Beste Nespresso machine (espresso apparaat met koffie cups)

Zoek je de beste Nespresso machine? Hier het beste Nespresso apparaat uit de test van espresso apparaten voor koffie cups.

Beste Nespresso apparaat / Nespresso machine voor espresso cups

Met de Nespresso Expert koffiemachines hebben Krups en Magimix een topper onder de koffiecup espresso apparaten in huis. Dit is niet de goedkoopste espresso machine, maar wel de beste espresso machine.

Op eigenlijk de twee beste espresso apparaten (nog los van de twee fabrikanten). Het gaat daarbij namelijk om de Nespresso Expert en de Nespresso Expert & Milk. Het verschil tussen die twee is dat de Nespresso Expert & Milk ook een melkopschuimer bevat.


Kort samengevat: Als je lattes drinkt is de Nespresso Expert & Milk voor jou de beste Nespresso machine. Heb je geen melkopschuimer nodig? Dan is de goedkopere Nespresso Expert het beste Nespresso apparaat.>>> TIP: Kijk bij Beste Koffiemachine Kopen waar je Nespresso-machines tegen de laagste prijs kunt kopen. 

Je vind op Beste Koffiemachine Kopen ook een Koffiemachine Keuzehulp met alle informatie over onder andere deze beste Nespresso-machines uit de test.

Hieronder informatie over de Nespresso Expert, de beste espressomachine voor het maken van koffie via koffiecups.

Beste espresso-machine: Nespresso Expert (& Milk).

Een espresso, americano, lungo of ristretto, je maakt ze allemaal met de Nespresso Expert. En als je kiest voor de  Nespresso Expert & Milk (meerprijs circa 40 euro) worden de cappuccino en latte macchiato nog aan dat aanbod toegevoegd. Al je koffiespecialiteiten uit één apparaat. En helemaal zoals je wil, want zowel de sterkte als de temperatuur zijn in te stellen. Dat instellen gaat heel eenvoudig via draaiknoppen.

Ook heet water voor thee komt uit de Expert, en doordat het hete water een apart pijpje heeft heb je geen last van koffieresten in je thee.

Beste Nespresso machine uit de Nespresso apparaat testDe koffie uit de Nespresso Expert zijn bijzonder lekker. De 19 bar pompdruk zorgt voor een echte espresso en de Milk variant produceert een lekkere dikke laag melkschuim. Het waterreservoir is met 1,2 liter lekker groot en met een opwarmtijd van 25 seconden is je koffie snel klaar. Qua temperatuur kun je kiezen tussen warm (direct te drinken), heet en extra heet.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Koffiemachine Kopen voor meer informatie en de winkels met de laagste prijs.

Zie ook: Meer koffie machine testen. Daar vind je ook de test van goedkopere Nespresso apparaten als de Nespresso Essenza Mini, de Nespresso Citiz & Milk en de Nespresso Inissia.


Onderwerpen:
De Nespresso Expert beste espresso machine met koffiecups uit de test. Deze beste Nespresso machine wordt gemaakt door Krups en Magimix. Met de Nespresso Expert & Milk maak je ook lattes (koffie specialiteiten met melk). Dit beste Nespresso apparaat is niet het goedkoopste Nespresso apparaat, maar wel de beste Nespresso machine die je kunt kopen.