Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Goedkoop Panasonic scheerapparaat verrassend beste in test scheerapparaten

Een goedkoop scheerapparaat van Panasonic was verrassend genoeg het beste scheerapparaat in een test van scheerapparaten.


De Noorse testsite Dinside voerde een heel uitgebreide scheerapparaat test uit. Daarvoor bestelde ze een hele serie scheerapparaten in de prijsklasse tot 160 euro. Een opmerkelijk goedkoop scheerapparaat van Panasonic kwam als beste goedkope scheerapparaat uit de test.

Philips en Braun domineren de scheerapparaten markt maar de testwinnaar kwam niet van één van deze twee fabrikanten. Het was de Panasonic ES-RT37 die als beste uit de test kwam met de maximale score van 6 sterren. 

Opmerkelijk, want dit beste scheerapparaat is ten opzichte van zijn minder goed scorende concurrenten spot-goedkoop. Je koopt hem soms al voor 60 euro terwijl het een test van scheerapparaten tot 160 euro betrof.

Tip: Koop dit beste scheerapparaat uit de test (of een ander scheerapparaat) via de bovenstaand product link (aanbieding) of bij andere aanbevolen winkels om een scheerapparaat te kopen.

Beste scheerapparaat: Panasonic ES-RT37

Het lage gewicht, het hoge scheercomfort bij droog scheren. het lage geluidsniveau en natuurlijk goede scheerprestaties waren bij het goedkope Panasonic scheerapparaat doorslaggevend. 

En bovendien is dit Panasonic scheerapparaat gunstig geprijsd. Dit goedkope scheerapparaat is het beste scheerapparaat uit de test! Braun, Philips. Remington hebben het nakijken. En die concurrenten zijn allemaal veel duurder dan dit beste goedkope scheerapparaat uit de test dat gemaakt wordt door Panasonic.


Panasonic ES-RT37: Beste goedkope scheerapparaat

Panasonic ES-RT37: Beste goedkope scheerapparaat


De Panasonic ES-RT37 is te koop vanaf 60 euro (kijk bij de bovenstaande product-link of de daar genoemde aanbevolen winkels voor de actuele laagste prijs) en is daarmee heel gunstig geprijsd. 

Je kunt met dit goedkope scheerapparaat zowel nat als droog scheren, desnoods onder de douche. De accu is sterk (goed voor 50 minuten non-stop scheren) en met behulp van de uitklapbare tondeuse kun je er ook bakkebaarden en nekharen mee scheren.

Ondanks de hoge score in de Noorse scheerapparaat test constateren we toch wat nadelen aan de Panasonic ES-RT37. Bij zware baardgroei is dit Panasonic scheerapparaat toch wat minder geschikt en we vinden het jammer dat je dit beste goedkope scheerapparaat uit de test alleen via de accu kunt gebruiken, en niet via het netsnoer. 

Gelukkig geven indicatielampjes op tijd aan wanneer er weer moet worden opgeladen.

Panasonic ES-RT37: Beste goedkope scheerapparaat

Goedkoop Panasonic scheerapparaat beste in test


De Panasonic ES-RT37 is een relatief goedkoop scheerapparaat en dat merk je aan de extra's. Die ontbreken veelal. Zo heeft dit scheerapparaat geen automatisch reinigingsstation en geen trimopzetstuk voor het trimmen van de baard. Maar dat is gezien de lage prijs natuurlijk niet verwonderlijk.

Het Panasonic scheerapparaat werkt met drie scheerbladen. De twee buitenste scheerbladen pakken de stoppels mee en de sleuven in het middelste scheerblad scheren de langere baardharen af.

Dit beste goedkope Panasonic scheerapparaat uit de test en andere goede scheerapparaten koop je goedkoop bij de bovengenoemde aanbevolen winkels.

Zie ook: Meer vergelijkende testen scheerapparaten


Onderwerpen: 
Het bovenstaande Panasonic scheerapparaat was het beste scheerapparaat in scheerapparaat test. Opmerkelijk, want het betrof scheerapparaten tot 160 euro en dit beste scheerapparaat uit de test kost bij de bovenstaande aanbiedingen nog geen 60 euro. De Panasonic ES-RT37 is dus het beste goedkope scheerapparaat en absoluut een aanrader als je een goed goedkoop scheerapparaat zoekt.