprinter een wat duurdere printer. Staan er foto's en grafieken in je rapporten? Dan is je beste laserprinter een kleurenprinter. Dat geldt ook als je bijvoorbeeld geen voorgedrukt briefpapier gebruikt maar je logo en briefhoofd wil printen.

Wil je de laserprinter ook als kopieerapparaat gaan gebruiken, dan is je beste laserprinter een all in one laserprinter. En zo zijn er nog meer functies die bepalen of een bepaalde laserprinter voor jou de beste printer is, zoals de mogelijkheid om vanaf je smartphone te printen, om te faxen, om automatisch dubbelzijdig te printen, om inkt te besparen en om op A3 formaat te printen.

Bij het overzicht alle testen laserprinters vind je een keuzehulp waarmee je aan de hand van je wensen en eisen je persoonlijk beste printer kunt selecteren.

Wat zijn de beste laserprinter merken?

De printermarkt wordt gedomineerd door een handjevol merken. De top 10 van laserprinters zoals deze bovenaan staat veranderd continue omdat de fabrikanten telkens nieuwe (betere) printers uitbrengen. Maar namen van fabrikanten die altijd terug komen in de toplijst zijn HP, Brother, Canon, Samsung en Canon. Andere goede merken voor een laserprinter zijn Kyocera, Lexmark, Ricoh en Xerox. De laatste merken kom je vooral op de zakelijke markt tegen met geavanceerde laserprinters / kopieerapparaten.

Kijk in de top 10 bovenaan voor de beste laserprinters van dit moment.

Foto: HP laserprinter


Onderwerp:
In de bovengenoemde laserprinter top 10 vind je de meest verkochte, hoogst gewaardeerde en beste laserprinter van dit moment. Dit beste laserprinter overzicht worden continue bijgewerkt waardoor de laserprinter top 10 altijd actueel is. Hierboven geven we tevens tips voor het kiezen van de voor jou persoonlijk beste laserprinter.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.