Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Braun Series 9 meermalen beste scheerapparaat in test

Redactie     16:31    


Duitse tests van onder andere Testsieger.de en het tijdschrift ETM Testmagazin wijzen iedere keer de Braun Series 9 als beste scheerapparaat aan. Hier meer informatie over dit beste scheerapparaat en goedkopere alternatieven.


Getest: Scheerapparaten
Getest door: ETM Testmagazine en Testsieger.de (aparte testen)
Beste scheerapparaat: Braun Series 9
Beste Koop: Philips PT739/18 scheerapparaat
Te koop bij: De goedkoopste aanbieders

Beste scheerapparaat: Braun 9050cc Series 9

Slechts zelden wordt een apparaat zo de hemel ingeprezen als het Braun 9050cc Series 9 scheerapparaat. Keer op keer komt dit Braun scheerapparaat als beste uit tests, en ook als het op gebruikerswaarderingen aankomt eindigt dit Braun scheerapparaat steevast bovenin. Wat maakt de Braun 9050cc Series 9 tot zo'n goed scheerapparaat?


Ten eerste doet dit Braun Series 9 scheerapparaat heel goed waar hij voor gemaakt is, scheren! Zelfs mannen met zware baardgroei zijn heerlijk glad na een scheerbeurt met dit beste scheerapparaat uit de test. De Braun scheert dicht op de huid zodat ook de kleinste stoppels worden meegepakt. Door kleine vibraties worden ook platliggende haartjes geschoren.

En dat alles gebeurt op een heel aangename en comfortabele manier zonder irritatie. De volledig flexibele scheerkop van de Braun 9050cc Series 9 volgt moeiteloos de contouren van je gezicht.

Handig is de ingebouwde tondeuse voor bakkebaarden en nekharen en ook de sterke accu is een pluspunt van dit Braun Series 9 scheerapparaat dat met een mooie oplaadunit wordt geleverd.

Goedkoop alternatief: Philips PT739/18

Het Braun 9050cc scheerapparaat heeft ook een nadeel, zijn prijs ligt ruim boven de 200 euro en dat zijn bedragen die niet iedereen voor zijn scheerapparaat wil neertellen, hoe goed dat scheerapparaat ook is. Daarom hier een goedkoper alternatief in de vorm van de Philips PT739/18. Dit Philips scheerapparaat eindigde bij Testsieger op een tweede plek maar is met een prijs van minder dan 75 een heel stuk goedkoper dan het beste scheerapparaat uit de test.

 ComfortCut-mesjes glijden dankzij de afgeronde randen soepel over de huid - voor een grondige en aangename scheerbeurt. Het Philips PT739/18 scheerapparaat kan gewoon onder de kraan of douche worden schoongemaakt.


Dit Philips Power Touch scheerapparaat is een eenvoudig maar goed scheerapparaat zonder veel poespas. De Philips PT739/18 scheert glad en comfortabel. De  ComfortCut-mesjes zorgen er met hun afgeronde randen voor dat het scheerapparaat soepel over de huid glad. De accu is goed voor 45 minuten scheren na 8 uur opladen. Een oplaadtijd van 3 minuten is echter al goed voor één scheerbeurt!

Kijk bij bovengenoemde winkels voor goede scheerapparaten tegen de laagste prijs. 


Datum test: ETM Testmagazine (december 2015), Testsieger.de (2016)
Meer testen van scheerapparaten

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.