Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste scheerapparaat test Consumentenbond en Kieskeurig

 

Wat zijn volgens Kieskeurig en volgens de Consumentenbond test de beste scheerapparaten?


De Consumentenbond is in Nederland toonaangevend bij testen van elektrische apparatuur en andere mogelijke aankopen. Laten we daarom eens kijken wat de beste scheerapparaat of de beste scheerapparaten zijn uit de laatste tests van de Consumentenbond.

Bij Bol.com hebben ze een handig overzicht van beste scheerapparaten uit de test. Kijk hier onder voor hun overzichten van de testwinnaars uit de beste scheerapparaten uit de test van de Consumentenbond en voor de best gewaardeerde scheerapparaten op Kieskeurig (beide mits leverbaar in Nederland).

De beste scheerapparaten uit andere testen vind je bij de beste scheerapparaten uit alle tests.

Tips scheerapparaat kopen

  • Er zijn twee soorten scheersystemen. Het bladsysteem (scheerapparaten met een blad waarin een heleboel scheermesjes verborgen zitten die snel op en neer bewegen) en het kopsysteem (scheerapparaten met drie snel ronddraaiende scheerkoppen). Het ene systeem is niet beter dan het andere. Wel moet je huid er aan wennen als je van het ene op het andere scheersysteem overschakelt Er kan dan in eerste instantie huidirritatie optreden.
     
  • Heb je vaker last van scheerirritatie? Kies dan voor een scheerapparaat waarmee je nat kan scheren en scheer op die manier. Er zijn ook scheerapparaten aanbevolen voor mensen met huidirritatie.
     
  • Wil je continue een baardje van een paar dagen? Kies dan voor een scheerapparaat met trimfunctie of voor een scheerapparaat waarop een trim-opzetstuk geplaatst kan worden. 
     
  • Voor mannen met zware baardgroei zijn er ook speciaal aanbevolen scheerapparaten. De lichtste scheerapparaten bieden niet de kracht en de kwaliteit die deze heren nodig hebben.

Beste scheerapparaat kopen

Wat voor eisen stel jij aan je scheerapparaat? Heb je een zware baardgroei? Heb je snel last van irritatie? Wil je onder de douche kunnen scheren? Wil je met je scheerapparaat je bakkebaarden kunnen bijwerken? Op Beste Scheerapparaat Kopen vind je een keuzehulp waarmee je snel en makkelijk het voor jou beste scheerapparaat kunt vinden door je wensen op te geven.

Op Beste Scheerapparaat Kopen vind je ook de goedkoopste aanbieders van alle goede scheerapparaten en de actuele top 10 van scheerapparaten.

Foto: Braun


Onderwerp:
Kijk bovenaan voor het beste scheerapparaat of beste scheerapparaten uit de scheerapparaten test consumentenbond en de kieskeurig reviews. Deze overzichten van best geteste scheerapparaten zijn van Bol.com en bevatten de beste scheerapparaten uit de test die momenteel verkrijgbaar zijn.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *