Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste PC speakers uit de computer speaker test

 

Hier kijken we naar de Edifier Studio R1700BT. Deze bluetooth speaker set is als beste PC speaker / beste computer speaker set getest.

Beste computer speakers test Edifier

Welke PC speaker is de beste luidspreker-set als je veel eisen aan de geluidskwaliteit stelt? De Edifier Studio R1700BT is de beste computer speaker uit de test. Deze computer speaker-set kun je bovendien ook draadloos als Bluetooth-speakerset gebruiken. Deze PC speakers bieden veel mogelijkheden en een geweldig goed geluid!


Met een vermogen van 66 Watt, zijn stevige houten behuizing en een ingebouwde versterker levert deze Edifier desktop speaker een prachtig geluid af. Deze computerspeakers kun je op je PC aansluiten en als PC speakers gebruiken, maar het zijn tevens zeer goede Bluetooth speakers. 


Je kunt de muziek dus ook draadloos afspelen. Vanaf je PC of laptop, maar ook vanaf je tablet of smartphone.

Er wordt zelfs een afstandsbediening meegeleverd zodat je de muziek en het volume van afstand kunnen worden geregeld. Ook op de zijkant van één van de twee speakers bevindt zich een volumeregelaar, evenals knoppen om de bas en treble in te stellen.

Beste computer speakers: Edifier Studio R1700 met bluetooth

Beste computer speakers: Edifier Studio R1700 met bluetooth


En ook de vormgeving van deze computer speakers verdient punten. Geen modern design, maar een klassiek houten kast. Dat maakt deze computer speakers / bluetooth speakers tot een sieraad op je bureau.

De test is uitgevoerd door de audio-experts van Coolblue. Deze set is dan ook te koop bij Coolblue. één van de beste winkels om PC speakers te kopen.

Goedkopere goede computer speakers

Dit zijn PC speakers van bijzonder hoge kwaliteit. Je betaalt er zo'n 160 euro voor, en dat is weinig geld voor zo'n goede set speakers. Maar misschien toch boven je budget. 

Bij de bovenstaande beste winkels op PC speakers te kopen vind je aanbiedingen van nog veel meer goede computerspeakers, ook computer speakers in een lagere prijsklasse. Kijk daar voor alle aanbiedingen.

Of kijk hier onder voor de best geteste computer speakers uit andere computer speaker tests.

Zie ook: Meer PC speaker testen


Foto's: Endifier


Onderwerp:
Edifier computerspeakers zijn door Coolblue als beste computerspeakers getest. Deze beste computer speakers uit de test zijn niet goedkoop, maar deze computer speaker set is een set volwaardige boekenplank speakers die een geweldig goed geluid levert. Doordat deze computer speakers ook bluetooth ondersteunen kun je de PC speakers ook als bluetooth speakers gebruiken, en muziek vanaf je telefoon draadloos via de computer speaker set afspelen.

, ,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *