Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste zomerbanden (standaard autobanden)


Je kunt zomerbanden zien als de standaard autobanden. De zomerband is de autoband die normaal gesproken standaard onder een auto zit als je deze koopt. Een zomerband heeft minder grip dan een winterband of vier seizoenen band, maar rijdt zuiniger, stillen en goedkoper dan die banden.

Wat zijn de beste autobanden voor jouw auto uit de test? Dat kun je terugvinden bij onderstaande zomerbanden test.


Ook hebben we de de beste winterbanden en beste vier seizoenen banden uit de test. En we hebben de beste winkels waar je goedkoop autobanden online kunt kopen. Deze autobanden kun je thuis laten bezorgen of bij een dealer die ze voor jou op je auto zet.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Je hebt tegenwoordig 3 mogelijkheden:
    * zomerbanden en winterbanden
    * 4 seizoenenbanden
    * alleen zomerbanden

    Tot nu toe heb ik altijd alleen met zomerbanden gereden. Al jaren, en vroeger wist je niet beter. In de winter was het nou eenmaal glad. Maar omdat iedereen zo op speciale banden voor de winter hamert ben ik toch gaan twijfelen over 4 seizoenenbanden. Winterbanden vind ik te veel gedoe voor die paar dagen per jaar dat het serieus glad is. All weatherbanden voor alle seizoenen leken me een goed compromis maar ik lees toch over de nadelen in comfort en brandstofverbruik.

    Ik heb dus toch maar weer besloten om zomerbanden te gaan gebruiken. Mocht er onverwachts een ijstijd aanbreken dan kan ik er altijd nog winterbanden naast gaan gebruiken, maar ik ben er zo aan gewend altijd zomerbanden te gebruiken dat ik maar op oude voet door ga,

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.