Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Krups Nespresso Essenza Mini: Beste kleine Nespresso machine

De Krups Nespresso Essenza Mini is als beste Nespresso machine getest. Hier informatie over dit beste Nespresso apparaat uit de test en diens broertje van Magimix.

Beste Nespresso koffiemachine Krups


Voor koffie zetten met Nespresso cups zijn diverse Nespresso machines te koop. Maar wat is de beste Nespresso machine voor je geld? De Krups Nespresso Essenza Mini is uitgeroepen tot beste koop. Daarom hier aandacht voor deze beste Nespresso machine.


Het Koffiecenter riep de Nespresso Essenza Mini uit tot hun keuze (beste koop). Je koopt deze beste Nespresso machine goedkoop bij het Koffiecenter en andere aanbevolen winkels op Beste Koffiemachine Kopen.Beste Nespresso machine: Krups Nespresso Essenza Mini

Als je naar prijs en mogelijkheden kijkt is de Krups Nespresso Essenza Mini de beste Nespresso machine. We hebben het dan wel over de versie waarbij een losse melkopschuimer wordt meegeleverd.

Wil je geen lattes maken? Dan heb je bij dit beste Nespresso apparaat natuurlijk geen melkschuimer nodig en kun je geld besparen door te kiezen voor de Nespresso Essenza Mini zonder melkopschuimer.

Sterke punten van deze Nespresso machine zijn de scherpe prijs (zie het bovenstaande Beste Koffiemachine Kopen) en het compacte formaat waardoor deze koffiemachine weinig ruimte op een aanrecht inneemt. Want deze kleine koffiemachine van Krups verdient zijn naam Mini absoluut.

Nespresso Essenxa Mini beste nespresso apparaat

De Magimix versie van de Essenza Mini heeft een meer curvy design

Dat kleine formaat van het beste Nespresso appataat heeft wel als nadeel dat het waterreservoir en de opvangbak voor lege capsules ook niet zo groot zijn en daarom respectievelijk vaak bijgevuld en geleegd moet worden.

Maar verder niets dan lof voor de Krups Nespresso Essenza Mini. Binnen 25 seconden na opstarten kun je met deze beste Nespresso machine koffie zetten. Je kunt de waterhoeveelheid instellen en zodoende de sterkte aanpassen. Met de meegeleverde melkopschuimer kun je met één druk op de knop melk opschuimen voor de cappuccino of een latte macchiato. Het is een losstaande melkopschuimer, dus daarna schenk je het schuim in een kop waarna je er een espresso aan toevoegt.

Verschil Krups en Magimix Essenza Mini Nespresso machine

Bij de bovenstaande aanbiedingen tref je ook de Magimix Nespresso Essenza Mini aan die op het eerste gezicht dezelfde kleine Nespresso machine lijkt. Maar als je goed kijkt zie je verschillen. De Magimix is ronder van vorm. Ook bieden Krups en Magimix het Nespresso apparaat in andere kleuren aan. 

Qua prestaties en kwaliteit is er verder geen noemenswaardig verschil tussen beide kleine Nespresso apparaten. Vind je het Magimix Nespresso apparaat mooier? Kies dan vooral voor de Magimix Nespresso Essenza Mini. Kijk bij de bovenstaande link naar de Nespresso Essenza Mini voor de prijzen van de verschillende versies van Krups en Magimix.


Kijk op het bovenstaande Beste Koffiemachine Kopen voor de beste en goedkoopste aanbieders.

Zie ook


Heb je ervaring met deze kleine Nespresso machine? Of vragen of opmerkingen over de Krups Nespresso Essenza Mini. Onderaan deze pagina kun je al je reacties plaatsen.


Onderwerp:
De Krups Nespresso Essenza Mini is door het Koffiecenter als beste Nespresso apparaat / beste koop getest. Deze beste Nespresso machine uit de test is met een iets ander design ook als Magimix Nespresso Essenza Mini te koop. Hier informatie en aanbiedingen van dit beste Nespresso apparaat uit de test.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Een stuk goedkoper dan een bonen-koffiemachine, maar wel lekkere Nespresso koffie. Omdat deze Nespresso machine klein en vooral smal neemt hij maar weinig ruimte op het aanrecht aan. Overigens heb ik het koffiemachientje op een tafeltje naast de eettafel gezet. Daar misstaat het Krups Nespresso apparaat ook niet.

    Een nadeel kan zijn dat er alleen kleine kopjes onder passen. Je kan er geen beker onderzetten om een dubbele Nespresso te maken. En door het kleine formaat is het waterreservoir niet zo groot, en voor mij is het dan weer een nadeel dat hij niet dicht bij de kraan staat.

    Maar het meest belangrijke is (met afstand) dat de koffie lekker is. En lekkere koffie maken, dat doet deze Krups Nespresso machine absoluut!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.