Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Krups Nespresso Essenza Mini beste Nespresso machine in test

Redactie     21:25    Voor koffie zetten via Nespresso cups zijn diverse Nespresso machines te koop. Maar wat is de beste Nespresso machine voor je geld? De Krups Nespresso Essenza Mini is uitgeroepen tot beste koop.


Het Koffiecenter riep de Krups Nespresso Essenza Mini uit tot hun keuze. Je koopt deze beste Nespresso machine goedkoop bij het Koffiecenter en andere aanbevolen winkels op Beste Koffiemachine Kopen.


Beste Nespresso machine: Krups Nespresso Essenza Mini

Als je naar prijs en mogelijkheden kijkt is de Krups Nespresso Essenza Mini de beste Nespresso machine. We hebben het dan wel over de versie waarbij een losse melkopschuimer wordt meegeleverd. Sterke punten van deze Nespresso machine zijn de scherpe prijs (zie het bovenstaande Beste Koffiemachine Kopen) en het compacte formaat waardoor deze koffiemachine weinig ruimte op een aanrecht inneemt.


Dat kleine formaat heeft wel als nadeel dat het waterreservoir en de opvangbak voor lege capsules ook niet zo groot zijn en daarom respectievelijk vaak bijgevuld en geleegd moet worden.

Maar verder niets dan lof voor de Krups Nespresso Essenza Mini. Binnen 25 seconden na opstarten kun je koffie zetten. Je kunt de waterhoeveelheid instellen en zodoende de sterkte aanpassen. Met de meegeleverde melkopschuimer kun je met één druk op de knop melk opschuimen voor de cappuccino of een latte macchiato. Het is een losstaande melkopschuimer, dus daarna schenk je het schuim in een kop waarna je er een espresso aan toevoegt.

Kijk op het bovenstaande Beste Koffiemachine Kopen voor de beste en goedkoopste aanbieders.

Zie ook: Meer testen van koffiemachines en koffiezetters


Onderwerpen:
Krups Nespresso Essenza Mini, beste koop, beste koffiecup machine, beste Nespresso machine test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.