Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Nespresso machines beste espressomachine met cups in test

Redactie     14:19    


Als de koffiemachines met cups worden getest zijn het de Nespresso machines die het best getest worden. Hier de beste espressomachine met cups en de beste koop in deze categorie.

Het zijn de Nespresso koffiemachine die bij de espressomachines met cups de toon aangeven. Deze apparaten worden gemaakt door Krups en Magimix. 

Zoek je een ander soort koffiemachine of koffiezetapparaat? Kijk dan bij de andere testen van koffiemachines.

Beste espressomachine met cups: Nespresso Citiz & Milk 

De Krups Nespresso Citiz & Milk en de Magimix Nespresso Citiz & Milk zijn als de beste Nespresso machines getest. Dit zijn de zelfde apparaten die voor Nespresso (Nestlé) worden geproduceerd.Opgepast, de Nespresso Citiz & Milk koffiemachine is er in diverse versies. Bij de aanbiedingen van de Nespresso Citiz & Milk koffiemachines vind je ze met een eigen melkopschuimer, met een losse opschuimer, en er zijn ook versies van dit beste Nespresso apparaat zonder melkopschuimer.

De Magimix / Krups Nespresso Citiz & Milk is een compacte nespresso machine die zelf aangeeft wanneer hij ontkalkt moet worden. Helaas is dit espresso apparaat niet zo stil.

Beste Koop: Nespresso Inissia

Ook ruim onder de 100 euro zijn goede Nespresso espressomachines te koop. Met de Magimix Nespresso Inissia als beste en voordeligste, en daarmee Beste Koop. Er is ook een Krups Nespresso Inissia maar die is iets duurder.


De Nespresso Inissia is een klein maar handig Nespresso apparaat. Deze espressomachine is voordelig, compact en makkelijk schoon te maken. Wel is de Nespresso Inissia wat lawaaierig en heeft hij geen voorziening voor het opschuimen van melk.

Meer goede Nespresso machines en koffiemachines

Kijk op Beste Koffiemachine Kopen voor veel meer goede koffiemachines. Je vindt daar onder andere een koffiemachine keuzehulp voor het kiezen van de voor jou beste koffiemachine, meer testen van koffiemachines (onder andere van de Consumentenbond), de goedkoopste winkels waar je online goedkoop een Nespresso machine of andere koffiemachine kunt kopen en heel veel informatie en tops voor bij het kiezen en kopen van de beste Nespresso machine of andere koffiemachine.


Onderwerp:
Hierboven kijken we naar de beste espressomachines met cups uit de test. Het betreft de Nespresso Inissia (beste koop uit de test) en de Nespresso Citiz & Milk (beste Nespresso machine uit de test). Op Beste Koffiemachine Kopen vind je meer informatie, tips en de goedkoopste winkels.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.