Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Nespresso machine test: Beste espresso apparaat voor cups

 

Informatie en aanbiedingen Nespresso Citiz & Milk en de Nespresso Inissia, de beste espressomachines voor cups.

Beste Nespresso machine test

Als de koffiemachines met cups worden getest zijn het de Nespresso machines die het best getest worden. Hier de beste espresso apparaat met cups en de beste koop in deze categorie.

Het zijn de Nespresso koffiemachines die bij de testen van espressomachines met cups de toon aangeven. Deze Nespresso apparaten worden gemaakt door Krups en Magimix. 

Zoek je een ander soort koffiemachine of koffiezetapparaat? Kijk dan bij de andere testen van koffiemachines.

Beste espressomachine met cups: Nespresso Citiz & Milk 

De Krups Nespresso Citiz & Milk en de Magimix Nespresso Citiz & Milk zijn als de beste Nespresso machines getest. Dit zijn de vrijwel dezelfde koffie apparaten die door Krups en Magimix in samenwerking met Nespresso (Nestlé) worden geproduceerd.


Magimix / Krups Citiz & Milk Nespresso apparaat

Krups Citiz & Milk Nespresso apparaat


Opgepast, de Nespresso Citiz & Milk koffiemachine is er in diverse versies. 

Bij de aanbiedingen van de Nespresso Citiz & Milk koffiemachines vind je ze met een eigen melkopschuimer, met een losse opschuimer, en er zijn ook versies van dit beste Nespresso apparaat zonder melkopschuimer.

De Magimix / Krups Nespresso Citiz & Milk is een compacte Nespresso machine die zelf aangeeft wanneer hij ontkalkt moet worden. Helaas is dit espresso apparaat niet zo stil.

Beste Koop: Nespresso Inissia

Is de bovenstaande beste Nespresso machine je te duur? Ook ver onder de 100 euro zijn goede Nespresso apparaten te koop. Met de Magimix Nespresso Inissia als beste en voordeligste Nespresso apparaat. De Nespresso Inissia is daarmee Beste Koop bij de koffiecup apparaten. 

Er is naast de Magimox Nespresso Inissia ook een Krups Nespresso Inissia maar dat tweede Nespresso apparaat is iets duurder terwijl ze zo goed als gelijk zijn.


De Nespresso Inissia is een klein maar handig Nespresso apparaat. Deze espressomachine is voordelig, compact en makkelijk schoon te maken. Wel is ook de Nespresso Inissia wat lawaaierig en heeft deze beste koop Nespresso machine geen voorziening voor het opschuimen van melk. Daarvoor heb je een aparte melkopschuimer nodig

Meer goede Nespresso machines en koffiemachines

Kijk op Beste Koffiemachine Kopen voor veel meer goede Nespresso apparaten en andere koffiemachines. 

Je vindt daar onder andere een koffiemachine keuzehulp voor het kiezen van de voor jou beste koffiemachine, meer testen van koffiemachines, de goedkoopste winkels waar je online goedkoop een Nespresso machine of andere koffiemachine kunt kopen en heel veel informatie en tips voor bij het kiezen en kopen van de beste Nespresso machine of andere koffiemachine.


Onderwerp:
Hierboven kijken we naar de beste espressomachines voor cups uit de test. Het betreft de Nespresso Inissia (beste koop uit de test) en de Nespresso Citiz & Milk (beste Nespresso machine uit de test). Op Beste Koffiemachine Kopen vind je meer informatie, tips en de goedkoopste winkels.

, ,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *