Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Fietszadel heren: Beste zadels mannen

 

Kijk hier voor een goed fietszadel heren. Met de beste fietszadels heren van Selle Royal en andere goede fietszadels voor mannen.

Beste fietszadel heren Selle Royal zadel man

Voor vrouwen zijn speciale fietszadels, maar bij mannen gaat men er uit dat een unisex zadel het beste fietszadel is. Fout! Er zijn ook speciale fietszadels voor heren. Kijk hier voor het beste fietszadel heren.

Wat is een goed fietszadel voor mannen?

We hoeven je vast niet uit te leggen dat het mannenlichaam anders is dan een vrouwenlichaam, en ook niet dat dat geldt voor het gedeelte het lichaam dat op het zadel rust. Het is dus niet vreemd dat het beste fietszadel voor mannen verschilt van het beste fietszadel voor vrouwen.

Een goed fietszadel voor heren beschikt vaak over een punt aan de voorkant. Het herenzadel is langer en smaller van vorm. Ook aan de achterkant is het beste fietszadel voor heren smaller. Bij een man zitten de zitbotjes namelijk dichter bij elkaar. 

Een unisex fietszadel is dusdanig vormgegeven dat het zadel zowel voor mannen als vrouwen geschikt is. En daarmee is het fietszadel niet optimaal voor een man ontworpen.


Selle Royal fietszadel heren

Kijk voor het beste fietszadel voor heren bij de onderstaande aanbiedingen van Selle Royal fietszadels heren. Selle Royal zadels tref je aan bij menig die je koopt. Maar zo'n Selle Royal zadel is dan een standaard unisex fietszadel. De herenzadels die je bij onderstaande aanbiedingen aantreft zijn beter van kwaliteit en bovendien specifieke fietszadels voor heren.


Met een specifiek fietszadel voor heren zal een heer minder snel last van zadelpijn hebben omdat het herenzadel beter naar het mannenlichaam is gevormd. 

Dat geldt dus ook voor de fietszadels heren van Selle Royal (het Italiaans voor Koninklijk Zadel). Selle Royal biedt meerdere herenzadels voor op de fiets. Je kan er terecht voor een sportief fietszadel heren voor op de racefiets of mountainbike, voor een comfortabel fietszadel heren voor op je e-bike / elektrische fiets of toerfiets of voor een relatief goedkoop fietszadel heren voor een stadsfiets.

Bij de aanbiedingen vind je de Selle Royal heren fietszadels. Bij de andere fietszadels vind je ook de fietszadels voor mannen van onder andere Brooks, Selle Italia, Selle SMP, Fizik, ISM en andere goede fabrikanten van mannenzadels.

Zie ook:

Foto: Selle Royal fietszadel heren


Onderwerp:
De beste fietszadels voor mannen (van Selle Royal) en andere goede fietszadels heren. Met herenzadel aanbiedingen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *