Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste strijkbout / beste droogstrijkijzer

 

Het beste droogstrijkijzer (een elektrische strijkbout voor droog strijken) en de beste koop bij de droogstrijkijzers.
beste strijkijzer droog strijken Tefal


Strijken kan met stoom, maar je kunt ook droog strijken. Hier vind je de beste strijkbout voor droog strijken (beste droogstrijkijzer). Liever een stoomstrijkijzer? Kijk dan bij de beste strijkijzer test.

Wat is een droogstrijkijzer?

Met een droogstrijkijzer (strijkbout) kun je droog strijken. Dat kan want de klassieke strijkbout was ook niet elektrisch. Deze moest je voor gebruik op de kachel verwarmen.

De moderne strijkbout / droogstrijkijzer is wel een elektrisch strijkijzer. Je gebruikt alleen geen stoom bij het strijken zoals bij het tegenwoordig meer gebruikelijke stoomstrijkijzer. Elektrische droogstrijkijzers worden onder andere gemaakt door Tefal, Esperanza en Sunflow. Niet-elektrische strijkbouten kom je vrijwel alleen nog maar in het museum tegen.

In tegenstelling tot bij het stoomstrijkijzer heeft de strijkbout geen waterreservoir. Daardoor is een elektrische strijkbout lichter en eventueel ook kleiner. Als reisstrijkijzer is zo'n elektrische strijkbout zeer geschikt.

Ook is een strijkbout (ook een elektrische strijkbout) goedkoper dan een stoomstrijkijzer.

Zijn er lastige kreukels die toch nat gestreken moeten worden. Dan dien je bij zo'n strijkbout wat water op het strijkgoed te sproeien of te sprenkelen.  

Beste elektrische strijkbout droog strijken: Tefal Easy Gliss droogstrijkijzer

Ook de elektrische strijkbouten voor droog strijken zijn tegenwoordig heel zeldzaam. Maar zoek je een strijkbout om droog mee te strijken, dan is het Tefal EasyGliss droogstrijkijzer voor jou de beste strijkbout. Dit is het beste droogstrijkijzer dat er momenteel te koop is.

Kijk bij de aanbiedingen Tefal droogstrijkijzers wat deze beste strijkbout voor droog strijken bij de verschillende winkels kost.

Tefal strijkbout elektrisch EasyGliss


Bij een droogstrijkijzer als deze heb je geen geknoei met water, geen aanslag van kalk en de strijkbout is niet alleen zelf licht, door de gladde strijkzool strijkt deze beste strijkbout voor droog strijken ook lekker licht. Na het afkoelen kan het elektrische droogstrijkijzer in de kast zonder water te morsen.

Beste koop: Tefal Easy Dry strijkbout droog strijken

Het kan nog goedkoper met een ander Tefal droogstrijkijzer. Het Tefal Easy Dry droogstrijkijzer vind je voor ene nog lagere prijs bij de bovenstaande aanbiedingen van Tefal strijkbouten voor droog strijken.

Het Tefal Easy Dry droogstrijkijzer is een goedkope strijkbout die slechts 750 gram weegt. Omdat er geen water in gaat wordt hij ook niet zwaarder. Dankzij de PTFE anti-kleefzool kun je met deze beste koop prima zonder water en stoom strijken.

Tefal strijkbout EasyDry



Ondanks de lage prijs is dit een hele goed droogstrijkijzer met een 1200 Watt vermogen, 2 meter snoer, een regelbare warmte instelling en een handige punt zodat je zelfs in de kleinste hoekjes goed kunt strijken.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van Tefal droogstrijkijzers vind je niet alleen aanbiedingen van deze Tefal elektrische strijkbouten bij de bekende winkels, maar ook alle informatie over deze beste droogstrijkijzers.


Zie ook:

,


0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *