Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste accu grastrimmer en beste grastrimmer zonder accu

 

Hier vind je de beste accu grastrimmer met accu en de beste elektrische grastrimmer zonder accu. 


Grasrandjes maak je snel en makkelijk netjes met een goede elektrische grastrimmer, en met sommige grastrimmers zoals de hierboven afgebeelde en als beste grastrimmer geteste Black+Decker kun je ook hoog gras trimmen. Maar wat is een goede trimmer voor je gazon? Hier de beste grastrimmer zonder accu en de beste accu grastrimmer.


Kijk op beste grastrimmer kopen voor de beste en goedkoopste aanbieders van deze en andere grastrimmers. Ook vind je daar een Grastrimmer Keuzehulp en de Grastrimmer top 10.

Hieronder de twee beste grastrimmers:

Beste grastrimmer met accu: Black+Decker ST182320-QW

Je gazon trimmen zonder snoer, dat is natuurlijk veel plezieriger dan met snoer. Zonder draadje beweeg je je vrij door de hele tuin. Bovendien beschikt deze beste grastrimmer uit de test over een telescopische steel en een extra handvat voor een optimale grip en een ideale werkhouding. Met de best geteste Black+Decker accu grastrimmer kun je dus makkelijk en comfortabel de graskanten bijwerken en het gazon trimmen.


Op heel glad te trimmen beschikt deze Black & Decker gazontrimmer over een trimdraad die automatisch op lengte wordt gehouden. De maaicirkel bedraagt 25 centimeter zodat je lekker kunt opschieten. En een graskantgeleider en draaibare kop helpen bij het strak en netjes werken.

Ook handig is de beschermingsbeugel die voorkomt dat je planten meetrimt. Alleen jammer dat er geen draagriem wordt meegeleverd.

Kijk bij de Grastrimmer Keuzehulp op het bovengenoemde Beste Grastrimmer Kopen of bij de aanbiedingen Black+Decker accu grastrimmers voor deze beste grastrimmer met accu tegen een lage prijs.


Beste grastrimmer zonder accu: Wolf Garten Campus 350 RT

Het nadeel van een grastrimmer met accu is de prijs. Een accu is een duur onderdeel. De Wolf Garten Campus 350 RT is een grastrimmer die maar de helft kost van de bovenstaande Black & Decker accu-grastrimmer. Kijk bij de aanbiedingen Wolf Garten elektrische grastrimmers voor de actuele laagste prijs van deze beste grastrimmer zonder accu.

Hierbij moeten we wel opmerken dat de Wolf Garten alleen voor de graskanten geschikt is. Het gazon trimmen kan wel met de Black & Decker maar de Wolf Garten Campus 350 RT is daar niet krachtig genoeg voor. Dit is meer een graskantenmaaier. Is dat een probleem? Mwah, voor het gras van het gazon op lengte houden gebruik je toch meestal een grasmaaier.


Voor hetgeen waarvoor je een grastrimmer gebruikt, graskantjes trimmen, is de Wolf Garten Campus 350 RT ondanks zijn lage prijs van nog geen 40 euro (kijk bij de aanbiedingen of bij de Grastrimmer Keuzehulp op het bovenstaande Beste Grastrimmer Kopen) zeer geschikt. 

De draaibare kop maakt het mogelijk om moeilijk bereikbare plekken te bereiken, met de telescopische steel kun je de hoogte verstellen en een extra handvat zorgt voor een goede grip en makkelijker sturen.

Het is een stevige robuuste elektrische grastrimmer met een maaibreedte van 25 centimeter en een dubbele trimdraad met een handige tipautomaat. Je hoeft alleen even met de kop op de grond te tikken.

Kijk op het bovenstaande Beste Grastrimmer Kopen voor deze en andere goede grastrimmers tegen de laagste prijs.

Meer testen grastrimmers


Samenvatting:
Wat is de beste grastrimmer uit de test? Hierboven vind je de beste grastrimmer met accu en de beste grastrimmers zonder accu uit de test. Het betreft grastrimmers van Black+Decker en Wolf-Garten, al is de laatste meer een graskantenmaaier. Op Beste Grastrimmer Kopen (bovenaan) vind je meer goede grastrimmers, met accu en zonder accu.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.