Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fietszadel dames

 

Informatie over het beste dameszadel voor op de fiets en de fietszadel dames top 3.

Beste fietszadel dames

Hoewel veel fietszadels als unisex zadel verkocht worden is er wel degelijk verschil tussen het beste zadel voor dames en voor heren. Vrouwenbillen hebben een andere vorm, waarbij de zitbotjes verder uit elkaar zitten. Hier aandacht voor het beste fietszadel voor dames en andere goede dameszadels.

Hieronder drie van de beste fietszadels dames.

1. Contec Anatomic 2 fietszadel dames

Het beste fietszadel voor vrouwen is de Contec City/Tour Anatomic 2 fietszadel voor dames. Dit is een heel comfortabel gel fietszadel met een uitsparing in het midden om de kans op zadelpijn te verminderen.


Fietszadel dames Contec

Beste fietszadel dames ContecBovendien is dit beste fietszadel voor dames geheel waterdicht. Het is comfortabel dameszadel dat niet voor niets één van de meest verkochte fietszadels is. Gebruiksters zijn vooral lovend over de vermindering van zadelpijn klachten die het gebruik van dit beste fietszadel dames met zich meebrengt.

Ook aan het uiterlijk is gedacht bij dit beste fietszadel voor dames. Dit beste dameszadel is te koop in e kleuren zwart, donkerbruin en lichtbruin.

2. Selle Comfort zadel voor dames met rok

Het bovenstaande Contec zadel is het beste fietszadel voor dames, maar er is een eervolle vermelding voor dit Selle Comfort zadel dat speciaal is ontwikkeld voor dames die een rok dragen op de fiets. Maat dat betekent niet dat dit fietszadel bij het dragen van een broek minder goed is. Integendeel. Dit rokzadel is comfortabel dik en vangt schokken perfect op.


Selle Comfort fietszadel dames rok

Beste fietszadel vrouwen met rok Selle Comfort


Het zadel geeft door het ontbreken van een neus een aparte ronde vorm. Dit is een voordeel als vrouwen een rok dragen, maar heeft (na even wennen) geen nadelen bij het fietsen.

3. Selle Royal Respiro Soft Moderate fietszadel dames

Selle Royal levert een hele serie fietszadels voor dames (zie hier onder). Het Selle Royal Respiro Soft Moderate dameszadel is het topmodel uit deze serie. Het is een zeer comfortabel zadel waarbij de gel vulling over de oppervlak van het hele fietszadel is verspreid. Hierdoor zit je overal op het zadel comfortabel.

Fietszadel dames Selle Royal
Fietszadel dames Selle RoyalDit fietszadel voor dames is gemaakt van Xseniu dat ook in de volle zon koel blijft. En dus ook onder het fietsen. Ook het ventilatiekanaal in het dames fietszadel zorgt voor verkoeling en voorkomt zadelpijn. Meer informatie vind je hier onder.


Zie ook:
Onderwerp:
Hier vind je het beste fietszadel dames uit de test en andere goede fietszadels voor dames. Er zijn speciale fietszadels voor vrouwen die beter afgestemd zijn op damesbillen. Hier vind je de beste zadels voor vrouwen uit de test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.