Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste voorhoofdthermometer


Withings beste voorhoofdthermometer test


De voorhoofdthermometer biedt de meest makkelijk en comfortabele manier om je lichaamstemperatuur te meten. Vooral bij het meten van de temperatuur bij kleine kinderen is de voorhoofdthermometer de makkelijkste koortsthermometer.

Vooral als je kiest voor een contactloze voorhoofdthermometer gaat het koorts meten bij een kind makkelijk. Je hoeft een contactloze thermometer namelijk niet tegen het voorhoofd te drukken. Zelfs bij een slapend kind kun je zo makkelijk de temperatuur meten.

Hieronder vind je de beste voorhoofdthermometer uit de test en andere goede voorhoofdthermometers.

Foto: Withings slimme voorhoofdthermometer met app

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Een voorhoofd thermometer is zo ideaal als je de temperatuur van een kind wil opnemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een voorhoofdthermometer geeft misschien niet de meest betrouwbare meting van de lichaamstemperatuur maar het geeft wel een goede indicatie of je koorts hebt of niet. En het gebruiksgemak van een voorhoofdsthermometer is heel veel beter dan dan andere soorten lichaamsthermometer. Daarom meet ik altijd de lichaamstemperatuur via het voorhoofd. Ik heb wel een klassieke (anale) thermometer in huis voor als ik een echt nauwkeurige meting nodig zou hebben, maar eigenlijk gebruik ik die nooit.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.