Braun Series 9 meermalen beste scheerapparaat in test

De Braun Series 9 wordt vaak als beste scheerapparaat getest. Wat maakt de Braun Serie 9 tot het beste scheerapparaat?

Braun Serie 9 scheerapparaat

Onder andere de Duitse tests van Testsieger.de en het tijdschrift ETM Testmagazin wezen de Braun Series 9 als beste scheerapparaat aan. Hier meer informatie over het Braun Serie 9 scheerapparaat en goedkopere alternatieven.

Beste scheerapparaat: Braun Series 9

Slechts zelden wordt een apparaat zo de hemel ingeprezen als het Braun Series 9 scheerapparaat. Keer op keer komt dit Braun scheerapparaat als testwinnaar uit tests, en ook als het op gebruikerswaarderingen aankomt eindigt dit Braun scheerapparaat steevast bovenin. 

Het Serie 9 scheerapparaat is dan ook het topmodel va Braun. Wat maakt de Braun Series 9 tot zo'n goed scheerapparaat?

Braun Series 9 scheerapparaat

Ten eerste doet dit Braun Series 9 scheerapparaat heel goed waar hij voor gemaakt is, scheren! Zelfs mannen met zware baardgroei zijn heerlijk glad na een scheerbeurt met dit beste scheerapparaat uit de test. 

De Braun Serie 9 scheert dicht op de huid zodat ook de kleinste stoppels worden meegepakt. Door kleine vibraties worden ook platliggende haartjes door dit Braun scheerapparaat glad geschoren.

En dat alles gebeurt op een heel aangename en comfortabele manier zonder irritatie. De volledig flexibele scheerkop van de Braun Series 9 volgt moeiteloos de contouren van je gezicht.

Handig is de ingebouwde tondeuse voor bakkebaarden en nekharen en ook de sterke accu is een pluspunt van dit Braun Series 9 scheerapparaat dat met een mooie oplaadunit wordt geleverd.

Goedkopere alternatieven

Het Braun Series 9 scheerapparaat heeft ook een nadeel, zijn prijs. Zelfs de prijs van de meest eenvoudige versies van dit Braun scheerapparaat ligt ver boven de 200 euro en dat zijn bedragen die niet iedereen voor zijn scheerapparaat wil neertellen, hoe goed het Braun Series 9 scheerapparaat ook is.

Kijk in dat geval bij meer testen van scheerapparaten voor scheerapparaten die dan misschien iets lager scoren in de tests, maar wel aanmerkelijk goedkoper zijn.

Of gebruik de onderstaande scheerapparaat keuzehulp om snel en makkelijk het beste scheerapparaat te vinden dat wel binnen je budget valt.

Scheerapparaat keuzehulp


Onderwerp:
De Braun Series 9 / Braun Serie 9 is een scheerapparaat dan veelvuldig als beste scheerapparaat wordt getest. Hier meer informatie en aanbiedingen van dit beste Braun scheerapparaat uit menig test van scheerapparaten.