Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste graskantenmaaier (grastrimmer zonder en met accu)

 

Hier vind je de beste graskantenmaaier met accu en de beste elektrische graskantenmaaier (grastrimmer) zonder accu. 

Black&Decker graskantenmaaier

Grasrandjes maak je snel en makkelijk netjes met een goede elektrische graskantenmaaier, en met sommige grastrimmers zoals de hierboven afgebeelde en als beste graskantenmaaier geteste Black+Decker kun je ook hoog gras trimmen. Maar wat is een goede trimmer voor je gazon? Hier de beste graskantenmaaier zonder accu en de beste accu graskantenmaaier.


Kijk op beste grastrimmer kopen voor de beste en goedkoopste aanbieders van deze en andere graskantenmaaier. Ook vind je daar een Grastrimmer Keuzehulp en de Grastrimmer top 10.

Hieronder de twee beste graskantenmaaiers / grastrimmers:

Beste graskantenmaaier met accu: Black+Decker ST182320-QW

Je gazon trimmen zonder snoer, dat is natuurlijk veel plezieriger dan met snoer. Zonder draadje beweeg je je vrij door de hele tuin. Bovendien beschikt deze beste graskantenmaaier uit de test over een telescopische steel en een extra handvat voor een optimale grip en een ideale werkhouding. 

Met de best geteste Black+Decker accu graskantenmaaier kun je dus makkelijk en comfortabel de graskanten bijwerken en het gazon trimmen.


Op heel glad te trimmen beschikt deze Black & Decker gazontrimmer over een trimdraad die automatisch op lengte wordt gehouden. De maaicirkel bedraagt 25 centimeter zodat je lekker kunt opschieten. En een graskantgeleider en draaibare kop helpen bij het strak en netjes werken.

Ook handig is de beschermingsbeugel die voorkomt dat je planten meetrimt. Alleen jammer dat er geen draagriem wordt meegeleverd.

Kijk bij de Grastrimmer Keuzehulp op het bovengenoemde Beste Grastrimmer Kopen of bij de aanbiedingen Black+Decker accu grastrimmers voor deze beste graskantenmaaier met accu tegen een lage prijs.


Beste graskantenmaaier zonder accu: Wolf Garten Campus 350 RT

Het nadeel van een graskantenmaaier met accu is de prijs. Een accu is een duur onderdeel. De Wolf Garten Campus 350 RT is een grastrimmer die maar de helft kost van de bovenstaande Black & Decker accu-graskantenmaaier. Kijk bij de aanbiedingen Wolf Garten elektrische grastrimmers voor de actuele laagste prijs van deze beste graskantenmaaier zonder accu.

Hierbij moeten we wel opmerken dat de Wolf Garten alleen voor de graskanten geschikt is. Het is dus een echte graskantjesmaaier.

Het gazon trimmen kan wel met de Black & Decker maar de Wolf Garten Campus 350 RT is daar niet krachtig genoeg voor. Is dat een probleem? Mwah, voor het gras van het gazon op lengte houden gebruik je toch meestal een grasmaaier.


Voor hetgeen waarvoor je een graskantenmaaier of grastrimmer in de eerste plaats gebruikt, graskantjes trimmen, is de Wolf Garten Campus 350 RT zeer geschikt. En dat ondanks zijn lage prijs van nog geen 40 euro (kijk bij de aanbiedingen of bij de Grastrimmer Keuzehulp op het bovenstaande Beste Grastrimmer Kopen).

De draaibare kop maakt het mogelijk om moeilijk bereikbare plekken te bereiken, met de telescopische steel kun je de hoogte verstellen en een extra handvat zorgt voor een goede grip en makkelijker sturen.

Het is een stevige robuuste elektrische graskantenmaaier met een maaibreedte van 25 centimeter en een dubbele trimdraad met een handige tipautomaat. Je hoeft alleen even met de kop op de grond te tikken.

Kijk op het bovenstaande Beste Grastrimmer Kopen voor deze en andere goede graskantenmaaiers tegen de laagste prijs.Samenvatting:
Wat is de beste graskantenmaaier uit de test? Hierboven vind je de beste graskantenmaaier / grastrimmer met accu en de beste graskantenmaaier zonder accu uit de test. Het betreft grastrimmers van Black+Decker en Wolf-Garten, al is de laatste meer een graskantenmaaier. Op Beste Grastrimmer Kopen (bovenaan) vind je meer goede graskantenmaaiers en grastrimmers, met accu en zonder accu.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *