Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Selle Royal Manhattan, beste fietszadel in test

 

De Selle Royal Manhattan is een comfortabel fietszadel, het beste fietszadel met vering uit de fietszadel test.


Ben je op zoek naar een goed comfortabel fietszadel voor je stadsfiets of e-bike? Kijk dan vooral eens naar de Selle Royal Manhattan. Dit comfortabele gelzadel (volgens velen het meest comfortabele en beste zadel voor de fiets) is als beste fietszadel getest.

Het nut van een goed fietszadel

Een comfortabel fietszadel is belangrijk bij het fietsen, vooral als je langere tochten maakt is zadelpijn een vervelend ongemak. Een goed fietszadel is dan belangrijk. Ook zorgt een goed fietszadel voor een aangename en comfortabele zit.

De Selle Royal Manhattan is getest als beste fietszadel voor een gewone fiets of e-bike (dus niet voor een mountainbike of racefiets). Dit beste fietszadel uit de test is een heel goed en heel comfortabel fietszadel dat tegen een heel goede prijs wordt aangeboden. 

 bij de aanbiedingen van Selle Royal fietszadels waar je dit comfortabele fietszadel goedkoop kunt kopen en wat de actuele winkelprijs van dit beste fietszadel uit de test is.
Waarom is de Selle Royal Manhattan het beste fietszadel?

Selle Royal (Italiaans voor Koninklijk Zadel) is toonaangevend in fietszadels. Heel veel fietsen die je nieuw koopt zijn standaard voorzien van een fietszadel van dit Italiaanse merk. Maar niet ieder Selle Royal zadel is even goed en comfortabel, de Manhattan behoort tot hun topmodellen. Het is een zeer goed en zeer comfortabel zadel dat de fietszadeltest van Vergleich overtuigend won. Als enige zadel scoorde dit beste fietszadel uit de test een Zeer Goed. Daarmee liet het veel duurdere fietszadels ver achter zich.

Tip: Bij de fietszadel aanbiedingen vind je alle fietszadels bij de beste en goedkoopste winkels.

De Selle Royal Manhattan is een zeer comfortabel gelzadel met een goede vering. Hiervoor wordt zowel van trekveren als drukveren gebruik gemaakt. Deze veren zijn goed zichtbaar bij dit zadel. Ook maken de robuuste veren dit zadel met 1080 gram wat zwaarder dan het gemiddelde andere zadel. Bij een sportfiets zou dat een nadeel zijn, maar bij een stadsfiets of e-bike is een goede vering belangrijker dan een paar ons extra gewicht. Onderschat nooit het belang van een comfortabel fietszadel.Door de positie van 90 graden zorgt dit comfortabele zadel een relaxte fietshouding. Door de veren onder de brede zitting worden veel meer schokken opgevangen waardoor dit zadel je rug ontziet. Ook zijn veel gebruikers enthousiast omdat ze met dit fietszadel geen last van zadelpijn meer hebben.

Ben je niet tevreden over je huidige fietszadel. Schroef hem er af, plaats de Selle Royal Manhattan er voor terug en je fietst een stuk comfortabeler rond.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor dit beste fietszadel tegen een lage prijs.

Zie ook: 


Onderwerp:
Hier aandacht voor het beste fietszadel. De Selle Royal Manhattan is als beste fietszadel getest. Het beste zadel voor een stadsfiets, e-bike of toerfiets. Dit beste fietszadel uit de test is meer comfortabel en beter dan een andere gel zadel. Dit is het beste fietszadel  / het beste zadel voor de fiets uit de test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *