Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste PC speakers

Redactie     21:43    


Welke PC speaker is de beste luidspreker-set als je veel eisen aan de geluidskwaliteit stelt? De Edifier Studio R1700BT is de beste PC speaker uit de test. Deze PC speaker-set kun je bovendien ook draadloos als Bluetooth-speakerset gebruiken. Veel mogelijkheden en een geweldig goed geluid!


De test is uitgevoerd door de audio-experts van Coolblue. Deze set is dan ook te koop bij Coolblue. één van de beste winkels om PC speakers te kopen.

Met een vermogen van 66 Watt, zijn stevige houten behuizing en een ingebouwde versterker levert deze Edifier een prachtig geluid af. Deze speakers kun je op je PC aansluiten en als PC speakers gebruiken, maar het zijn tevens Bluetooth speakers. Je kunt de muziek dus ook draadloos afspelen. Vanaf je PC of laptop, maar ook vanaf je tablet of smartphone.

Er wordt zelfs een afstandsbediening meegeleverd zodat je de muziek en het volume van afstand kunnen worden geregeld. Ook op de zijkant van één van de twee speakers bevindt zich een volumeregelaar, evenals knoppen om de bas en treble in te stellen.En ook de vormgeving van deze PC-speakers verdient punten. Geen modern design, maar een klassiek houten kast.

Goedkopere goede PC speakers

Dit zijn PC speakers van bijzonder hoge kwaliteit. Je betaalt er zo'n 160 euro voor, en dat is weinig geld voor zo'n goede set speakers. Maar misschien toch boven je budget. Uit de test kwamen ook twee goedkopere speakersetjes in hun prijsklasse als beste uit de bus:

  • Beste goedkope speakers: Edifier R12U (2.0), circa 22 euro
  • Beste middenklasse speakers: Trust GXT 38 (2.1), circa 70 euro

Ook deze twee speakersets zijn bij de bovengenoemde winkels voordelig te koop.

Meer PC speaker testen


Onderwerp:
Edifier computerspeakers zijn als beste PC speakers getest. Deze beste speakers uit de test zijn niet goedkoop, maar dit zijn volwaardige boekenplank speakers die een geweldig goed geluid leveren.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.