Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Nespresso Expert getest als beste espresso-machine met koffiecups

Redactie     11:00    


Met de Nespresso Expert koffiemachines hebben Krups en Magimix een topper onder de koffiecup espresso apparaten in huis. Bij een test van espresso-machines haalde de nieuwe Nespresso Expert koffiemachines de hoogste score.

Het gaat daarbij om de Nespresso Expert en de Nespresso Expert & Milk. Het verschil tussen die twee is dat de Nespresso Expert & Milk ook een melkopschuimer bevat.


Je vind op Beste Koffiemachine Kopen ook een Koffiemachine Keuzehulp met alle informatie over onder andere deze beste Nespresso-machines uit de test.


>>> TIP: Kijk bij Beste Koffiemachine Kopen waar je Nespresso-machines tegen de laagste prijs kunt kopen. 


Beste espresso-machine: Nespresso Expert (& Milk).

Een espresso, americano, lungo of ristretto, je maakt ze allemaal met de Nespresso Expert. En als je kiest voor de  Nespresso Expert & Milk (meerprijs circa 40 euro) worden de cappuccino en latte macchiato nog aan dat aanbod toegevoegd. Al je koffiespecialiteiten uit één apparaat. En helemaal zoals je wil, want zowel de sterkte als de temperatuur zijn in te stellen. Dat instellen gaat heel eenvoudig via draaiknoppen.

Ook heet water voor thee komt uit de Expert, en doordat het hete water een apart pijpje heeft heb je geen last van koffieresten in je thee.
De koffie uit de Nespresso Expert zijn bijzonder lekker. De 19 bar pompdruk zorgt voor een echte espresso en de Milk variant produceert een lekkere dikke laag melkschuim. Het waterreservoir is met 1,2 liter lekker groot en met een opwarmtijd van 25 seconden is je koffie snel klaar. Qua temperatuur kun je kiezen tussen warm (direct te drinken), heet en extra heet.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Koffiemachine Kopen voor meer informatie en de winkels met de laagste prijs.

Zie ook: Meer koffie machine testen


Onderwerpen:
Nespresso Expert beste espresso machine met koffiecups, Krups, Magimix Nespresso Expert & Milk koffiemachine melk, cappuccino, beste koffiecup machine test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.