Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste ventilator voor de slaapkamer (stille ventilator)

 

De beste ventilator voor in de slaapkamer is een stille ventilator die energiezuinig is en goed koelt. Hier de beste slaapkamer ventilatoren. Zowel de beste plafondventilator voor de slaapkamer als vrijstaande slaapkamer ventilators. Plus aanbiedingen om de ventilator goedkoop te kopen.


Met een ventilator is hij bij hoge temperaturen beter uit te houden. Vooral 's nachts als je wilt slapen kan wat verkoeling er gewenst zijn. Maar natuurlijk wil je dan wel een ventilator met een lage geluidsopbrengst. Hier kijken we naar de beste ventilatoren voor op de slaapkamer.


Deze goede ventilatoren voor op de slaapkamer produceren allemaal een geluid van minder dan 40 dB, wat erg stil is voor een ventilator. Kijk bij de aanbiedingen stille ventilatoren voor deze voor de slaapkamer geschikte ventilators. Al deze ventilatoren blijven onder deze marge.

Alternatieven voor een ventilator

Hou er wel rekening mee dat een ventilator de lucht in de slaapkamer niet kouder maakt, maar dat het een idee van koelte geeft door de lucht te verplaatsen. Wil je dat de temperatuur echt naar beneden gebracht wordt? Kies dan voor een goede aircooler die de temperatuur een paar graden kan verlagen of kies voor een goede airco voor de slaapkamer om de slaapkamer in iedere gewenste temperatuur te brengen.

Hieronder kijken we naar een aantal goede ventilatoren uit het bovenstaande overzicht met aanbiedingen. Het betreft stille ventilators in diverse soorten.

Beste tafelmodel ventilator: Iris Ohyama Woozoo

De stille ventilator met de hoogste score in de ventilator test is de Woozoo van Iris Ohyama. Deze ventilator produceert slechts 35 dB aan geluid, en is naast stil ook heel goed van kwaliteit. Deze stille ventilator koelt heel goed. Als je hem ziet zou je het niet zeggen, maar de Iris Ohyama Woozoo kan een hele kamer koelen.

Iris Ohyama Woozoo stille ventilator tafel / vloer


Iris Ohyama Woozoo stille ventilator tafel / vloer


Het nadeel van een vloermodel of tafelmodel ventilator als deze is dat je de ventilator wel hoog moet kunnen plaatsen als je 's nachts twee personen wilt afkoelen. Als je de ventilator op een nachtkastje plaatst zal de ene persoon de luchtstroom voor de andere persoon blokkeren.

Kun je de ventilator hoog plaatsen, of aan het voeteinde van het bed, dan is dit een zeer goede ventilator voor op de slaapkamer. 

Kijk voor de actuele laagste prijs bij de bovenstaande aanbiedingen van stille ventilatoren.

Beste plafondventilator slaapkamer: Freelight Cetus

In verband met de luchtstroom is een plafondventilator beter geschikt voor de slaapkamer. Plaats een plafondventilator boven je bed en je hebt een perfecte koeling, waar in bed je ook ligt. Helaas maken de meeste plafondventilatoren meer geluid dan de 40 dB die we als grens stellen. Een uitzondering is de Freelight Cetus plafondventilator, die ook als Aeolus Cetus plafondventilator te koop is.
Freelight Cetus stille plafondventilator


De Freelight Cetus is absoluut geen goedkope ventilator, maar wel een heel goede en stille plafondventilator, en daarmee zeer geschikt voor gebruik op de slaapkamer. Via de afstandsbedieding kun je vanuit bed de ventilator op wel 6 snelheden laten draaien. Je kunt de ventilator ook in winterstand zetten. De bladen draaien dan de andere kant op zodat de bladen dan de andere kant op draaien en de warmte juist goed verspreiden.

Verder is deze beste plafondventilator voor de slaapkamer niet alleen heel stil maar ook heel energiezuinig (A++). Een goede plafondventilator zorgt voor een perfecte koeling in de slaapkamer maar je moet hem wel aan het plafond monteren en van stroom voorzien. Ook kun je een plafondventilator niet even meenemen naar de woonkamer als je daar koelte wil.

Kijk voor de actuele prijs van de Freelight Cetus en meer informatie bij de bovenstaande aanbiedingen van stille ventilatoren.

Beste statiefventilator slaapkamer: AirKing

Goedkoper en wel verplaatsbaar is de AirKing statiefventilator. Deze ventilator op poot is zeer geschikt als slaapkamerventilator. De AirKing ventilator is stil en beschikt zelfs over een speciale stille nachtstand.


Stille ventilator op statief, Airking

Stille ventilator op statief, Airking


De ventilator op statief is in hoogte verstelbaar zodat je altijd de ideale hoogte ten opzichte van het bed kunt instellen. Je kunt hem vanuit bed met een afstandsbediening bedienen en de ventilator beschikt over een timer zodat je hem automatisch kunt laten uitschakelen op een tijd dat je slaapt.

Ondanks zijn hoge kwaliteit en vele mogelijkheden is deze beste ventilator op statief voor in de slaapkamer heel aantrekkelijk geprijsd. Kijk voor de actuele lage prijs in het bovenstaand overzicht met stille ventilators.

In dat overzicht vind je nog meer goede ventilatoren voor in de slaapkamer. Al deze stille ventilatoren produceren minder dan 40 dB aan geluid.

Zie ook: Samenvatting:
Als je 's nachts een ventilator op de slaapkamer wil laten draaien, dan moet dat natuurlijk wel een stille ventilator zijn. Daarom hier goede stille ventilatoren voor de slaapkamer (minder dan 40 dB). De beste ventilatoren voor de slaapkamer lichten we er uit. De beste plafondventilator stil, de beste tafelventilator stil en de beste ventilator stil op statief. 

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *