Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Nespresso machines beste espressomachine met cups in test

Redactie     14:19    


De Consumentenbond heeft espressomachines getest. Wat is de beste espressomachine en wat is de beste koop? Hier kijken we naar de beste espressomachines die met cups werken.

Het is de Nespresso machine die bij de espressomachines met cups de toon aangeven. Deze apparaten worden gemaakt door Krups en Magimix. Twee Nespresso machines werden als winnaar aangewezen (met een 8,2 als testresultaat). Beide zijn in uitvoeringen van Krups en Magimix te koop.

Getest: Test espressomachine met cups
Getest door: Consumentenbond
Publicatie test: Consumentengids december 2015
Zie ook: Meer recente testen van koffieapparaten

Beste espressomachine met cups uit de test: Nespresso Citiz & Milk / Nespresso Gran Maestria
Beste Koop: Magimix Nespresso Inissia Nespresso apparaat
Te koop bij: Aanbevolen winkels voor een espressomachine

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van espressomachines door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.


Beste espressomachine met cups (1): Nespresso Citiz & Milk 

De Krups Nespresso Citiz & Milk en de Magimix M190 Nespresso Citiz & Milk moeten de titel delen met de Nespresso Gran Maestria van dezelfde merken, maar doordat de Citiz & Milk een stuk goedkoper is (circa 190 euro) vinden wij dit eigenlijk de winnaar. De Krups is gemiddeld iets goedkoper dan de Magimix, maar dat kan per winkel verschillen. Kijk daarom bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor de laagste prijzen van dit Nespresso apparaat.


Opgepast, de Nespresso Citiz & Milk is er in diverse versies. De 7305 heeft een melkopschuimer en de 730T een losse opschuimer. Er zijn ook versies van dit Nespresso apparaat zonder melkopschuimer.

De Magimix / Krups Nespresso Citiz & Milk is een compacte nespresso machine die zelf aangeeft wanneer hij ontkalkt moet worden. Helaas is dit espresso apparaat niet zo stil.

Beste espressomachine met cups (2): Nespresso Gran Maestria

Ook de Nespresso Gran Maestria wordt door Krups en Magimix uitgebracht. De ene keer is de Krups goedkoper, de andere keer de Magimix (kijk bij de winkels), maar altijd is dit Nespresso apparaat een stuk duurder dan de Nespresso Citiz & Milk. Je betaalt zo'n 440 euro voor deze Nespresso machine.De Magimix / Krups Nespresso Gran Maestria valt op door zijn retro jaren-50 uiterlijk. Maar hieronder gaat een moderne koffiemachine schuil die standaard is voorzien van een melkopschuimer. Schoonmaken gaat makkelijk bij de Gran Maestria Nespressomachine, het testteam gaf het apparaat op dit onderdeel zelfs een 10! Ook scoort deze espressomachine heel hoog op de kwaliteit van de opgeschuimde melk en op de temperatuur van de koffie.

Beste Koop: Magimix Nespresso Inissia

Ook onder de 100 euro zijn goede Nespresso espressomachines te koop. Met de Magimix Nespresso Inissia als beste, en daarmee Beste Koop. Er is ook een Krups Nespresso Inissia maar die iets duurder.


De Nespresso Inissia is een klein maar handig Nespresso apparaat. Deze espressomachine is voordelig, compact en makkelijk schoon te maken. Wel is de Nespresso Inissia wat lawaaierig en heeft hij geen voorziening voor het opschuimen van melk.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor alle prijzen en specificaties van deze en andere Nespresso-apparaten en andere espressomachines. Of kijk in de Consumentengids december 2015 voor alle testresultaten van de test van espressomachines.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.