Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gaming laptop uit de test

Redactie     11:45     No comments

test beste gaming laptops


Voor het spelen van grafisch zware games heb je een heel wat krachtigere laptop nodig dan voor kantoorwerk of browsen over internet. Vroeger moesten gamers noodgedwongen een desktop computer gebruiken om hun games goed te kunnen spelen, maar tegenwoordig zijn er prima gaming laptops. Wat zijn de beste laptops om te gamen uit de test? En aan welke eisen moet een goede gaming laptop voldoen? Dat kun je hier lezen. Kijk hier voor je beste gaming laptop.


De beste gaming laptops uit de test

We beginnen met de beste gaming laptops uit de test. In dat overzicht vind je een aantal laptops die door laptop experts als beste laptops zijn aangewezen. 

Omdat niet iedereen over een heel groot budget beschikt om een laptop te kopen vind je in dit overzicht niet alleen de allerbeste gaming laptop uit de test (de topklasse), maar ook de beste gaming laptops uit de middenklasse en budget klasse. 

Ook vind je er de beste game laptops in enkele afwijkende schermgroottes, want misschien wil je wel een laptop voor gaming met een groter of kleiner scherm dan gemiddeld.


Zelf je beste gaming laptop kiezen

Kijk hier boven voor de beste gaming laptops uit de test. Wil je zelf je beste gaming laptop uitkiezen? Dat  kan ook. Op Beste Laptop Kopen vind je meerdere keuzehulpen waarmee je je beste laptop kunt kiezen (dus ook je beste gaming laptop). Ook vind je daar de beste en goedkoopste winkels voor alle goede laptops.


Gaming laptop MSI

Gaming laptop MSI


Wat is een goede gaming laptop?

Wanneer mag een laptop zich een gaming laptop noemen? In principe is een gaming laptop een goede en krachtige laptop. Om grafische games soepel te kunnen spelen is er veel rekenkracht en veel geheugen nodig. 

Ook worden er hoge grafische eisen aan de beste gaming laptop gesteld. De grafische kaart bepaalt voor een groot deel het vloeiend weergeven van de beelden en natuurlijk wil je bij je actiegames naast een snelle reactietijd ook heel veel detail kunnen zien. Een hoge resolutie is belangrijk voor een scherp en gedetailleerd beeld. Belangrijk zijn daarom de fps (het aantal getoonde beeldjes per seconde) en de verversingssnelheid in Hz.

Ook heeft de beste gaming laptop veel geheugen nodig op de games op te slaan.

Door de zeer hoge technische eisen zijn gaming laptops helaas verre van goedkoop. Voor een echt goede gaming laptop ben je al snel meer dan 1.000 euro kwijt. Goede gaming laptops worden onder andere gemaakt door bekende laptop fabrikanten als MSI, HP, Asus. Medion en Lenovo, maar ook door meer in gaming computers gespecialiseerde fabrikanten als Gigabyte en Lazer.

Gaming laptop Lenovo

Gaming laptop Lenovo


Speel je grafische games van jaren terug, of speel je grafisch eenvoudige, en niet snel bewegende, games als Minecraft of Rollercoaster Tycoon, dan heb je geen echte game laptop nodig. Een goede gewone laptop is dan snel en krachtig genoeg. Zo kun je geld op de aanschaf besparen. Kijk bij de beste laptops uit de test voor de beste laptops voor algemeen gebruik.

Kijk bij het bovenaan genoemde beste gaming laptops uit de test voor de beste laptops voor gamers, of kijk op Beste Laptop Kopen voor nog veel meer goede gaming laptops en andere laptops en hun goedkoopste online aanbieders.

Foto bovenaan: Asus gaming laptop

Onderwerpen:
Op bovenstaande pagina vind je een link naar de beste gaming laptops volgens de test van experts van Coolblue. Ook vind je korte informatie over de eigenschappen waaraan een goede game laptop moet voldoen om games soepel te spelen.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.