Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste waveboard in de test: Razor RipStik Air Pro

Waveboarden is een nieuwe manier van skateboarden. Kijk hier voor de beste waveboard uit de test en aanbiedingen van meer goede waveboards.

beste waveboard test Razor

Een waveboard is leuk, cool en ook sportief. Waveboarden is een uitdagend alternatief voor skateboarden. Maar welk waveboard is goed? Hier de uitslag van de waveboard test.

Getest: Waveboards
Getest door: Vergleich.org
Beste waveboard: Razor RipStik Air Pro
Te koop bij: Aanbiedingen Razor RipStik waveboards
Zie ook: Aanbiedingen alle waveboards

Wat is een waveboard

Een waveboard is een soort skateboard, maar dan met twee wielen en twee platforms die normaal gesproken door middel door aluminium buis of metalen buis met elkaar zijn verbonden. Elk van deze twee platforms beschikt over een eigen wiel dat zelfstandig draait. Het beste waveboard uit de test heeft echter een iets andere constructie.

Beste waveboard: Razor RipStik Air Pro

De Razor RipStik Air Pro is een zeer licht waveboard dat door Vergleich.org als beste is getest en in Nederland bij bovengenoemde winkels voordelig te koop is. Dankzij zijn speciaal scharnierende zwenkwielen kun je heel goed manoeuvreren met het Razor RipStik waveboard en zodoende ingewikkelde trucs uithalen.

Razor waveboard wiel voor


Aan de met vezels versterkte onderkant beschikt dit beste waveboard uit de test over een geribbelde structuur die trillingen dempt en de torsie-respons verbetert.

Review Razor RipStik Air Pro

Ook volgens vele waveboarders is de Razor RipStik Air Pro het beste waveboard dat je kunt kopen. Het is ook een duurzaam waveboard. 

Door zijn unieke constructie gaat dit waveboard lang mee. Er wordt geen gebruik gemaakt van een torsiestang om de twee delen te laten draaien maar de Razor RipStik Air Pro is uit één deel gegoten van heel buigzaam (maar ook heel sterk) kunststof. Dit scheelt onder andere veel kwetsbare en dure onderdelen.

Beste waveboard Razor test


Dat de Razor RipStik Air Pro uit één deel bestaat en geen gebruik maakt van een torsieveer heeft meer voordelen. Doordat het waveboard telkens wil terugkeren naar zijn oorspronkelijke vorm is deze stabieler en makkelijker te berijden dan andere waveboards. Ook rammelt en trilt dit waveboard minder dan zijn concurrenten.

De Razor RipStik Air Pro is te koop in diverse coole prints en kleuren. Kijk bij de bovengenoemde winkels om dit beste waveboard uit de test met korting te kopen.

Zie ook: Meer testen sport artikelen


Foto: Razor

Onderwerpen:
De Razor RipStik Airo Pro is als beste waveboard getest. Dit beste waveboard uit de test is te koop in diverse uitvoeringen. Hierboven meer informatie over dit beste waveboard uit de test en aanbiedingen van de Razor RipStik waveboards.