Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste wafeltang (haar styling)

De beste wafeltang voor je haar en andere goede wafeltangen. Van Babyliss, Remington en andere goede wafeltang merken.

Remington wafeltang

Remington wafeltang

Nee, met een wafeltang maak je geen wafels. Wat je met een wafeltang wel maakt is golven of textuur in je kapsel. Het is een elektrisch haarstyling apparaat dat op een krultang lijkt maar in plaats van ronde vaten beschikt de wafeltang over platen met een golfpatroon.

Door je haar tussen die platen met golfpatroon te klemmen, en de tang langs het haar te bewegen, krijgtje kapsel een wafelpatroon of diepe golven. De wafeltang wordt ook wel beach waves krultang genoemd.

Hieronder hebben we de beste wafeltang en andere goede wafeltangen.

Kijk hier voor de beste wafeltang

Hieronder vind je een overzicht met de beste wafeltangen (5 sterren) en aanbiedingen van meer goede wafeltangen.

De "wafels" in je kapsel kun je met een wafeltang op meerdere manieren aanbrengen. Je kunt je volledige kapsel een wafel textuur geven, maar je kunt ook allee bepaalde delen van je kapsel behandelen. Je kan dan een meer gelaagd effect creeeren. En door de wafeltang verticaal te gebruiken kun je het effect van een gevlochte textuur bereiken. Er kan dus best veel met zo'n wafel krultang.

Zoals bij al dit soort haarstyling apparaten is het belangrijk je kapsel goed tegen de hitte te beschermen. Te veel hitte is slecht voor je haar. Gebruik daarom niet meer hitte dan nodig en gebruik een hittebeschermend product. Vooral als je over fijn haar beschikt of als je haar al beschadigd is, is dit erg belangrijk. Een wafeltang met keramische platen is ook beter voor je kapsel omdat dit materiaal een betere warmteverdeling geeft en daarmee voorkomt dat delen van de tang te heet worden.

Beste wafeltang fabrikanten

Het aanbod aan wafeltangen is minder groot dan het aanbod aan meer gangbare styling tangen maar desondanks zijn er veel fabrikanten die één of meer wafeltangen in hun assortiment hebben. Hieronder de beste wafeltang merken:

Babyliss wafeltang

Babyliss uit Frankrijk is een specialist in haarstyling en scheerproducten. Babyliss verkoopt deze apparaten aan professionals en consumenten. Babyliss biedt verschillende wafeltang stylingapparaten zoals de kleine BaBylissPRO Nano Titanium Mini Waver met kleine platen die heel geschikt is om op reis mee te nemen, en voor het creëren van fijne wafelpatronen in het haar. De BaBylissPRO Nano Titanium Deep Waver is de grotere versie van deze Babyliss wafeltang die beter is geschikt voor een breed wafelpatroon.

Babyliss wafeltang
Babyliss wafeltang


De BaBylissPRO Porcelain Ceramic Triple Barrel Waver beschikt niet over twee platen maar over drie aparte platen waarmee je een uniek wafeleffect kunt maken. En de BaByliss Deep Barrel Waver is een wafeltang met extra diepe platen en een breed design voor grote wafelpatronen met veel volume.

Remington wafeltang

Remington is een ander groot merk in haarstyling apparaten. En ook Remington biedt meerdere wafeltangen aan voor wafelpatronen in verschillende groottes. Het Remington Ceramic Crimping Iron is een keramische wafeltang voor een diep wafelpatroon en verder is er onder andere nog de Remington Curl & Straight Confidence 2-in-1 Wave is een wafeltang en krultang in één,

Andere goede wafeltang merken

Andere goede haarstyling fabrikanten die goede wafeltangen maken zijn CHI, Rowenta, Revlon, Mermade, Mellian, Vaive, Bestope en Revamp. Bij de bovenstaande beste wafeltang aanbiedingen vind je ze allemaal.

Zie ook:


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Chantal Rotterdam21 januari 2024 om 19:14

    Voor nog geen 30 euro heb je al een wafeltang voor als je je haar af en toe wilt stylen. Gebruik je de wafeltang dagelijks dan zou ik kiezen voor een wat luxere tang, maar ook een Remington wafeltang of Babyliss wafeltang koop je al onder de 40 euro. Ik zelf zou dan voor 1 van die 2 merken gaan, omdat die toch water beter zijn dan een merkloze wafeltang.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.