Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste 55 inch TV (140 cm televisie)

 

Wat is de beste 55 inch TV uit de test en wat zijn nog meer goede 55 inch televisies. Hier lees je het!

 beste 55 inch TV test (140 cm televisie)

Televisies met een groot beeldformaat zijn erg in trek. TV's in het 55 inch formaat, met een beelddiagonaal van 140 centimeter, zijn momenteel dan ook het meest verkocht. Daarom kijken we hier naar de beste 55 inch televisies uit de test. Hier vind je je beste 55 inch TV.

Beste geteste 55 inch televisies

Wat zijn de beste 140 cm TV 's? In het onderstaande overzicht met best geteste 55 inch televisies vind je diverse beste 55 inch TV 's uit de tests. 


Bij de beste 55 inch televisies uit de test vind je meerdere beste 55 inch TV's in verschillende klassen, Zo heb je de beste topklasse 55 inch televisie dat is de beste 140 cm televisie van allemaal, maar wel een televisie met een prijskaartje die mogelijk niet binnen je budget valt.

Daarom hebben de experts ook een beste 55 inch TV in de middenklasse en een beste TV van dit formaat in de budget klasse aangewezen. En ook de beste 55 inch TV voor gaming, de beste 55 inch TV (inclusief speakers) voor een thuisbioscoop, de beste 55 inch lifestyle televisie en mee beste televisies met een beelddiagonaal van 140 cm.

Kijk in bovenstaand overzicht voor de beste 55 inch (140 cm) televisies volgens de experts. Hieronder vind je nog wat algemene informatie over deze relatief grote televisies.

Wanneer is 55 inch een goed formaat?

Groot is niet altijd beter. In ieder geval niet bij televisies. Een grote televisie in een klein studentenkamertje kijkt helemaal niet plezierig. Hoe groter het TV scherm hoe meer afstand moet je nemen om een mooi beeld te krijgen. Een groot beeld is mooi en indrukwekkend, maar niet als je er te dicht op zit.

Voor een 55 inch TV wordt meestal een afstand van 3 meter gehanteerd als ideale kijkafstand. Zit je veel dichter bij de televisie? Dan ben je waarschijnlijk beter af met een kleinere TV. Bijvoorbeeld een 50 inch / 127 cm TV (ideale kijkafstand 2,5 meter) of een 43 inch televisie (ideale kijkafstand 2 meter).

Kijk bij de beste televisies uit de test voor de beste TV's in andere formaten dan 55 inch.

Kies je beste 55 inch TV

Bij de beste televisies uit de test vind je ook veel advies, tips en informatie voor bij het kiezen van je beste TV, want alleen met het kiezen van een beeldformaat ben je er niet. Vervolgens heb je nog te maken met de keuze tussen verschillende beeldtechnieken, aansluitmogelijkheden en heel veel meer.

Bij de bovenstaande beste 55 inch televisies hebben de experts de beste 140 cm grote televisies voor je uitgezocht. Wil je zelf je beste televisie kiezen? Kijk dan bij de bovenstaande andere tests of kijk op Beste Televisie Kopen voor heel veel tips, informatie en een keuzehulp. Je vindt op Beste Televisie Kopen ook de goedkoopste online aanbieders van televisies.

Foto bovenaan: Samsung


Onderwerp:
Wat is de beste 55 inch TV? Hierboven vind je een link naar een overzicht met beste 55 inch televisies uit de test van de experts van Coolblue. Ook kun je zien wanneer een 140 cm voor jou de beste TV is en op Beste Televisie Kopen vind je meer tips, informatie en de beste online winkels om een TV goedkoop te kopen. Tevens hebben we een overzicht met alle goede 55 inch televisies met al hun prijzen, specificaties, een review en ervaringen van gebruikers van iedere 55 inch TV.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.