Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste stille ventilator slaapkamer

De beste ventilator voor in de slaapkamer is een stille ventilator die energiezuinig is en goed koelt. Hier de beste slaapkamer ventilatoren. Zowel de beste plafondventilator voor de slaapkamer als vrijstaande slaapkamer ventilators. Plus aanbiedingen om de geruisloze ventilator goedkoop te kopen.

beste stille ventilator slaapkamer test

Met een ventilator is hij bij hoge temperaturen beter uit te houden. Vooral 's nachts als je wilt slapen kan wat verkoeling er gewenst zijn. Maar natuurlijk wil je dan wel een ventilator met een lage geluidsopbrengst. Hier kijken we naar de beste stille ventilatoren voor op de slaapkamer.


Deze goede geluidloze ventilatoren voor op de slaapkamer produceren allemaal een geluid van minder dan 40 dB, wat erg stil is voor een ventilator. 

Kijk hier onder bij de aanbiedingen stille ventilatoren voor deze voor de slaapkamer geschikte ventilators. Al deze ventilatoren produceren minder dan 40 dB geluid.


Alternatieven voor een ventilator

Hou er wel rekening mee dat een ventilator de lucht in de slaapkamer niet kouder maakt, maar dat het een idee van koelte geeft door de lucht te verplaatsen. 

Wil je dat de temperatuur echt naar beneden gebracht wordt? Kies dan voor een goede aircooler die de temperatuur een paar graden kan verlagen.

Of kies voor een goede airco voor de slaapkamer om de slaapkamer in iedere gewenste temperatuur te brengen. Maar aan een airco hangt wel een ander prijskaartje dan aan een goede stille ventilator.

Hieronder kijken we naar een aantal goede stille ventilatoren uit het bovenstaande overzicht met aanbiedingen. Het betreft stille ventilators in diverse soorten.

Beste stille ventilator tafelmodel: Iris Ohyama Woozoo

De stille ventilator met de hoogste score in de ventilator test is de Woozoo van Iris Ohyama. Deze lage ventilator produceert slechts 35 dB aan geluid, en is naast stil ook heel goed van kwaliteit. 

De geruisloze ventilator koelt heel goed. Als je deze kleine ventilator ziet zou je het niet zeggen, maar de Iris Ohyama Woozoo kan een hele kamer koelen. Dit maakt deze geluidloze ventilator ideaal voor een koele slaapkamer bij warme nachten.


Iris Ohyama Woozoo stille ventilator tafel / vloer


Iris Ohyama Woozoo stille ventilator tafel / vloer


Het nadeel van een vloermodel of tafelmodel ventilator als deze is dat je de ventilator wel hoog moet kunnen plaatsen als je 's nachts twee personen wilt afkoelen. Als je de ventilator op een nachtkastje plaatst zal de ene persoon de luchtstroom voor de andere persoon blokkeren.

Kun je de ventilator hoog plaatsen, of aan het voeteinde van het bed, dan is dit een zeer goede stille ventilator voor op de slaapkamer. 

Kijk voor de actuele laagste prijs bij de bovenstaande aanbiedingen van stille ventilatoren.

Beste stille plafondventilator slaapkamer: Freelight Cetus

In verband met de luchtstroom is een plafondventilator beter geschikt voor de slaapkamer. Plaats een plafondventilator boven je bed en je hebt een perfecte koeling, waar in bed je ook ligt. 

Helaas maken de meeste plafondventilatoren meer geluid dan de 40 dB die we als grens stellen. Een uitzondering is de Freelight Cetus plafondventilator, die ook als Aeolus Cetus plafondventilator te koop is.
Freelight Cetus stille plafondventilator


De Freelight Cetus is absoluut geen goedkope ventilator, maar wel een heel goede en stille plafondventilator, en daarmee zeer geschikt voor gebruik op de slaapkamer. Via de afstandsbediening kun je vanuit bed de ventilator op wel 6 snelheden laten draaien. Je kunt de geruisloze ventilator ook in winterstand zetten. De bladen draaien dan de andere kant op zodat de bladen dan de andere kant op draaien en de warmte juist goed verspreiden.

Verder is deze beste stille plafondventilator voor de slaapkamer niet alleen heel stil maar ook heel energiezuinig (A++). Een goede plafondventilator zorgt voor een perfecte koeling in de slaapkamer maar je moet hem wel aan het plafond monteren en van stroom voorzien. Ook kun je een plafondventilator niet even meenemen naar de woonkamer als je daar koelte wil. Een goede stille plafondventilator koelt goed, maar heeft dus ook zijn nadelen.

Kijk voor de actuele prijs van de Freelight Cetus en meer informatie bij de bovenstaande aanbiedingen van stille ventilatoren.

Beste stille statiefventilator slaapkamer: AirKing

Goedkoper en wel verplaatsbaar is de AirKing statiefventilator. Deze geruisloze ventilator op poot is zeer geschikt als slaapkamerventilator. 

De AirKing ventilator is stil en beschikt zelfs over een speciale stille nachtstand.


Stille ventilator op statief, Airking

Stille ventilator op statief, Airking


De geluidloze ventilator op statief is in hoogte verstelbaar zodat je altijd de ideale hoogte ten opzichte van het bed kunt instellen. Je kunt de ventilator vanuit bed met een afstandsbediening bedienen en de ventilator beschikt over een timer zodat je hem automatisch kunt laten uitschakelen op een tijd dat je slaapt.

Ondanks zijn hoge kwaliteit en vele mogelijkheden is deze beste stille ventilator op statief voor in de slaapkamer heel aantrekkelijk geprijsd. Kijk voor de actuele lage prijs in het bovenstaand overzicht met stille ventilators.

In dat overzicht vind je nog meer goede stille ventilatoren voor in de slaapkamer. Al deze stille ventilatoren produceren minder dan 40 dB aan geluid.

Je vindt daar ook aanbiedingen van stille ventilators van meer bekende merken als Honeywell, Duux, Rowenta, Inventum, Eurom, Xiaomi en Solis. En verschillende soorten ventiltoren die stil zijn zoals een stille plafonfventilator, een stille statiefventilator of een stille ventilator voor op je nachtkastje.

Zie ook: Samenvatting:
Als je 's nachts een ventilator op de slaapkamer wil laten draaien, dan moet dat natuurlijk wel een stille ventilator zijn. Daarom hier goede stille ventilatoren voor de slaapkamer (minder dan 40 dB). De beste ventilatoren voor de slaapkamer lichten we er uit. De beste plafondventilator stil, de beste tafelventilator stil en de beste ventilator stil op statief. 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik heb de Duux Whisper ventilator waarvan de naam al aangeeft dat deze ventilator uitblinkt in stilte. Heel belangrijk, want ik gebruik hem vooral in de nacht op de slaapkamer. Ik heb voor deze stille Duux ventilator gekozen omdat deze overduidelijk de beste ventilator was in de consumentenbond ventilator test. En deze stille statiefventilator is inderdaad een heel goede ventilator die op een stille manier heel goed koelt.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.